Endoskopik yüz germe - Facelift

Bide sevgi yaza heycanla bekliyorum ....

Slm kizlar ben dün sevgiyle cok kisa görüstüm istanbulda yagmur yagmis ETKILENMIS bavul gümrük vs den sonra hastalanmis bana dedigi suydu biraz toparlaniyim dedi zaten beli ediyodu hasta ve yorgun oldugunu bende fazla konusturmak istemedim kendisini ...yarin birgün toparlarlanir heralde bol bol sorularinizi cevaplar isteyenlerede resmini paylasir cünki bana demisti isteyen olursa paylasirim diye siz merak etmeyin :126: ...

Bu konuyla ilgili günlerdir okuyorum ve araştırma yapıyorum. Ayrıca bir kaç doktorla da görüştüm. Bir kere midface yaptırılacaksa eğer, uzmanlığı burun yada meme estetiği olmayan doktorlara başvurulmalı. Ben Oytun İdil, Ozan Balık ve Erhan Eryılmazla görüştüm. Oytun İdil hiiç içime sinmedi doktor oldukça dağınık ve ilgisiz görünüyor ve sürekli meme estetiğinden bahsediyordu, Ozan Balık güler yüzlü olmasına rağmen ruhsuz davrandı sorduğum sorulara beni tatmin etmeyecek açıklamalar yapıp sadece burun estetiğinden bahsetti ayrıca baktığım fotolarda estetik kaygısı yaşadım ameliyatlar bana göre çok yapay görünüyordu şahsen burun estetiği yaptıracak olsam kesinlikle onu seçmem ve belirtmeliyim ki fiyatları hiçte uygun değil. Erhan Eryılmaz benim görüştüklerim açısından beni en fazla tatmin eden oldu bir kaç saat bana ne yapacağımızı nasıl yapacağımızı pazarlama kaygısı olmadan fotoğraflarla anlattı. Erhan Eryılmaz bir tek fiyat açısından biraz yüksek ama şundan emin oldum işini çok iyi yapıyor. Hala karar vermiş değilim listemde 3 doktor daha var Ozan Çakmak, İhsan Başaran ve Ercan Karacaoğluyla görüşüp kimi doktor olarak seçeceğime karar vereceğim.

Kizlar merhaba benimde annem endoskopik yuz germe ameliyati olucak bu konu hakkinda fazla bi bilgiye sahip degiliz maalesef buradan ameliyat olan arkadaslar ne kadar zamanda iyilestiler sislikler ne zaman tamamiyla iniyor ve cok aci oluyormu yardim edebilrlermii??

anzerbalı iyiki varsın canlı haberleri alıyoruz senden bende merak ediyorum albüm yapar belki şimdi dinlenme süreci sevginin iyileşsin sorarız nasıl geçmiş süreci

kolay gelsin en zoru doktor seçme sürecidir

selman kizlar ben geldim sagolsun arkadaasim size herseyi anlatmis :) herkesze tesekür ederim duvalariniz icin beni düsündünüz icin hele canim arkadasim ansilbali ya cooookk tesekür ederim sorularinza acigim

Bugün sevgiyle uzun uzun konustuk bilmeyenleride bilgilendireyim Sevgi Endoskopik yüz ameliyati oldu gecen hafta Dr.Ercan karacoglu ...Sevgi resimlerin hepsini bana gönderdi fotograflari benim yüklememi istedi kendi sayfamdan fotograf bölümüne giriyorum amabakin bu yaziyor (No Recent Activity)adminede yazdim sorun var diye ama cevap yok :26:beni yönledirecek birisi varsa beni yönlendirsin resimleri kendi sayfa aktarayim :44:

Son düzenleme:
selman kizlar ben geldim sagolsun arkadaasim size herseyi anlatmis :) herkesze tesekür ederim duvalariniz icin beni düsündünüz icin hele canim arkadasim ansilbali ya cooookk tesekür ederim sorularinza acigim

hoşgeldinn iyileş de detay yaz nasıl geçti çok ağrı sızı var mı? Dikkat et kendine sevgiler

canım bende bilmiyorum ama admine tekrar yaz resim olayını başka arkadaşın resimlerini yükledin diye uyarı almayasın merakla bekliyoruz resimleri

yok yok resimleri daha komadan nasil uyari alayim tekrar yazdim admine hala cevap bekliyorum yardimci olacak birisi yokmu Burda baska bildigin tanidigin:26:

Canım önce albümü oluşturuyorsun ama dikkat et alt tarafta özel bölümü işaretli olsun albğmğn konusunu belirleyip albümü oluştur sonra o albümün içine girip yukarda sağ köşede resim ekle bölümünden bilgisayarından resmini seçiyorsun ve ekliyorsun. Resim üsttarafta gözükecek onu işaretleyip alt taraftaki bölüme sürükleyip bırakıyorsun yani resim alt bölümdede gözükecek bu şekilde albüme istediğin kadar resim ekleyebilirsin. Bende ilk defa başaramamıştım birkaç kere denedim ve oldu, inşallah sorun yaşamazsın. Olduda yine olmadı bana tekrardan yaz tatlım, kolay gelsin

begonyaya tesekkür ederim sonunda buldum yüklemem 10 dakkayi bulur resim cok cünki
gözünüz aydin kizlar :118: BIRAZDAN BENIM SAYFAMA girince göreceksiniz

begonyaya tesekkür ederim sonunda buldum yüklemem 10 dakkayi bulur resim cok cünki

Canım benim rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana, bende bekliyorum sabırsızlıkla resimleri çünkü bende biraz ilgiliyim bu ameliyatla

begonyacım tşkler

anzer arkadaşlık isteği gönderdim sana kabul edersen sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…