• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eng.Home severler haydi evimizdeki eng.home cicilerini paylaşalım :)

Buda benim en sonki aldığım kuşcuk ve fanusu :)))
Screenshot_2015-05-15-16-33-05.png

ben alacak birşey bulamadım a.çıkcası artık yeni modeller gelse fena olmaz gelecek sanırım ki habire indirim oluyor

Çok yakından çekmediğim için belli olmasa da yatak odasında; gazetelik ve yukarıdan sarkan kalp. Mutfakta; masa örtüsü, masa örtüsünün üzerindeki stant ve mumlar ile aynı masa örtüsünün tutacağı ve damacana örtüsü. Salonda; masanın üzerindeki runner. Yaşasın English Home:))

Eklentiler

• YATAK ODASI 1.jpg
    YATAK ODASI 1.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 207
  • MUTFAK 2.JPG
    MUTFAK 2.JPG
    157 KB · Görüntüleme: 227
  • SALON 3.jpg
    SALON 3.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 219
Çok yakından çekmediğim için belli olmasa da yatak odasında; gazetelik ve yukarıdan sarkan kalp. Mutfakta; masa örtüsü, masa örtüsünün üzerindeki stant ve mumlar ile aynı masa örtüsünün tutacağı ve damacana örtüsü. Salonda; masanın üzerindeki runner. Yaşasın English Home:))
o stantlara mum koyma fikrini sevdimm ;)
o kalbi tavana nasıl tutturdun icapcım?
bu arada hepsi çok güzel kullan kullan mutlu ol :KK15:

o stantlara mum koyma fikrini sevdimm :KK66:
o kalbi tavana nasıl tutturdun icapcım?
bu arada hepsi çok güzel kullan kullan mutlu ol :KK15:

Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun inş:) Çivi çaktı eşim. Çiviyi de zincirin içinden geçirdik:)

bunlarda benim yeni Eng Home cicilerim:
benim renkli cıvıl cıvıl antremi süsleyen saatim,
DSCF5823.JPG
bu ferforje kalbi de bayılarak aldım,
DSCF5828.JPG
aslında başka bi niyetle almıştım ama sonradan saatin ucuna bağladım onun sarkacı gibi oldu sizce nasıl çocuksu mu olmuş? kalbi ordan çıkarmalı mıyım bu konuda muhakkak yorum istiyorum :)
DSCF5825.JPG
bunlar da yine antrede vestiyerimin yanındaki minik duvarı süsleyen kokulu keseler lavanta keseleri kokusu bir harika ah bi de çabuk bitmeseler,
DSCF5829.JPG
bu da antreden başka bir kalp, yahu antrem kalp dolmuş haberim yok :)
DSCF5830.JPG
salonumda bir duvar tabağı, bir de masa tabağı, ve bir tablo,
DSCF5833.JPG DSCF5834.JPG DSCF5835.JPG
son olarak yine antreden bir görüntü, vestiyerimin aksesuarları,
DSCF5836.JPG

Eki Görüntüle 1555502
Eki Görüntüle 1555505
aslında başka bi niyetle almıştım ama sonradan saatin ucuna bağladım onun sarkacı gibi oldu sizce nasıl çocuksu mu olmuş? kalbi ordan çıkarmalı mıyım bu konuda muhakkak yorum istiyorum :)
Eki Görüntüle 1555506
bunlar da yine antrede vestiyerimin yanındaki minik duvarı süsleyen kokulu keseler lavanta keseleri kokusu bir harika ah bi de çabuk bitmeseler,
Eki Görüntüle 1555508
Eki Görüntüle 1555509
Eki Görüntüle 1555514 Eki Görüntüle 1555515 Eki Görüntüle 1555516
Eki Görüntüle 1555517

ooo sonunda konu sahibinin cicilerini gördük hepsi çok güzel huzurla kullan koku keselerinden bende almak istiyorum ama dedğin gibi çok bitmesi sıkıntı
saat konusunda da bende karar veremedm ya çocuksuda durmuyor ayrıca cann sıkılırsa birazda çıkarıp kullanırsın güzel fikirmiş öyle kullanmakta

ooo sonunda konu sahibinin cicilerini gördük hepsi çok güzel huzurla kullan koku keselerinden bende almak istiyorum ama dedğin gibi çok bitmesi sıkıntı
saat konusunda da bende karar veremedm ya çocuksuda durmuyor ayrıca cann sıkılırsa birazda çıkarıp kullanırsın güzel fikirmiş öyle kullanmakta
çok teşekkür ederim cnm benim aslında başka şeyler de var bi ara onları da koyarım;)

maşallah yatak odanız nekadar büyük balkonu kapatıp oda yaptınız sanırım sarkan kalpte çok güzel olmuş içinde mum vardı sanırm dimi

Eki Görüntüle 1555502
Eki Görüntüle 1555505
Eki Görüntüle 1555506
Eki Görüntüle 1555508
Eki Görüntüle 1555509
Eki Görüntüle 1555514 Eki Görüntüle 1555515 Eki Görüntüle 1555516
Eki Görüntüle 1555517
aldıklarınn süperr o pembe kalbin aynısından ben de aldımmHoppa saati de çok istedim çünkü oturma odası koltuklarım mor ama kalmamıştı yaaaa:mad::mad: bi de bence kalp saatin altında olmamış basitleştirmişş bence ayrı ayrı kullanmalısınn:KK39:

aldıklarınn süperr o pembe kalbin aynısından ben de aldımmHoppa saati de çok istedim çünkü oturma odası koltuklarım mor ama kalmamıştı yaaaa:mad::mad: bi de bence kalp saatin altında olmamış basitleştirmişş bence ayrı ayrı kullanmalısınn:KK39:
teşekkür ederim tatlım benim fikrin için de sağol bu arada üzülme daha sonra bulursun belki;)

maşallah yatak odanız nekadar büyük balkonu kapatıp oda yaptınız sanırım sarkan kalpte çok güzel olmuş içinde mum vardı sanırm dimi

Yatak odasında dolap olmadığı için yer kaldı baya. Geniş geniş kullanıyoruz:) Ev sahiplerimiz zamanında kapatmış balkonu. Ama ayrı bir oda şeklinde değil biraz yükselti var aynı odanın içinde o kadar. Kalbin içinde de mum var evet doğru bildin :) güzel yorumunuz için teşekkür ederim:)

Cok guzel olmus masallahh gule gule kullan mutfaga bayildim

Back
X