• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eng.Home severler haydi evimizdeki eng.home cicilerini paylaşalım :)

imagesZ63AZUIC.jpg
bunlarda benden canım:))))))

aaa senin evini hatırladım ben, salonun şeklini değişmişsin sanırım bi de kırlentleri doğru mu:KK6:
Evet, doğru hatırladın :) kırlent renklerini değiştirdim, yeni yüzler yaptırdım :) hatta yükledim yeni halini evim güzel evim kısmına :) teşekkür ederim canım :)

canım çok tatlı durmuş bence mutfak mı orası çok yakışmış, pembe mi rengi doğru mu gördüm?
Evt mutfak canim rengi gülkurusu beyenmene sevindimm gùneslik olarak bide stor dùsunuyorum altina yada yine ingiliz homeden fon perdemi yaptirayimm kararsizim

misafir odasındaki perdenin eşit olmaması dikkatinizi çekmiştir sanırım,tülü english home dan almıştım ancak çok uzun olunca güneşlik hizasında kestirmek istedim fakat terzi uzun kesmiş eşit olmamış,odaya girip çıkıp deliriyorum,o nedenle hol haricinde tüllerin resmini çekmedim.nasıl düzeltirim bir fikri olan varmı arkadaşlarEn Büyük KK

bu arada dantelli masa örtüm,örgü yatak örtüm ve yatak eteğimde var ama onları serince resmini çekerim:21:

Son düzenleme:
misafir odasındaki perdenin eşit olmaması dikkatinizi çekmiştir sanırım,tülü english home dan almıştım ancak çok uzun olunca güneşlik hizasında kestirmek istedim fakat terzi uzun kesmiş eşit olmamış,odaya girip çıkıp deliriyorum,o nedenle hol haricinde tüllerin resmini çekmedim.nasıl düzeltirim bir fikri olan varmı arkadaşlarEn Büyük KK

bu arada dantelli masa örtüm,örgü yatak örtüm ve yatak eteğimde var ama onları serince resmini çekerim:21:
teşekkür ederiz tatlım, hepsi evine çoook yakışmış maşaallah iyi günlerde kullan :KK39: bu arada evin de yakıyo sankiiii:KK37: evini paylaşmayı düşünmez misin:KK22: ah bu terziler bi iş becerseler bari, ben de hep muzdarip olmuşumdur:KK34: canım tekrar kestir güneşliğe yakın hizada...

canım bir de holdeki perde de yamuk duruyo sanki, cama göre ortalanmamış:KK22:

teşekkür ederiz tatlım, hepsi evine çoook yakışmış maşaallah iyi günlerde kullan :KK39: bu arada evin de yakıyo sankiiii:KK37: evini paylaşmayı düşünmez misin:KK22: ah bu terziler bi iş becerseler bari, ben de hep muzdarip olmuşumdur:KK34: canım tekrar kestir güneşliğe yakın hizada...
terziye eşim verdi işte,ben vemiş olsaydım 10 kere inceler öyle alırdım,neyse artık,kendim üstten kısaltmaya çalışıcam olmadı tekrar vericem terziye (yeni almıştım)
evimi şimdilik paylaşmayı düşünmüyorum canım,bu evime yeni taşındım,daha eksiği çok,belki ilerleyen günlerde paylaşırım.:KK68:

canım bir de holdeki perde de yamuk duruyo sanki, cama göre ortalanmamış:KK22:
yok canım holdeki perde yamuk değil,hole çıkan ara tam simetrik değil,daha doğrusu bak yukarıda ki lambanın yeri tam 2 perde ortasına denk gelse daha farklı görünürdü sanki.yada perdenin bağladığım kısımlarının biri hafif aşağıda ondan da olabilir,bilmiyorum.:confused:

Back
X