Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Bu börek kategorisi pek fena bir şey oldu yahu , artık kaç kez bakarım tariflere oylama sırasında bilemem .

3 börek kafamda beni seç beni seç demeye başladı bile şimdiden .

Katılım başlama tarihi : 19 Ağustos 2013
En son başvuru tarihi : 08 Eylül 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 09 Eylül 2013
Oylama bitiş tarihi : 15 Eylül 2013 / 23:59 Pazar
Selam hanımlarKatılım süresinin bitmesine son 2 gün kaldı

Vallahi en çok bu yarışta birinin pro kart alması mutlu eder beni
aslında benim niyetim normal yollada pro kartı almak vardı ama tedavideyiz şimdi belki sonra bu yarısmada olmasada kendim biraz toparlanınca alırım..
aslında cüzi bi miktar ama o kadarda yeri geldiğinde koyuyo valla neyse haftaya bellimi olur belki pro kartlı olurummm

İnşaallah canım

Katılım başlama tarihi : 19 Ağustos 2013
En son başvuru tarihi : 08 Eylül 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 09 Eylül 2013
Oylama bitiş tarihi : 15 Eylül 2013 / 23:59 Pazar
Bugün son gün

Sodalı börek

milföy börek

laz böreği

kol böreği

avcı böreği

puf börek

gül böreği

SİGARA BÖREĞİ

ALINTIDIR......

Nevrestecim hala diyorsun ki aus gir mutfağa , bak daha yapılmamış bir sürü çeşit var

Nevreste şimdi pastanenin yolunu tutacağım ha.Çok güzel hepsi.Bunların çoğu yufkayla yapılıyor ya kimse yapmak istemedi oylamada geri kalırız diye.Ama ben sigara böreğini çok severim.Yapan olsaydı iyi bir puan verirdim:)))

nevrestecim bu böreklerden ikisini ypacaktım katılabilseydim ADRA arkadaşımıza yazdım daha önce sormuştu...
biri tatlı biri tuzlu olcak demiştim laz böreği ve kol böreği ile katılcaktım iki tarifle nasip değilmiş şimdi şehir dışındayım umarım oylamaya katılabilirim

Nevrestecim hala diyorsun ki aus gir mutfağa , bak daha yapılmamış bir sürü çeşit var
Evet canım aynen öyle demek istiyorum
Bence de canım hazır yufkayla katılmak istemediler ama keşke yapan olsaydıOy almanın dışında güzel arkadaşlıklar,güzel paylaşımlar,farklı sunumlar görüyor ve öğreniyoruzBelkide el açmadansa hazır yufka böreğini beğenip oy vereceğiz
Evet evet öyle diyor.
Hadi kızlar daha bir sürü börek var akşama da vakit çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…