Endoskopik yüz germe - Facelift

merhaba kizlar herkese tesekkür ederim burdan...........we tabiki de herseyi burda paylasacagim resimlerimi online koyarim
sizin deneyimlerinizde bana cok yardimci olmustu :KK66:

Uzun zamandir yoktum arkaslar bu sure icinde yasadiklarimi paylasmak istedim.Takip edenler biliyodur temmuz ayında önceden takılan implantlar cikarildi.Simdi cikarildi diyince cok basit bisey gibi geliyo en azından önceden bana öyle geliyodu yap boz sonra tekrar yap oyle olmuyomus iste bikere bozulan bidaha eski haline cok ama cok zor geliyomus.Doktora diycegim yok bir sene yuzumde kalan civili maddeleri lokal anesteziyle yarim saatte cikardi çoğu doktorun cesaret edemedigi biseyi basardi ama asil zor dönem ameliyat sonrasi basladi agriyi siziyi bir kenara biraktim bikere pskoloji dibe vuruyo sis bir surat ve öyle şişki sanki patliycak gibi ameliyat olali yedi ay oldu ve hala ödem var dudaklarimin uyusuklugu yeni gecti dokular nasil bir hasar gorduyse elimi vurdugumda sogukta hala ağrıyo yani daha iylesemedim ben nankor bir kulum Allahin verdiği guzelligi begenmeyip bozdum sonrada eski halime donmek istedim bide endoskopik ameliyati dusunuyodum bazi doktorlarin önerisiyle neyseki burdaki konustugum arkadaş larim sayesinde vazgeçtim ozaman taninmaz halde olurdum heralde cunku zaten hasarli dokular bide öyle bir ameliyat kotunun iyisi suan.Hala yuzum odemli vr sag taraf daha sis normalde oval yuzum varken kare yuz gorunuyo dogal olarak moral bozukluğu.Eskiden estetik ameliyatlar a cok sıcak bakiyodum ama boşuna dememisler bir musibet bin nasihattan iyidir şimdi ihtiyacim olsada hatta dünyanın en iyi doktoru bile olsa istemiyorum resmen çöktüm psikolojik olarak yüksek lisans öğrenciyim tez asamasina bile yeni gectim hayatim altüst oldu kimseye bisey söylemiyorum öyle biseye hakimda yok sadece icimi dökmek biraz rahatlamak istedim ve

Ve artık eskisi gibi dusunmuyorum estetik doktorlarinin mucize yarattığina filan inanmıyorum aksine gereksiz yapilan estetik cirkinlestirir cok ama cok ihtiyac yoksa cok gereksiz ve en mükemmeli yakalamis estetikli yuz dogal olan bir yuzun yaninda malesef ben burdayim diye siritir

merhaba
süreki inceliyor ve bakıyorum bunların sonucunda galip agaoğlu,ercan karacaoğlu be teoman doğan iyi gibi geldi ama daha başka iyi dr larda vardır kesin hatta yıllar önce buradan meme büyütme için iyi tavsiyler alınmış dr nebil bozdogana ameliyat olmuştum ve cok memnun kalmıştım o yüzden sizlerin görşlerine önem veriyorum arkadaşlar şimdiye kadar bu konuyla ilgili özcan çakmakla görüştüm sadece sizler ne diyorsunuz?

Slm Galip agaoglu böyle bir ameliyata sicak bakmaz fikir verme acisindan soyliyim onepteki hicbir doktor bu tur ameliyat uygulamasina sicak bakmiyor cok ihtiyaci olanlar haric.Onur beyin buldugu yöntemi kulaniyolar genc hastalarda yani 30 yastan itibaren aşılama yontemi uygulaniyo.Uluslarasi bir konferansta Onur beyin bu yontemi kullandigi hastalarinin on sene icindeki degisimi gosteriliyo kadinlar sanki daha genc inanamadim ama gercek internette var bakmak isteyen olursa

Slm Galip agaoglu böyle bir ameliyata sicak bakmaz fikir verme acisindan soyliyim onepteki hicbir doktor bu tur ameliyat uygulamasina sicak bakmiyor cok ihtiyaci olanlar haric.Onur beyin buldugu yöntemi kulaniyolar genc hastalarda yani 30 yastan itibaren aşılama yontemi uygulaniyo.Uluslarasi bir konferansta Onur beyin bu yontemi kullandigi hastalarinin on sene icindeki degisimi gosteriliyo kadinlar sanki daha genc inanamadim ama gercek internette var bakmak isteyen olursa

Slm cagla nasil bi yöntem biraz aciklik getirirmisin ltf.

Slm cagla nasil bi yöntem biraz aciklik getirirmisin ltf.

Kok hücre denilen yontem cok genis uygulama alanina sahip zaten sizde az cok biliyosunuzdur akilli hucre denilen kok hucre doku yenileme ozelligine sahip vucutta ihtiyac olan yapiya donusur sadece estetikte değil bircok alanda kullanimi var böyle yazinca reklam gibi filan algilanmasin ben estetige cok sicak bakan biriydim ama yassdiklarimdan edindigim tecrübe fikrimi degistirdi bircok doktor kesip bicmeye okadar meraklıki daha otuzunda bile olmayan insanlara ameliyat öneriyolar yazik sonra o doktorlar ortadan kayboluyo pskolojik yikimla basbasa kaliniyo annemin bir arkadasinin goz kapaginda sarkma vardi doktorun biri ucretsiz ameliyat yapti sonuc kadinin goz kapaklari suan daha sarkik ve derin iz var sadece kobay olarak kullanilmis yani bu tur zihniyet cok malesef banada gittigim doktorlar yuzun sarkar endoskopik germe yapalim dedi sarkma filan olmadi sadece sis biraz oda doku hasarindan you tube asaps onur erol yazarsaniz dedigim yöntemi gorebilirsiniz

Kok hücre denilen yontem cok genis uygulama alanina sahip zaten sizde az cok biliyosunuzdur akilli hucre denilen kok hucre doku yenileme ozelligine sahip vucutta ihtiyac olan yapiya donusur sadece estetikte değil bircok alanda kullanimi var böyle yazinca reklam gibi filan algilanmasin ben estetige cok sicak bakan biriydim ama yassdiklarimdan edindigim tecrübe fikrimi degistirdi bircok doktor kesip bicmeye okadar meraklıki daha otuzunda bile olmayan insanlara ameliyat öneriyolar yazik sonra o doktorlar ortadan kayboluyo pskolojik yikimla basbasa kaliniyo annemin bir arkadasinin goz kapaginda sarkma vardi doktorun biri ucretsiz ameliyat yapti sonuc kadinin goz kapaklari suan daha sarkik ve derin iz var sadece kobay olarak kullanilmis yani bu tur zihniyet cok malesef banada gittigim doktorlar yuzun sarkar endoskopik germe yapalim dedi sarkma filan olmadi sadece sis biraz oda doku hasarindan you tube asaps onur erol yazarsaniz dedigim yöntemi gorebilirsiniz

Tsk cok sagol ay kortum valla simdi bende endeskopik yüz germe ve kökyücre ,de yapariz yasmis dr ondan sordum ama korktum simdi bide yurtdisinda olunca dr secimide sor oluyor buralardan bilgi ediniyoruz sayenisde .

Tsk cok sagol ay kortum valla simdi bende endeskopik yüz germe ve kökyücre ,de yapariz yasmis dr ondan sordum ama korktum simdi bide yurtdisinda olunca dr secimide sor oluyor buralardan bilgi ediniyoruz sayenisde .
rica ederim yasadiklarimi paylaşmak istedim sadece cok ihtiyaciniz yoksa bu ameliyata lutfen iyi dusunun ben yirmidokuz yasindaydim bu sene otuz onur beylede gorustum bkac ay önce sana böyle bir ameliyati onerenler katil olmalı cinayat dedi dedigim gibi iyi dusunun yardimci olabildiysem sevindim

rica ederim yasadiklarimi paylaşmak istedim sadece cok ihtiyaciniz yoksa bu ameliyata lutfen iyi dusunun ben yirmidokuz yasindaydim bu sene otuz onur beylede gorustum bkac ay önce sana böyle bir ameliyati onerenler katil olmalı cinayat dedi dedigim gibi iyi dusunun yardimci olabildiysem sevindim

Onur erola e mail yoluyla ulasma imkanim varmi acaba e maile varmi sizde yolarmisiniz bi sahmet ,tsk

Kizlllarrrrr özür biraz mesguldum, ameliyat terminim 3.marta haftaya cumartesi istanbula ucuyorum doktor ercan beyle telefonlastik.....yasim 30 bu arada endoskopie yüz germe yaptiracagim.........size bütün yenilikleri we ameliyattan sonra fotolari online koyarim.....:KK66: insallah
Duvalarinizi üstümden eksik etmeyin lütften tek istedigim bu sizden :KK66:
nayir heycanli degilim ....:)
görüsmek üzereEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

geçmiş olsun şimdiden, herşey gönlünce olsun. madem karar verdin bu yola çıktın,moralini yüksek tut, kendine ve doktora güven, dualarımız seninle cnm..

Ben mail atim ama cevap gelmedi henuz beklemeteyim canim bakalim mail gelmese haftaya kadar aramayi dusunuyorum :)
Yogundur kesin :) bencede arayin o sirada ameliyatta olsa bile numaranizi birakinca doner en azından fikir edinmis olursunuz alternatifleri degerlendirip karar vermek en iyisi acele edince pişman oluyoruz

geçmiş olsun şimdiden, herşey gönlünce olsun. madem karar verdin bu yola çıktın,moralini yüksek tut, kendine ve doktora güven, dualarımız seninle cnm..

cooookkkk saolun kizlar tesekkür ederim canim allahin izliylen pazartesi ameliyat olacagim :KK66: nawis 10000000atiyor gg

cooookkkk saolun kizlar tesekkür ederim canim allahin izliylen pazartesi ameliyat olacagim :KK66: nawis 10000000atiyor gg

Su gibi git, su gibi gel canım, hayırlı yolculuklar.En güzel dinlenmeler,:115: en tatlı tebessümler senin olsun canım arkadaşım beni habersiz koyma sanki ben girecegim amaliyata bende heycan var:18: :KK9::KK9::KK9:dört gözle bekliycegim seni gitmeden ara :KK4:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:92:

Sevgi giti arkadaslar pazartesi amaliyat olacak dönüsü pazar günü ucaga binmeden konustuk hakinda hayrlisi olur insallah,Pazartesi bol dua edelim

X