- 18 Ocak 2018
- 2.931
- 7.862
- 158
- 33
- Konu Sahibi HassasPanda
-
ev tipi ürünler geçicidir yani yüzeysel olarak düşün agda gibi her ay degilde 3 4 ay götürür seni kalici degildir. ben cok arastirdim cok cok utaniyordum sirf bu yuzden gidemiyordum ama yendim utancimi nereye kadar? 6 seans oldu lazere giriyorum ve ben her gun jilet kullanan biriydim artik batiklarim beni öldürüyordu.Arkadaşlar lazer epilasyon hakkında önerilerinize ihtiyacım var,
Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?
Hijyenik kaygılar, mahremiyet, rahatlık ve ulaşılabilirlik derken fazlasıyla kararsız kaldım?
Kişiye göre değisiyor ama koltuk altı ve özel bolge en zor biter yerlerKoltukaltinda basarili mi?
Markasi ne?Ben ev tipi bir markanın aletini kullanıyorum ve çok memnunum. Şu an hamile olduğum için kullanmaya ara verdim ama daha sonra tekrar kullanacağım.
İşte 3 4 ayda birde büyük kolaylık ve batık evde yaptiklarında da oluyor 2 ayda bir aklina geldikce yapsan zaten çıkmıyor normal lazer yaptırabilen yapsın tabi ama onunda kesin garantisi yok oda zamanla çikabiliyor maalesefev tipi ürünler geçicidir yani yüzeysel olarak düşün agda gibi her ay degilde 3 4 ay götürür seni kalici degildir. ben cok arastirdim cok cok utaniyordum sirf bu yuzden gidemiyordum ama yendim utancimi nereye kadar? 6 seans oldu lazere giriyorum ve ben her gun jilet kullanan biriydim artik batiklarim beni öldürüyordu.
simdi cok cok rahatim mis gibi tertemiz 6 seans olmasina rahmen bacaklar kollar bitti bile.
Ben daha önce lazere gittim, %70 bir azalma hala var, üzerinden iki yıl geçmiş olmasınarağmenev tipi ürünler geçicidir yani yüzeysel olarak düşün agda gibi her ay degilde 3 4 ay götürür seni kalici degildir. ben cok arastirdim cok cok utaniyordum sirf bu yuzden gidemiyordum ama yendim utancimi nereye kadar? 6 seans oldu lazere giriyorum ve ben her gun jilet kullanan biriydim artik batiklarim beni öldürüyordu.
simdi cok cok rahatim mis gibi tertemiz 6 seans olmasina rahmen bacaklar kollar bitti bile.
tabi ki canim zaten yaptirdigim yerde soyle di bitse bile zamanla tekrar cikabilir sene de bir falan tekrar bi iki seans girersin.İşte 3 4 ayda birde büyük kolaylık ve batık evde yaptiklarında da oluyor 2 ayda bir aklina geldikce yapsan zaten çıkmıyor normal lazer yaptırabilen yapsın tabi ama onunda kesin garantisi yok oda zamanla çikabiliyor maalesef
Ev tipi cihazlar IPL oluyor ağdanın teknolojik versiyonu uzunca bir süre uyutur zannedersiniz ki bitti sonradan hepsi tek tek çıkar zamana yazık olur . Eğer fayda görmek istiyorsanız diod ve alex tüy tipine ve bölgeye göre uygulanıyor. Örnek vermek gerekirse koltukaltı 6 seans alex ile bitti en son 2 yıl önce aldırmıştım hala tek bir tüy çıkmadı bacakta 7 seansta bitti . En hızlı cevap veren bölgeler. Genitalse asla bitmiyor çok inceliyor ama yapısından kaynaklı avuç içi gibi olmuyor malesef zaten bunun garantisini veren yerden de uzaklaşınArkadaşlar lazer epilasyon hakkında önerilerinize ihtiyacım var,
Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?
Hijyenik kaygılar, mahremiyet, rahatlık ve ulaşılabilirlik derken fazlasıyla kararsız kaldım?
cok iyi gercekten bence degiyor verdigin parayaBen daha önce lazere gittim, %70 bir azalma hala var, üzerinden iki yıl geçmiş olmasınarağmen
Hijyen konusunda ne diyorsun, bu konu da kafama takılmaya başladı son zamanlarda.tabi ki canim zaten yaptirdigim yerde soyle di bitse bile zamanla tekrar cikabilir sene de bir falan tekrar bi iki seans girersin.
hatta bitis garantisi veren kliniklerin cogu mahkemelik olmus bitiremedikleri icin :)
Tabi bibi kim ki bibi alıştı ne de olsa
İşte asıl ona verilebilse o garanti, ne güzel olurdu dimi :))))Ev tipi cihazlar IPL oluyor ağdanın teknolojik versiyonu uzunca bir süre uyutur zannedersiniz ki bitti sonradan hepsi tek tek çıkar zamana yazık olur . Eğer fayda görmek istiyorsanız diod ve alex tüy tipine ve bölgeye göre uygulanıyor. Örnek vermek gerekirse koltukaltı 6 seans alex ile bitti en son 2 yıl önce aldırmıştım hala tek bir tüy çıkmadı bacakta 7 seansta bitti . En hızlı cevap veren bölgeler. Genitalse asla bitmiyor çok inceliyor ama yapısından kaynaklı avuç içi gibi olmuyor malesef zaten bunun garantisini veren yerden de uzaklaşın
Aslında var kökten çözüm iğneli epilasyon , ama büyük sıkıntı heralde ağlarım ben yapılırken o acıdanİşte asıl ona verilebilse o garanti, ne güzel olurdu dimi :))))
Ben dioda gittim 8 seans, 2sene sonra tekrar çıktı. Eskisinin %50si falan ama çıktı. Sonra tekrar gittim 3 sene önce. O zaman son teknoloji diyorlardı ve yine çıktı. Hiç gitmediğim halimin %30u kadar falan var şu an. Bikini bölgesi neredeyse duruyor zaten :/ Bende ev tipini deneyeceğim sanırımEv tipi cihazlar IPL oluyor ağdanın teknolojik versiyonu uzunca bir süre uyutur zannedersiniz ki bitti sonradan hepsi tek tek çıkar zamana yazık olur . Eğer fayda görmek istiyorsanız diod ve alex tüy tipine ve bölgeye göre uygulanıyor. Örnek vermek gerekirse koltukaltı 6 seans alex ile bitti en son 2 yıl önce aldırmıştım hala tek bir tüy çıkmadı bacakta 7 seansta bitti . En hızlı cevap veren bölgeler. Genitalse asla bitmiyor çok inceliyor ama yapısından kaynaklı avuç içi gibi olmuyor malesef zaten bunun garantisini veren yerden de uzaklaşın
Sanırım bünyeden bünyeye değişiyorBen dioda gittim 8 seans, 2sene sonra tekrar çıktı. Eskisinin %50si falan ama çıktı. Sonra tekrar gittim 3 sene önce. O zaman son teknoloji diyorlardı ve yine çıktı. Hiç gitmediğim halimin %30u kadar falan var şu an. Bikini bölgesi neredeyse duruyor zaten :/ Bende ev tipini deneyeceğim sanırım
Ben de baya erkek gibi kıllıyım.Ev tipi kullaniyorum (bayadır kullanmadım) bir cok yerimde çıkmıyor erkek gibi kıllı bir kadındım o kadar diyim
Philips lumea kullaniyorum yazabiliyoruz onu benim konum bile var
Bir sezon düzenli yaptım sonra ara ara uzun süre yapmayınca çikmaya basliyor ama eski halinden cok az ve tüy gibi ben memnunun benim sakallarımda vardı bildigim simsiyah semsert şu anda yokBen de baya erkek gibi kıllıyım.
İşe yaradı yani.
Bi ara baya alacaktım Olma bende demiştim.
Şu an durum ne?
Yani azaldı mı bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?