Epilasyon ! Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?

Ben lazere gittim. Hijyen konusunda sıkıntı olmadı çünkü gittiğim yer güzellik merkezi değildi. Güzellik merkezlerine güvenemiyorum o kadar çok merdiven altı var ki.
Çocuk olunca tekrar biraz çıkıyor diyor kimisi o zaman ev tipi almayı düşünüyorum.
Önceki lazerimi olumsuz etkilemez heralde diye düşünüyorum.

yillar once almistim ev tipi, cihazin hakkini yemeyeyim uyguladigim zaman faydasini gordum uzun yillardir yapmadigim halde bacaklarimda kel kel bazi yerler.

fakat suan bir merkeze gidiyorum ev tipi olmasina ragmen elimde. sebebi de evde var rahatligiyla devamlilik ve istikrar gosteremiyor olmam ve canim yandiginda refleks olarak elimi cektigim icin.

Valla beyaz tene siyah kılım baya ben.
Evet şu an sakallarım oynuyorum.
Bugün de alamadım diye

Valla beyaz tene siyah kılım baya ben.
Evet şu an sakallarım oynuyorum.
Bugün de alamadım diye
Şu anda flashlı cektim bunu en son ne zaman aldım unuttum lazer yaptım yani. Eskiden burası simsiyahtı takınlaştırıp bakarsan ufak ufak çıkmış tüyleri görürsün

Eklentiler

• 20191224_224150.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 130
Ben de hastahane bünyesinde çalışan bir yerle görüştüm ancak tüyleri biz kısaltabiliriz dediklerinde hijyen konusunda biraz şüpheye düştüm.

İlla ki çekersin ama elin kızı acımıyor bacım

Batıkları tamamen geçiriyor mu lazer? Bende de batık var baya bir ama bazıları baya derinde onlara da etki ediyor mu acaba?

Şimdi gitsem güzellik merkezine sorsam kesin evet falan diyecekler o yüzden direk kullanıcı yorumu almak istedim

Evet ama seans bittikten sonra geri cikanlari aldığında az da olsa batik oluyor. Bende çok batiga meyillim.

Dahilmiş ben de en çok buna şaşırdım.
Kisalttirmak zorunda degilsiniz ama siz evde alin madem.
Lazerim bittikten sonra şuan bende az da olsa çıkıyor . Ama bende şeyi merak ediyorum.
Bikinide tam etkiyi gittigin seansta bile alamiyorken( sürekli ıslak olması sebebiyle) en çok yine orda çıkıyor tabiki eskisi gibi değil ama evde lazer işe yariyor mu acaba o bölge içinde?

Onu ben de çok merak ediyorum açıkçası.

Aslinda urunden ne bekledigine bagli eger acik giyinip epey bi puruzsuz gezmek istiyorsan uzman yardimi almalisin. Ben philips lumea kullaniyorum 2 cocuk var kucuk bi ilcedeyiz lazer epilasyona gitmek sorun olacagi icin ev tipi aldim duzenli kullaninca ihtiyacimi goruyor biraktigim zamanda oldu ama ciddi anlamda ilk basladigim haliyle daglar kadr fark var arada

Çok açık giyinen biri değilim aslen, evde bakımlı olmak, evliliğin yakın olması, falan falan işte.

Çok açık giyinen biri değilim aslen, evde bakımlı olmak, evliliğin yakın olması, falan falan işte.
Konuyu tam okudumda beyaz ten siyah kil koklerin var sende ise yarar muhtemelen. Hani ben modern agda olarak goruyorum ama birakinca en az 2 ay yoklar yani 2 ay hic yapmadim epey cikan olmustu 2 hafta once yaptim ve sonuc atayim sana ozelden bu hafta da tekrarlarsam puruzsuz olacak benimki

olur

ben de profesyonel bir yere gitme taraftarıydım hep ancak haftaiçi gitmek mümkün değil işten, haftasonu da randevu ayarla da git de o da sıkıntı.ben de ev tipi düşünüyorum artık, azaltıyormuş ve mesela yaz başında yapanın yaz sonuna anca çıkıyormuş hep böyle dedi kullananlar.

Ev tipi olanini aldim 3.seans bitti. Koltuk alti tamamen dokuldu, bikini 3te 1 azaldi, bacaklarda pek bir degisim yok. Ama rahat, banyodan cikinca 10dkda yap gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…