• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon ! Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?

ev tipi ürünler geçicidir yani yüzeysel olarak düşün agda gibi her ay degilde 3 4 ay götürür seni kalici degildir. ben cok arastirdim cok cok utaniyordum sirf bu yuzden gidemiyordum ama yendim utancimi nereye kadar? 6 seans oldu lazere giriyorum ve ben her gun jilet kullanan biriydim artik batiklarim beni öldürüyordu.
simdi cok cok rahatim mis gibi tertemiz 6 seans olmasina rahmen bacaklar kollar bitti bile.
Hangi lazere gittiniz markasi ,cesidi ne ?

ben de profesyonel bir yere gitme taraftarıydım hep ancak haftaiçi gitmek mümkün değil işten, haftasonu da randevu ayarla da git de o da sıkıntı.ben de ev tipi düşünüyorum artık, azaltıyormuş ve mesela yaz başında yapanın yaz sonuna anca çıkıyormuş hep böyle dedi kullananlar.

Bacılar demem o ki keske gitsek bitse bi amda ama öyle bi dünya çok nadirlerine vuruyor :KK66: ben ev tipinden memnunum birkaç yerde çıkanlar beni rahatsız etmiyor düzenli yapsam oda olmaz her hafta kılla uğraşmaktanda birkaç ayda bir uğraşırım daha iyi.
Yüzde işe yarıyor mu? Ben yüz için lazere gittim ama devam etmedim, pek bir ile de yaramadı.

Sanırım ev tipi ürün yüze uygun degil.2015 ten beri lazare gidiyorum.hala bitmedi amayüzde 70 bitti.tabi milyarlarım gitti..6 bini bulmuştur.siz böyle diyincede şimdi bu makineden alaskm geldi.kıl konusundaki takıntıma engel olAmıyorum...

Bende ev tipi kullanıyorum
B ile başlayan markanın
Çok memnunum
Batıklar kızarıklıklar ile başım dertteydi
12 seans her hafta düzenli kullandım
Sadece bikini bölgesinde biraz kaldı onun haricinde bitti

Gittiğim güzellik merkezinde makinenin kayması için jel sürüyorlar. Ev tipi makinelerde böyle bir şey var mı? Kimisi de o jelin kıl köklerini beslediğini söylüyor

Annemde braun var ben de gittikçe kullanıyorum baya iyi. Ama kararan bölgeleri görmüyor malesef. Buna uygun bir alet var mı, philips mesela esmer bölgelere de yapılabiliyor mu?

Bende çok araştırdım ama kararsizim. Bebek istiyorum. Lazere gitsem yarım kalacak , 1 sene askıya alınıyormuş e seneye kadar ya kapanırsa ? Bide sonra tekrar çıkıyor diyorlar. Arkadaşım gitti, tavsiye ettiği bir yer var oraya bakmak istiyorum. Fiyatı çok uygun. Ama sonra ya yeniden çıkarsa? 3 kuruş fazla verip ev tipi alsam , bebekten sonra yine başlarım evde olmadı lazere başlarım olmaz mı ?

Sanırım ev tipi ürün yüze uygun degil.2015 ten beri lazare gidiyorum.hala bitmedi amayüzde 70 bitti.tabi milyarlarım gitti..6 bini bulmuştur.siz böyle diyincede şimdi bu makineden alaskm geldi.kıl konusundaki takıntıma engel olAmıyorum...
Neden bu kadar uzun süre gittiniz ki? Normalde 1,5 yıl falan sürer en fazla. Ben hamile kalınca bırakmıştım tekrar devam etmedim, çok azalmıştı. Eğer ev tipi işe yarıyorsa ben de ondan almak isterim. Benim kalan tüyler de sarı işe yarar mı bilmiyorum.

Annemde braun var ben de gittikçe kullanıyorum baya iyi. Ama kararan bölgeleri görmüyor malesef. Buna uygun bir alet var mı, philips mesela esmer bölgelere de yapılabiliyor mu?
Yapılıyor ama biraz can yakıyor :) ben soğuk press uygulayıp öyle yapıyorum özel yerlerde :27:

Yüzde işe yarıyor mu? Ben yüz için lazere gittim ama devam etmedim, pek bir ile de yaramadı.
Ben phi.. lum... kullandım. 3-4 ay... 3 yıldır bacak ve kollarımda tek tük çıkar. Aletin duacısıyım. Çenemdeki ayva tüyleri içinde kullanmıştım. O kısımda pişmanım. Çünkü ayva tüyünden kurtulayım derken 5-10 tane bildiğin siyah kılım oluştu. O yüzden yüz için denemeyin derim. Herkeste aynı etkiyi yaparımı bilmiyorum. Ama yüz sonuçta. Bir hatanın dönüşü olmayabilir.

Back
X