Kizlllarrrrr özür biraz mesguldum, ameliyat terminim 3.marta haftaya cumartesi istanbula ucuyorum doktor ercan beyle telefonlastik.....yasim 30 bu arada endoskopie yüz germe yaptiracagim.........size bütün yenilikleri we ameliyattan sonra fotolari online koyarim.....insallah
Duvalarinizi üstümden eksik etmeyin lütften tek istedigim bu sizden
nayir heycanli degilim ....:)
görüsmek üzere
aaa bugünmüydü ameliyatı benim dualarımız onunla güzel haberlerini alırız inşallah
kendisiyle görüstüm pazartesi ameliyat olmus hastanede bir gün daha kalacagini belirti memun kalmis doktordan bitane dedi Doktor icin ve cok iy oldugunu söyledi doktorun! resimlerini gönderdi gördüm agrin varmi dedim !Dediki kasilmam var zaten gelince fotolarini isteynllerle paylasacak kizlar darisi istiyenlerin basina:118:
. Sevgiden haber varmi nasil olmus merakla bekliyorum bende bidaki ay olicam nasip olursa insh ayni dr ondan cok heycanla sevgiden gelcek haberi bekliyorumçok sevindim haber verdiğin için sağol anzerbali,doktoru benimde bentoprağında doktoru:) evet cidden çok çok ilgili sonuçları iyi olan doktor umarım hep böyle devam eder
kendisiyle görüstüm pazartesi ameliyat olmus hastanede bir gün daha kalacagini belirti memun kalmis doktordan bitane dedi Doktor icin ve cok iy oldugunu söyledi doktorun! resimlerini gönderdi gördüm agrin varmi dedim !Dediki kasilmam var zaten gelince fotolarini isteynllerle paylasacak kizlar darisi istiyenlerin basina:118:
Oldu da bitti maşallah Geçmiş olsun.
KIZLAR:126: ben pazar dönecek sanmistim bugün dönüyormus bu arada kizlar ben bir zat resimleri gördüm mütis olmus hatda kuaföre gidip sacini yaptirmis bizim kiz doktorunuda öve öve bitiremedi eyer yaptirirsam bende sevginin doktoruna gidecem ama daha biraz beklemem gerekmerak edenler icin söylüyorum sevginin ameliyati basarili ve güzel gecmis iylesmiste kuaförlere gitmis :108::118::119:
KIZLAR:126: ben pazar dönecek sanmistim bugün dönüyormus bu arada kizlar ben bir zat resimleri gördüm mütis olmus hatda kuaföre gidip sacini yaptirmis bizim kiz doktorunuda öve öve bitiremedi eyer yaptirirsam bende sevginin doktoruna gidecem ama daha biraz beklemem gerekmerak edenler icin söylüyorum sevginin ameliyati basarili ve güzel gecmis iylesmiste kuaförlere gitmis :108::118::119:
Güzelleşme işlerine başladıysa iyi demek kiii dışarıya uzun süre çıkamayanları okumuştum çok sevindim adına sağol anzerbalı
sizlerde saolun kizlar ...suan gelip gelmedigini bilmiyorum bende aramak istemiyorum yol yorgunudur diye ..ama yarin belkide kim Bilir gece yazar buraya ...ama sisler baya baya gitmisti en son resimini gördügümde hani uykudan uyanirsin ya okadarcikti beli bile olmuyordu insallah abartmiyorumdur ben gördügümü ve onun sevincini mutlulugunu gördüm yani cooook memundu tabiri cayyize nerdeyse Kanat takip ucacakti mutluluktan valla darisi bizim basimiza o erdi muradina bizde cikarmiyiz kerevetine
Ne güzel önemli olan kişinin memnun olması
Ahhh ahhh memun olmazmi 20 li Yas gibi görünüyodubende bizim adamin kafasin etini yiyorum :88: :88: :88:
ben bensem bende bu amaliyati olacam nezaman diye sormayin bende bilmiyom
Her şeyin hayırlısı.Kadının kendi için yaptığı en güzel şeyler olduğunu düşünüyorum.Bedensel ve ruhsal kadınlar çöküyor zaman içinde.Zaman erkeklere yarıyor olumlu yönde.Olgun görünüm ve oturmuş kişilikle ruhsalllık tavan
Ahhh ah
aynen katiliyorum dediklerine bedensel ve ruhsal olarak cöktüm diyom adama da Adam gerk yok diyor sen abartiyosun diyo ama ben aynaya bakinca daha diri daha taze görünmek istiyorum diyorum gelde adamlara anlat bunu ama yapacam heleki sevgiyi gördüm teredüt bile etmiyorum artik, kizlar bacilar kadinlar size sesleniyorum eyer bunu düsünüyorsaniz mutlu olacam diyorsaniz düsünmeyin ullla düsünmeyin paraniz varsa yaptirin zira ben kafaya koydum kimseyi takmiycam yapacam yasasin 20li yaslar hahaha
Yaşın kaç bilmiyorum, genç yaşta çok belirgin bir sorun yoksa ameliyatı tasvip etmiyorum.Sağlık sorunu yoksa 45 ve sonrası derim.Kadın isterse
valla canim 18 degilim 20 hic degilim ama bu yaslarda his ediyorum kendimi yasima gelincede 32 33 den gün sayiyorum inan bana genc yasda bile cökenler var onlar napsin olmasinmi yaslari genc diye ha senin dedigin gibi fazla sorunu olmayan tabiki yaptirmasin ama eyer mutsuzsa gercekten kendini kötü his ediyorsa ve bedensel olarak cöküntü yasadiysa yapsin mutlu olacak derim ben yasim 32 ama sigara kulaniyorum 2 cocuk annesiyim yasimi göstermedigimi cok kisi söyler positif anlaminda minyon tipliyim avartamdaki resme suratim benziyor ama gidik ve yanak göz altlarimda cökmeler oldugunu kendim anliyorum ve bu beni gercekten ama gercekten mutsuz his etiriyor canim benim :13:
Doktorlar ameliyatlardan sonra sigrayi birakin diyorlar ya hele de yüz icin ciddi anlamda cok önemli ( Ha bu arada ben tam sigara tiryakisiyim) ama bir arkadasim komple yüz gerdirdi 50 yasinda idi o da sigara kullaniyordu. Doktor 1 ay sigara icme ve cok dikkat et dedi. Onun da doktoru Ercan bey idi ama o hic dinlemedi, sigara icti verdigi maskeyi ucakta düsürmüs, ve simdi bir görün ki yüzü öncekinden berbat oldu. Ben toprak'a katiliyorum genc yasta yüz germe bence olmamali. Ben de 37 yasima giricem sigaradan dolayi cildim cok kötü oldu ama yüz germeyi asla düsünmedim. Tabi ki tercih meselesi.Hele ben önce 2 Nisan da Ercan beyime memisleri yaptirayim simdilik o bana yeter :)
Kac sene icinde o hale geldi hemenmi ?