Tesekkur ederim tatlim. Fotoda tam çikmamis aslinda durusu daha hosyanlız perdenize bittim ya süper güle güle kullanın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eng.Home severler haydi evimizdeki eng.home cicilerini paylaşalım :)
- Konu Sahibi bendimahi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu mutfak masasini nerden aldiniz.cok hos ve sandalyeler tabiiki neredrnEki Görüntüle 1428446 Eki Görüntüle 1428447 Eki Görüntüle 1428453 Mutfak masası üzerindeki runner ve ekmeklik, eldiven ve tutacak, gazeteler, yemek masası üzerindeki runner
masa ve sandalyeler ikea :)Bu mutfak masasini nerden aldiniz.cok hos ve sandalyeler tabiiki neredrn
teşekkürler tatlım iyi günlerde kullan hepsi çook güzell, buarada o yolluğu nerde kullanıyorsun acaba nasıl bişey kumaşı falan kullanışlı mı, kayıyormu yerde?Bunlar da benden :)) Havlular vardı daha ama bulamadım :)
Eki Görüntüle 1429482 Eki Görüntüle 1429483 Eki Görüntüle 1429484 Eki Görüntüle 1429485 Eki Görüntüle 1429497 Eki Görüntüle 1429498
Sağolasın canım. :) Çok büyük bir şey değil, banyo paspasları boyutunda.Yok altı kaymaz maddeden yapılmış.Kumaşı yumuşak değil, ince halı kumaşları gibi.Ben dış kapı girişinde kullanıyorum. :)teşekkürler tatlım iyi günlerde kullan hepsi çook güzell, buarada o yolluğu nerde kullanıyorsun acaba nasıl bişey kumaşı falan kullanışlı mı, kayıyormu yerde?
hiç yıkadın mı peki dantellere bişey olmuyo mu?Sağolasın canım. :) Çok büyük bir şey değil, banyo paspasları boyutunda.Yok altı kaymaz maddeden yapılmış.Kumaşı yumuşak değil, ince halı kumaşları gibi.Ben dış kapı girişinde kullanıyorum. :)
Tamdir canim :)masa ve sandalyeler ikea :)
Hıhıı yıkadım, 40 derecede, renk falan vermedi.Dantellere de bir şey olmadı.hiç yıkadın mı peki dantellere bişey olmuyo mu?
Cnm peki masa ve sandalyelerden memnun musin.nasil kalitesi ve kullanimimasa ve sandalyeler ikea :)
canım yaa bu paspasın evindeki halini resimleyebilir misin bana rica etsem? Banyoma almayı düşündüm, sence kullanışlı olur mu banyoda canım? Tabanı kesin kaymıyo değil mi dokusu nasıl yakışır mı banyoya?Bunlar da benden :)) Havlular vardı daha ama bulamadım :)
Eki Görüntüle 1429482 Eki Görüntüle 1429483 Eki Görüntüle 1429484 Eki Görüntüle 1429485 Eki Görüntüle 1429497 Eki Görüntüle 1429498
Günaydın canım.Tamam, öğlen eve geçtiğimde çekeyim inşallah.Yaniii ben kendi banyoma çok yakıştırmadım, fayans renginden ötürü ama seninkine olur belki, tabanı kaymıyor evet onu da cekeyım daha ıyı anlarsın canım.canım yaa bu paspasın evindeki halini resimleyebilir misin bana rica etsem? Banyoma almayı düşündüm, sence kullanışlı olur mu banyoda canım? Tabanı kesin kaymıyo değil mi dokusu nasıl yakışır mı banyoya?
çok teşekkür ederim canım ben mavi rengini düşünüyorum zaten, renginden çok duruş model olarak banyoya gidebilecek bir ürün mü demek istemiştim. Resimleri bekliyorumGünaydın canım.Tamam, öğlen eve geçtiğimde çekeyim inşallah.Yaniii ben kendi banyoma çok yakıştırmadım, fayans renginden ötürü ama seninkine olur belki, tabanı kaymıyor evet onu da cekeyım daha ıyı anlarsın canım.
ikea denildiğinde insanların aklına kalitesiz ve kullanışsız ürünler geliyor fakat durum öyle değil, memnunum, bir çok markadan daha sağlam, daha kullanışlı, uzun süre kullanmaya elverişli.Cnm peki masa ve sandalyelerden memnun musin.nasil kalitesi ve kullanimi
canım nerdesiiiiiiiiiin???Günaydın canım.Tamam, öğlen eve geçtiğimde çekeyim inşallah.Yaniii ben kendi banyoma çok yakıştırmadım, fayans renginden ötürü ama seninkine olur belki, tabanı kaymıyor evet onu da cekeyım daha ıyı anlarsın canım.
Canım kusura bakma, fotoğrafları çekmiştim ama iki gündür giremedim buraya o yüzden ancak şimdi atabiliyorum.canım nerdesiiiiiiiiiin???
Soba yaktığımızdan kapı önündeki odun kömürden biraz aşındı benimki, yoksa ilk serdiğimde daha güzel duruyodu.Tabanı da o şekilde, dokunduğunda çok ince silikonumsu bir maddeden sanki. :)
Eklentiler
- 10339560_10153147089909456_8580050292361055353_n.jpg83,4 KB · Görüntüleme: 462
- 10390003_10153147089959456_1469349031426813222_n.jpg68,4 KB · Görüntüleme: 439
- 10968217_10153147090024456_7965264232381268061_n.jpg75,9 KB · Görüntüleme: 444
- 10988265_10153147089674456_2130354184368899385_n.jpg128,9 KB · Görüntüleme: 441
teşekkür ederim canım çok sağol. Sen bunu kapının dışında paspas gibi kullanıyormuşsuuun ben iç tarafta zannetmiştim. Boyutları küçükmüş bi paspas kadar oysa internette 60-90 diyor ama şaşırdım sanki bunrda daha küçükk öyle değil mi? Bi de canım benden tavsiye bu tip şeyleri 40 ta değil de 30 da yıkarsan daha az yıpranır.Canım kusura bakma, fotoğrafları çekmiştim ama iki gündür giremedim buraya o yüzden ancak şimdi atabiliyorum.
Soba yaktığımızdan kapı önündeki odun kömürden biraz aşındı benimki, yoksa ilk serdiğimde daha güzel duruyodu.Tabanı da o şekilde, dokunduğunda çok ince silikonumsu bir maddeden sanki. :)
Rica ederiiim.Yok yok dışarıda canım evet.Bu küçük boyutta olanı, dün english home u gezdim belki üç katı boyda olan büyükleri de vardı.Benimki ufak.teşekkür ederim canım çok sağol. Sen bunu kapının dışında paspas gibi kullanıyormuşsuuun ben iç tarafta zannetmiştim. Boyutları küçükmüş bi paspas kadar oysa internette 60-90 diyor ama şaşırdım sanki bunrda daha küçükk öyle değil mi? Bi de canım benden tavsiye bu tip şeyleri 40 ta değil de 30 da yıkarsan daha az yıpranır.
Hmmm,yaaaa, tamamdır canım öyle yaparım bir daha, sağolasın. :)
bu boyunun olmasına da çok sevindim lavabo önüne paspas gibi olur mesela bi de 60-90 lık alınır. ben eng home un sitesinde en küçük boyu 60-90 görünce daha küçüğü yok sanmıştım inş bulurum bakalımRica ederiiim.Yok yok dışarıda canım evet.Bu küçük boyutta olanı, dün english home u gezdim belki üç katı boyda olan büyükleri de vardı.Benimki ufak.
Hmmm,yaaaa, tamamdır canım öyle yaparım bir daha, sağolasın. :)