Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
süreki inceliyor ve bakıyorum bunların sonucunda galip agaoğlu,ercan karacaoğlu be teoman doğan iyi gibi geldi ama daha başka iyi dr larda vardır kesin hatta yıllar önce buradan meme büyütme için iyi tavsiyler alınmış dr nebil bozdogana ameliyat olmuştum ve cok memnun kalmıştım o yüzden sizlerin görşlerine önem veriyorum arkadaşlar şimdiye kadar bu konuyla ilgili özcan çakmakla görüştüm sadece sizler ne diyorsunuz?
Slm Galip agaoglu böyle bir ameliyata sicak bakmaz fikir verme acisindan soyliyim onepteki hicbir doktor bu tur ameliyat uygulamasina sicak bakmiyor cok ihtiyaci olanlar haric.Onur beyin buldugu yöntemi kulaniyolar genc hastalarda yani 30 yastan itibaren aşılama yontemi uygulaniyo.Uluslarasi bir konferansta Onur beyin bu yontemi kullandigi hastalarinin on sene icindeki degisimi gosteriliyo kadinlar sanki daha genc inanamadim ama gercek internette var bakmak isteyen olursa
Slm cagla nasil bi yöntem biraz aciklik getirirmisin ltf.
Kok hücre denilen yontem cok genis uygulama alanina sahip zaten sizde az cok biliyosunuzdur akilli hucre denilen kok hucre doku yenileme ozelligine sahip vucutta ihtiyac olan yapiya donusur sadece estetikte değil bircok alanda kullanimi var böyle yazinca reklam gibi filan algilanmasin ben estetige cok sicak bakan biriydim ama yassdiklarimdan edindigim tecrübe fikrimi degistirdi bircok doktor kesip bicmeye okadar meraklıki daha otuzunda bile olmayan insanlara ameliyat öneriyolar yazik sonra o doktorlar ortadan kayboluyo pskolojik yikimla basbasa kaliniyo annemin bir arkadasinin goz kapaginda sarkma vardi doktorun biri ucretsiz ameliyat yapti sonuc kadinin goz kapaklari suan daha sarkik ve derin iz var sadece kobay olarak kullanilmis yani bu tur zihniyet cok malesef banada gittigim doktorlar yuzun sarkar endoskopik germe yapalim dedi sarkma filan olmadi sadece sis biraz oda doku hasarindan you tube asaps onur erol yazarsaniz dedigim yöntemi gorebilirsiniz
rica ederim yasadiklarimi paylaşmak istedim sadece cok ihtiyaciniz yoksa bu ameliyata lutfen iyi dusunun ben yirmidokuz yasindaydim bu sene otuz onur beylede gorustum bkac ay önce sana böyle bir ameliyati onerenler katil olmalı cinayat dedi dedigim gibi iyi dusunun yardimci olabildiysem sevindimTsk cok sagol ay kortum valla simdi bende endeskopik yüz germe ve kökyücre ,de yapariz yasmis dr ondan sordum ama korktum simdi bide yurtdisinda olunca dr secimide sor oluyor buralardan bilgi ediniyoruz sayenisde .
rica ederim yasadiklarimi paylaşmak istedim sadece cok ihtiyaciniz yoksa bu ameliyata lutfen iyi dusunun ben yirmidokuz yasindaydim bu sene otuz onur beylede gorustum bkac ay önce sana böyle bir ameliyati onerenler katil olmalı cinayat dedi dedigim gibi iyi dusunun yardimci olabildiysem sevindim
mail adresi onurerol@onurerol.com onep tlfn 02122839270 burdanda bilgi alabilirsiniz rica ederimOnur erola e mail yoluyla ulasma imkanim varmi acaba e maile varmi sizde yolarmisiniz bi sahmet ,tsk
mail adresi onurerol@onurerol.com onep tlfn 02122839270 burdanda bilgi alabilirsiniz rica ederim
Rica ederim canim :)Tsk ederim canim
Kizlllarrrrr özür biraz mesguldum, ameliyat terminim 3.marta haftaya cumartesi istanbula ucuyorum doktor ercan beyle telefonlastik.....yasim 30 bu arada endoskopie yüz germe yaptiracagim.........size bütün yenilikleri we ameliyattan sonra fotolari online koyarim..... insallah
Duvalarinizi üstümden eksik etmeyin lütften tek istedigim bu sizden
nayir heycanli degilim ....:)
görüsmek üzere
Tsk ederim canim
Rica ederim canim :)
Ulasabildiniz mi onur beye
Yogundur kesin :) bencede arayin o sirada ameliyatta olsa bile numaranizi birakinca doner en azından fikir edinmis olursunuz alternatifleri degerlendirip karar vermek en iyisi acele edince pişman oluyoruzBen mail atim ama cevap gelmedi henuz beklemeteyim canim bakalim mail gelmese haftaya kadar aramayi dusunuyorum :)
geçmiş olsun şimdiden, herşey gönlünce olsun. madem karar verdin bu yola çıktın,moralini yüksek tut, kendine ve doktora güven, dualarımız seninle cnm..
cooookkkk saolun kizlar tesekkür ederim canim allahin izliylen pazartesi ameliyat olacagim nawis 10000000atiyor gg
Sevgi giti arkadaslar pazartesi amaliyat olacak dönüsü pazar günü ucaga binmeden konustuk hakinda hayrlisi olur insallah,Pazartesi bol dua edelim