Engelli olduğum halde şiddet gördüm. Neydim ne oldum:(

Merhaba inşallah size umut olur , benim halam felç geçirdi hicbir yeri tutmuyordu, şuan yürüyor fizik tedavilerle daha iyi eli kolu da düzeldi sadece ayakta az güçsüzlük kaldı o da geçecek inşallah, ben inanıyorum daha iyi olacaksınız ,

Rol yapmış demek ki.Birak artık bunları kendine çocuklarina odaklan.Zaten boşanmışsin.Sanirim eşini, evliliğini güzel günlerinizi özlüyorsun bir yerde haklısın ama adam gerçek yüzünü göstermiş.Şu saatten sonra iyileşip hayatına kaldığın yerden devam etmek için direnmelisin.O adamı seni dimdik görmek kahreder pişman eder.Çok geçmiş olsun dilerim Rabbimden en kısa zamanda yüreğinde ne varsa kabul olsun

Tebrikler canım helal sana. Asla geri adım atma. Allah yardımcın olsun zor tabi ama inan o adamla daha da zor her şey. Bunu hamileyken de yapabilen daha neler neler yapar Allah korusun. Bir de psikolojik destek de al mutlaka. Yaşadıkların ağır travmatik olaylar. Terapi alarak rahatlayabilirsin .. inşallah hayat sana güzellikler getirsin bundan sonra

Tebrik ederim ne kadar güçlüsünüz. Eski eşinizde size yardımcı oluyormuş sağolsun, gurur falan demeyin kabul edin yardımını, teşekkür edersiniz, Allah razı olsun dersiniz. Geçmişi düşünmeyin geçti bitti artık. Bazen iyi babalar, iyi eş olamıyor öyle düşünün. O size şiddet uyguladı biletini kestiniz boşadınız. Evli olup evine bir ekmek almayanlarıda okuduk burada. Allah size güç versin.

Size allahtan şifa diliyorum boşanmanız yerinde olmuş çünkü en zor anınızda size şiddetle gelen eşten hayır gelmezdi. Verdiği destek karşısında ezilmeniz yanlış çünkü adam olsaydı ayrı ev kirası vs ödemek zorunda da kalmazdı sonuçta çocuklarına destek oluyor .çocuk olmasaydı ve siz eski sağlığınızda olsaydınız zaten onun desteğine ihtiyaç duymazdınız

Ben engelli bir kadın değil, özgür bağımsız zulme boyun eğmeyen kendi keyfini değil çocuklarının psıkolojısını dusunen bir kadın görüyorum, çocuklarınız var bedensel engelli haliniz ile BOŞANMA gibi zor bişeyi başarmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…