sorma arkadas euro.....dr ercan beyle 8000liraya anlasdim
insallah...ben bir iki haftaya kadar gidecegim
Toprakcığım,kök hücre nasıl yapılıyor? Bi fırsat bulup gidip Ercan Beyle görüşemedimKulaklarım çınladı meğer birileri beni anıyormuuuş.
Evet Ercan Karacaoğlu doktorum.
Aynen dediklerinin hepsi yapıldı kök hücre deCanlı ve parlak bir cild.
Toprakcığım,kök hücre nasıl yapılıyor? Bi fırsat bulup gidip Ercan Beyle görüşemedim(
Karından alınan yağı (başka yerdende alınıyormu bilmiyorum benim karından aldı)makinede işleme sokuyor yanlış hatırlamıyorsam detay bilmiyorum.Yağda hücreler varmış onları ayıklayıp enjekte ediyor yüze bildiğim bu valla.
Vaav ! Tüm yüze ve boyuna enjekte ediyor öyle mi?Ama dolgu gibi olmuyor dimi,peki fiyatı ne kadar ? Karından da iğneyle mi alıyor kesi mi yapılıyor? Teşekkür ederim :)
bentoprak hanım yüz germenizi nezaman oldunuuz yaşınız kaç ben yeni katıldım birde kök hücre tedavisi nasıl uygulanıyor bilgi verirseniz sevinirim
Öss soruları sınıfta kaldıım.çünküm bilmiyorum.
Şaka bir yana canım yüz germe olduğundan narkozluydum.Ameliyat öncesi karnımı
çizince nedenini sordum yağ alıcam kök hücre için yüzüne enjekte edicem dedi.Sonrası uyu uyan.Nerelere yaptı bilmiyorum.
Teşekkür ederim.Ercan Beye gitmek şart oldu şimdi.Ercan Karacaoğlu ydu dimi. Çok şey öğreniyorum ben burdan
Kizlllarrrrr özür biraz mesguldum, ameliyat terminim 3.marta haftaya cumartesi istanbula ucuyorum doktor ercan beyle telefonlastik.....yasim 30 bu arada endoskopie yüz germe yaptiracagim.........size bütün yenilikleri we ameliyattan sonra fotolari online koyarim.....insallah
Duvalarinizi üstümden eksik etmeyin lütften tek istedigim bu sizden
nayir heycanli degilim ....:)
görüsmek üzere
Kizlllarrrrr özür biraz mesguldum, ameliyat terminim 3.marta haftaya cumartesi istanbula ucuyorum doktor ercan beyle telefonlastik.....yasim 30 bu arada endoskopie yüz germe yaptiracagim.........size bütün yenilikleri we ameliyattan sonra fotolari online koyarim.....insallah
görüsmek üzere
görüsmek üzere
yeni gordum kusura bakmayın hayir gerdirmedim implantlari cikarttirdim bazi doktorlarin dedigi gibi sarkma olmadi ama hala biraz ödem var bide endoskopik yüz germe olsaydi hic duzelmiycekti demmekkihaba cagla sen yüzünü gerdirdinmi sonunda ??
cevab yazarsan cook sevinirim
görüsmek üzere