• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon ! Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?

Arkadaşlar lazer epilasyon hakkında önerilerinize ihtiyacım var,
Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?
Hijyenik kaygılar, mahremiyet, rahatlık ve ulaşılabilirlik derken fazlasıyla kararsız kaldım?

Philips lumea mıdır nedir ben onu aldım sizin gibi düşünerek , lazere gitmediğime çok pişman oldum
hiçbir işime yaramadı ve çok zahmetli daha 1 bacağı yapmadan şarjı bitiyor ve saatlerce uğraşmanız gerek
bir işe yaradığını görmüş olsaydım bu bana zahmet gelmeyebilirdi ama bir işe de yaramadığı için verilen paraya çok üzüldüm.

Philips lumea mıdır nedir ben onu aldım sizin gibi düşünerek , lazere gitmediğime çok pişman oldum
hiçbir işime yaramadı ve çok zahmetli daha 1 bacağı yapmadan şarjı bitiyor ve saatlerce uğraşmanız gerek
bir işe yaradığını görmüş olsaydım bu bana zahmet gelmeyebilirdi ama bir işe de yaramadığı için verilen paraya çok üzüldüm.
ben de aynisindan aldim ama huyumu bildigimden kablolu aldim. sarj falan ugrasamam. tv karsisinda yavas yavas yapiyordum cok da memnundum sonuctan da useniyorum simdi. bi ara yine baslayacagim. bacaklarim 1 senedir falan dokunmadigim halde cok seyrek hala

Back