Engelli olduğum halde şiddet gördüm. Neydim ne oldum:(

Binlerce kez helal olsun size ayakta alkışlıyorum diğer eşim dövüyor sövüyor ayriilirsam yapamam tek basima diyen kadınlar şu konunuzu görse de sizden biraz feyz alsa insanlar ne zorluklara göğüs gerip cocuk buyutuyor adamın şiddeti pisliği de cabası ne denir bilmiyorum en dogru işi yapmissiniz size kocaman sarılıyorum güçlü kadın şartlar ne olursa olsun güçlüdür güç bizim içimizde ve derinden hissediyorum siz iyi olacaksınız aslanlar gibi cocuklarinizi buyuteceksiniz yolunuz hep aydinlik olsun

Gerçekten o kadar güçlü bir kadınsınız ki, hayran kaldım. Dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ve bundan sonra her şey sizin ve çocuklarınız için çok güzel olur. Rabbim bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarınızı da sizi de

Eşinizi de Allah bildiği gibi yapsın. Daha fazla bir şey söylesem ileri gitmiş olurum ama yaptıklarının karşılığını elbet görür. Buna inanıyorum.

Çok haklısınız bunu da çok acı bir şekilde deneyimlemiş olmuş malesef

Yaşananları daha kabullenemediğiniz için henüz kendi içinizdeki gerçeklerle de yüzleşmemişsiniz bu yüzden de acı çekiyorsunuz. Size tavsiyem bir an önce kendinizle yüzleşin ve hayatınıza bakın. Asla takmayın yok sayın ve kendiniz için bir şeyler yapın işte o zaman çok mutlu olursunuz.

Çok teşekkür ediyorum bana da çok zor oldu ama artık ıkıncı sıddete tahammülüm kalmadı. Bunun ardı arkası kesılmeyecektı demekki çünkü 1 oldu 2 oldu kımbılır kaç olacaktı psıkolojık olarakta çok yıprandım. Çocuklarıma yansıtmamaya çalışıyorum ama kafamdan beynimden yaptıkları çıkmıyor. Asla geri ıstemıyorum barışmak gibi bır düşüncem asla olamaz ama yaşattıkları ve yaşadıklarım çok ağır geliyor bır sekılde çocuklarım ıcın ayakta durmaya çalışıyorum ınsallah başarırım. Hersey ıcın tekrardan teşekkür ederim saolun

teşekkür ederim güzel dualarınız ıcın ınsallah yaptıklarını oda görür ama asla kabul etmıyor bılıyormusunuz kendını haklı çıkarıyor sende aılemi bi yere sığdıramadın dıyor bana yaptıklarını asla kabul etmıyor. Bi özür dılıyor sonrasında ama sende şöyle yapmıştın diyor yani ne yapmış olabılırım bukadar sıddetı hak edecek bılmıyorum

Özür dilerim anlamadığım ıcın sormak ıstıyorum kendınızle yuzlesın dedıgınız yerde. Yani hangi konuda orasını anlamadım lütfen biraz acarmısınız. Bu konularda tavsıyeye ıhtıyacım varda

Size helal olsun, ne kadar güclü bir kadınsınız. Böylesi güçlü bir kadın dimdik ayağa da kalkacaktır elbet. Tedavinizi aksatmayın his ellerinize geldiyse ayaklarınızada gelir hep iyi düşünün olacak diyin. Çocuklariniza çok güzel bir örnek güclü bir annesiniz, eski eşiniz pisliğin tekiymis kurtulmuşsunuz. İlahi adalet elbet ona tecelli edecektir. Bundan sonra neden oldu nasıl oldu boşverin tedavinize hayatınıza bakın görecek güzel günleriniz var

Canim seni olumsuz yonlendirmek istemem ama acaba bu koca tarafı sana büyü, muska vs yapmış olabilir mi? İçime öyle bir his düştü ama bu konularda hiç bilgili değilimdir. Seni de günaha sokmak istemem. Kararını sen kendin ver. Olabilir mi böyle bir şey? Yani hem esin huysuz birine dönüşmüş, hem sen kaza yaptın, hem erken doğum derken bilemedim ya

Canım öncelikle her şey için geçmiş olsun umarım daha kötü daha zor günler geçirmezsin Rabbimin büyük imtihanlarından geçiyorsun ama sana şöyle söyleyeyim kocan ailesi ile sınanmadan ölmeyecek biri de benim eşimse ailesi için karısı üzen herkes bunun cezasını çekecek emin ol. Bence birçok eş ilk tanıdığımız günkü gibi kalmıyor hepsi yüzündeki maskeyi çıkarıyor lütfen artık üzülmemeye çalış evet yaşadıkların hiç kolay değil ama bu hayatı sen ve çocukların yaşıyorsunuz Allah'ım kolaylik versin Rabbim adaletlidir

Çok geçmiş olsun öncelikle ve Allah şifa versin tez zamanda inşallah tamamen iyileşirsiniz.
Boşanmışsınız bence artık Bi önemi yok ama eski eşdeki değişimin nedeni başka birisi olabilir. Yani duygusal olarak aldatma olabilir. Şuanda size destek çocuklar için olabilir. Kötü bi eş de olsa çocuklarını düşünüyordur. Vicdan azabından olabilir. Kafanızın karışmasına müsaade etmeyin.

Çok teşekkür ederim ınsallah amin evet haklısınız ama işte bazen gelip gidiyorlar aklıma sanırım yaşadıklarımdan sonra eve tıkılıp kalınca boşluktan devamlı yaşattıkları aklımda ınsallah su aklımdakılerden de kurtulurum da ozaman çok daha ıyı olacağımdan daha da emınım çok saolun

Çok geçmiş olsun. Tedavinize devam edin dimdik ayakta olacağınız günler gelecektir Allahın izniyle.
Eski eş de yaşattığını yaşamadan ölmesin.

Bende ınanın ne dusunecegım ne oldum böyle aklım almıyor eski eşim resmen bambaşka bırı oldu okadar seven biri şimdi böyle bunları yaşattı bana sanki rüyada gibiyim halen

İçten içe kabullenemediğiniz gerçeklerle yüzleşin demek istedim.
Örneğin "neden beni severken bana şiddet uyguladı bilmiyorum" diyorsunuz ya aslında neden yaptığının farkındasınız. Sadece inanmak istemediğiniz için kabul edememek gibi.

Çok geçmiş olsun. Tedavinize devam edin dimdik ayakta olacağınız günler gelecektir Allahın izniyle.
Eski eş de yaşattığını yaşamadan ölmesin.
Cok teşekkür ederim amın ınsallah bır an önce gelsin ınsallah o günler daha bebegım de çok küçük onun pesınde koşmak istiyorum düşüyor bazen canım yanıyor kalkıp alamıyorum kucağıma yanıma çağırıyorum öyle sarılıyorum. Bu süreçte bebegı babası almak ıstedı ama asla vermedim kardeslerı ayırmak ıstemedim. O bana zor olduğu gerekcesıyle almak ıstedı ama çocuklarım benım en büyük dayanağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…