Kendime hakim olamazsam ben de katılabilirim
kendine hakim olma akışına bırak hayatı
ama ben bu minnaktan istiyorum beraber mutfakta yemekler yapıp kk da yemek yarışmasına katılmak istiyorum ömür boyu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendime hakim olamazsam ben de katılabilirim
Sen katılacak mısınkendine hakim olma akışına bırak hayatı
ama ben bu minnaktan istiyorum beraber mutfakta yemekler yapıp kk da yemek yarışmasına katılmak istiyorum ömür boyu
Sen katılacak mısın
İnşaallah canım bu yarış sana uğur getirsin çifter çifter nasip etsin inşaallah
Bu seferde katılırsınAmin Nevrestecim...
Ben her kategoriye en başta katılsammı acaba diyorum anca son iki yarışmada nasip oldu şimdide emin değilim ne yaparım düşünmedim başvuru süresi uzun zamanla netleşir sanırım...
Allah gönlünüze göre versin canımÇifter çifter nasip etsin inşaallahAma bu çok tatlı maşallahhhhhhhhhhhhh
Bende istiyorum bundan :)
Çok güzel bir katoğori katılımı bol olur değişik bol tarifli lezzetli bir yarışma olur
katılacakları şimdiden tebrik ederim
keşke bende de o kadar özgüven olsa :44:
Bu seferde katılırsın
Allah gönlünüze göre versin canımÇifter çifter nasip etsin inşaallah
Sen de katılmayı düşünmez misin fıstığım
Bu seferde katılırsın
Allah gönlünüze göre versin canımÇifter çifter nasip etsin inşaallah
Sen de katılmayı düşünmez misin fıstığım
Tamam oldu bu işMaharetli hemşom benimAklımı çeliyor sanki :111:
Aminnnnn canımcım Allah razı olsun
Yarışmaya katılacağım,katılabilirim,katılsam mı diyenler parmak kaldırsın
ablacığım ben katılmak istiyorum ama kurallarını bilmiyorum mesela son baş vuru tarihi ne zaman ve ne kadar zamanımız var ??Yarışmaya katılacağım,katılabilirim,katılsam mı diyenler parmak kaldırsın
Ablam detaylar ilk sayfada yazıyorSon başvuru 8 Eylülablacığım ben katılmak istiyorum ama kurallarını bilmiyorum mesela son baş vuru tarihi ne zaman ve ne kadar zamanımız var ??
Katılabilirim
Millet yenilgiye doymaz sen birinciliğe şekerim maşallah sana
Birinciliğe doymamakla ilgisi yok ki katılma isteğimin ben cidden keyif alıyorum hazırlık aşaması foto çekmek yayınlayıp sonra güzel yorumlar almak çok mutlu ediyor beni sonunda birincilik gelirse tabiki çok güzel.Fırsatım olursa tüm kategorilere katılmak isterim.Ne kadar çok tarif o kadar iyi benim için bilmediğim şeyleri öğrendim mesela şeker hamuru ile birşeyler yapmayı çok seviyorum ama hep bilindik yöntemlerle şeker hamuru yaparken elossa dan lokumla şeker hamuru yapılabileceğini öğrendim.Bunun gibi detaylar var not aldığım.Sadece bir yarış değil anlayacağın.
Katılabilirim