Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eng.Home severler haydi evimizdeki eng.home cicilerini paylaşalım :)
- Konu Sahibi bendimahi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
tatlımm konumu canlandırdın tekrar teşekkürler,
sanırım aksesuar indiriminden kaptın bunlarıııı, netten mi aldın mağazadan mı??
banyo rafı çook güzel ama bundan hiç görmemiştim been yeni mi toksa eskilerden mi?
ay ben de yarın eng home çıkartması yapıcam inş.
- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
Bu ferforje urunler zamanla paslaniyo mu.bilgisi olan?????
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
bunu ben de merak ediyorum, mesela banyoya aldığımız krom askılar hemmen paslanıyor bunları koysak banyoya ne olur, boyası dökülür mü?Bu ferforje urunler zamanla paslaniyo mu.bilgisi olan?????
- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
Bence paslanir gibi o da hos olmaz.kullanan bilgisi olan varsa cevap yazsa guzel olur :)bunu ben de merak ediyorum, mesela banyoya aldığımız krom askılar hemmen paslanıyor bunları koysak banyoya ne olur, boyası dökülür mü?
- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
ne demek canm bir english home aşığı olarak yazayım dedimtatlımm konumu canlandırdın tekrar teşekkürler,
sanırım aksesuar indiriminden kaptın bunlarıııı, netten mi aldın mağazadan mı??
banyo rafı çook güzel ama bundan hiç görmemiştim been yeni mi toksa eskilerden mi?
ay ben de yarın eng home çıkartması yapıcam inş.
evet aksesuar indirimden aldım direk mağazaya giderek çünkü nette kalmıyor bide çok sıkıntı oluyor sitede indirim günleri netten aldığım ürünlerde oldu daha önce bir sıkıntı yaşamadım
evet ya bende o rafı çok beğendim geçen aydı sanrım bi sabah gördüm ama bitmşti mağazalara bakmıştım yoktu hatta mail atmıştım siteye ne zaman gelir die gene indirimden önce mağazada vardı bikaç tane alıp almamakla kararsız kalmıştm ertesi gün indirm olunca çok sevindim kaptım bi tane ben mutfağa koymayı düşünüyorum
sende aldıklarını paylaş
- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
paslanıyodur muhtemelenBu ferforje urunler zamanla paslaniyo mu.bilgisi olan?????
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
ah tatlıcım ben bana yakın olan 2 avm de ki mağazalarına gittim hiç o netteki yeni ürünlerinden yoktu eskiler vardı bi de ben erken gidemedim pek bişe kalmamıştı ferforjeler yoktu hiç çok üzüldüm ben de neden netten almadım diye, biraz kısmet işi işte her mağazada farklı ürünleri topluyolar önce ellerinde kalanları çıkarmak istiyolar şansına ne denk gelirsene demek canm bir english home aşığı olarak yazayım dedim
evet aksesuar indirimden aldım direk mağazaya giderek çünkü nette kalmıyor bide çok sıkıntı oluyor sitede indirim günleri netten aldığım ürünlerde oldu daha önce bir sıkıntı yaşamadım
evet ya bende o rafı çok beğendim geçen aydı sanrım bi sabah gördüm ama bitmşti mağazalara bakmıştım yoktu hatta mail atmıştım siteye ne zaman gelir die gene indirimden önce mağazada vardı bikaç tane alıp almamakla kararsız kalmıştm ertesi gün indirm olunca çok sevindim kaptım bi tane ben mutfağa koymayı düşünüyorum
sende aldıklarını paylaş
şimdi indirim bitti ya yeni ürünler gelir hep hiç hayal ettiğim gibi olmadı benim
bi minik tealight mumlardan aldım
bi de hep indirim beklediğim şu duvar tabağını
lavender kukulu kese aldım kalpli 4 lü mü 5li mi ne asınca atarım resmini canım...
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
Bu frrforcr[/QUOTE]
bu saatten ya da mor bi saat vardı ondan ve bu havluluktan ve o raftan hep istiyodum ben de
- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
ah tatlıcım ben bana yakın olan 2 avm de ki mağazalarına gittim hiç o netteki yeni ürünlerinden yoktu eskiler vardı bi de ben erken gidemedim pek bişe kalmamıştı ferforjeler yoktu hiç çok üzüldüm ben de neden netten almadım diye, biraz kısmet işi işte her mağazada farklı ürünleri topluyolar önce ellerinde kalanları çıkarmak istiyolar şansına ne denk gelirse
şimdi indirim bitti ya yeni ürünler gelir hep hiç hayal ettiğim gibi olmadı benim
bi minik tealight mumlardan aldım
bi de hep indirim beklediğim şu duvar tabağını
lavender kukulu kese aldım kalpli 4 lü mü 5li mi ne asınca atarım resmini canım...
evet canm kısmet artık üzülme yeni ciciler gelir daha çok beğenirsin mesela bende o kurdelalı tabaklar ev şeklinde tuzluk serisini çok istiyom ama yok inşallah gelir tekrar her mağazada farklı oluyor evet dedğin gibi gezmek lazım mesela bnm banyo rafından şubede 3 tane vardı ama sitede resmi bile yoktu araştırmk lazm çok istiyosak
aa duvar tabağında çok şıkmış hiç farketmedim ben bunu güle güle kullan
at canm at bnde çeknce atarım daha asılmadılar eşimin keyfini bekliyoz
- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
bu saatten ya da mor bi saat vardı ondan ve bu havluluktan ve o raftan hep istiyodum ben de [/QUOTE]Bu frrforcr
evet bu saat ve mor dedğin yuvarlak olan dimi ondan vardı bunu aldığım mağazada hatta o mor saat bakarken ayağımın üstüne düştü hala mor english home gazisiyim yani bende onu almadım pembeyi aldım yatak odama
nerede oturuyon canm sen sizin ordada bişey kalmaış anam
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
evet bu saat ve mor dedğin yuvarlak olan dimi ondan vardı bunu aldığım mağazada hatta o mor saat bakarken ayağımın üstüne düştü hala mor english home gazisiyim yani bende onu almadım pembeyi aldım yatak odamabu saatten ya da mor bi saat vardı ondan ve bu havluluktan ve o raftan hep istiyodum ben de
nerede oturuyon canm sen sizin ordada bişey kalmaış anam [/QUOTE]
istanbul bebeğim anadolu yakası ben netteki o yeni ürünlerden hiç görmedim 2 mağazada o kadar diyeyim
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
Son aldiklarim kosemdeki yastiklar..gazeteligim orta sehpa ortum..
Pecetelik ve tablolarda aldim birde cerceve.onlarida bi ara cekip atacagim..
Indirimi kacirmadim
Pecetelik ve tablolarda aldim birde cerceve.onlarida bi ara cekip atacagim..
Indirimi kacirmadim
Eklentiler
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
istanbul bebeğim anadolu yakası ben netteki o yeni ürünlerden hiç görmedim 2 mağazada o kadar diyeyim [/QUOTE]evet bu saat ve mor dedğin yuvarlak olan dimi ondan vardı bunu aldığım mağazada hatta o mor saat bakarken ayağımın üstüne düştü hala mor english home gazisiyim yani bende onu almadım pembeyi aldım yatak odama
nerede oturuyon canm sen sizin ordada bişey kalmaış anam
O saat cok guzel fiyati ne kadarki kacirmisim ben
- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
O saat cok guzel fiyati ne kadarki kacirmisim ben[/QUOTE]istanbul bebeğim anadolu yakası ben netteki o yeni ürünlerden hiç görmedim 2 mağazada o kadar diyeyim
20 lira civarındaydı
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
20 lira civarındaydı[/QUOTE]O saat cok guzel fiyati ne kadarki kacirmisim ben
tabi indirimli haliydi hüüüü