Engelli olduğum halde şiddet gördüm. Neydim ne oldum:(

Sevgisi bitti sanırım artık bunu da geç olsada kabullendım artık çok teşekkür ederm yorumunuz için

Evet ben bazen ıstemsız üstüme alınıyorum ama haklısınız kötü bir eş oldu artık ama halen iyi bir baba onlara bari böyle devam etsin ınsallah çok teşekkür ederm

Çok teşekkür ederim güzel dualarınıza kattığınız ıcın insallah size de çok üzüldüm sızınde ınsallah hersey gönlünüzce olur ınsallah yaşattıklarını yaşarlar. Onlar anne baba at dıyen yok ama bizlerde eş olduk onlara. Benımkı köyler bılmedı ınsallah sızınki bılır rabbım yardımcınız olsun sızınde

Ne kadar güçlüsünüz! Gurur duydum sizinle. İşi gücü olup ailesi arkasinda kadınlar yine de her türlü gurursuzluğa katlanıyor. Hepsine örnek olsun. Eşiniz de attığı tokatların bedelini ödeyeceği günü beklesin.
Sarıldım size kocaman.

En kısa sürede sağlığına kavuşursun inşaallah. Çocukların sana güç ve dayanak olmuşlar. İyi ki vermemişsin babasına. Bu zor günler geçecek. Biraz sabır ve bol fizik tedavi, verilen hareketleri yapma vs sizi ayağa kaldıracaktır

Sevgisi bitti sanırım artık bunu da geç olsada kabullendım artık çok teşekkür ederm yorumunuz için

Bazı gerçekleri kabul ederken de kendinize asla haksızlık etmiyin. Size karşı hisleri değişti diye ne o sizden üstün nede siz eksik biri olmuyorsunuz. Bu tamamen karşınızdaki kişinin kişiliği ile ilgilidir.

İkimci şiddette şikayet ettiniz mi. Denetimli dolmadiysa bi hapse girse keske. Gerçi şimdi maddi destek oluyorsa ilerde gorse ama çekse.

Ailesi de bir tarafına kına yaktı mı acaba şiddet görüp boşanınca. Rabbim size acil şifalar cersin. Hamile bir insanı dövmeyi birakin kalbini kıran bile vicdansızdır eski esiniz önde gideni. Allah size sabir sağlık versin

Güçlü kadın. Seni tebrik ediyorum, gurur duydum bir kadın olarak seninle. Eski eşinin maddi anlamda yaptıkları seni hiç ezmesin. Lütufta bulunmuyor yapması gerekeni yapıyor sadece.
Çok güçlüsün biliyorum ama kendin ve evlatların için daha güçlü olma zamanı. Lütfen tedavini aksatma ve ihmal etme. Eminim eski sağlığına da kavuşacaksın. Senin ve evlatların için çok güzel bir gelecek diliyorum GÜÇLÜ KADIN

Çok güçlü bir kadınsiniz. Tebrik ederim sizi. Çocuklarınız da şiddetin doğru bir şey olmadığını gördüler sayenizde. Benim annem şiddet görürdü ertesi gün bir şey yokmuş gibi hayat devam ederdi. Öyle kaniksadim ki insanlik dışı davranışları ilk sevgilimden şiddet gördüğüm halde susmustum. Normali o sanıyordum çünkü. Hala annem babamı savunur hayatını mahvetmesine rağmen.

Çok teşekkür ediyorum ınsallah edenler bulur birgün çok saolun

Oncelikle cok gecmis olsun Allah size acil sifalar versin eskisinden daha saglikli olursunuz umarim. Her seye ragmen dik durusunuz icin sizi ayrica tebrik ederim. Belli ki aklibasinda ve bilincli bir kadinsiniz. Bosanmissiniz artik sorgulamayin demeyecegim size cunku anlattiginiz surec bana pek normal gelmedi. Bir insan en basindan beri sizin yaninizda durup sizi ezdiremediyse ve birdenbire bu hale geldiyse, oncesinde esinizin degisimi, sonrasinda sizin kaza yapmaniz bu surecler bana cok normal gelmedi acikcasi.

Hersey ıcın çok teşekkür ederim amin insallah çok sağolun

İşte bende bunu ınanın anlamdıramıyorum kafamda. Baştan böyle bırısı olsa tamam dıcem ama okadar degısık bır psıkolojıdeyım ki beynimde devamlı neden sorusu yankılanıyor. Bunun cevabını beynime verebilsem oda rahatlayacak ama sevgisi bitti diyorum kendime ama bir anda böyle büyük delı dîvâne severken bir anda ortada gerçekten hıcbırsey yokken biter mi onu anlayamıyorum

Yaşayacaklar çünkü kimi ne için kirarsan onlarla kırılırsin demişler herkes ettiğini çekecek benimde eşim çok aileci anam.babam diye az kusmedi bana az kavga etmedi çocuğumun önünde Allah'a havale ediyorum. Teşekkür ederim güzel dileklerin için . Çok güçlü bir kadınsın maşallah

Sizin adınıza da annenız adına da çok çok üzüldüm neden böyle bu însanlar nasıl kendılerınden güçsüz bırılerıne el kaldırabılıyorlar anlamıyorum onca yaptığına rağmen bende kalbım ve beynım arasında git gel yaşadım bır müddet ama sonrasında aslaaa atamadım yaptıklarını çok çok zor gerçekten hem şuanki bulunduğum durum hem uzerıne eskı esımın yaşattıkları ınsallah bı an önce psıkolojım duzelır rabbım sızınde yardımcınız olsun ınsallah

ınsallah rabbım gönlünüzü ferahlatsın. Yaşayan bılır derler ya siz de böyle dıyınce gerçekten çok zor farkındayım. Insallah Allah esınıze doğru yolu gösterir esının çocuğunun kıymetını bıldırır

Amiin teşekkür ederim umarım geç olmaz bir an önce bilirler eş kıymetini.bizimde ana babamiz var ama hiç kimseyi kirmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…