Bu konuyla ilgili günlerdir okuyorum ve araştırma yapıyorum. Ayrıca bir kaç doktorla da görüştüm. Bir kere midface yaptırılacaksa eğer, uzmanlığı burun yada meme estetiği olmayan doktorlara başvurulmalı. Ben Oytun İdil, Ozan Balık ve Erhan Eryılmazla görüştüm. Oytun İdil hiiç içime sinmedi doktor oldukça dağınık ve ilgisiz görünüyor ve sürekli meme estetiğinden bahsediyordu, Ozan Balık güler yüzlü olmasına rağmen ruhsuz davrandı sorduğum sorulara beni tatmin etmeyecek açıklamalar yapıp sadece burun estetiğinden bahsetti ayrıca baktığım fotolarda estetik kaygısı yaşadım ameliyatlar bana göre çok yapay görünüyordu şahsen burun estetiği yaptıracak olsam kesinlikle onu seçmem ve belirtmeliyim ki fiyatları hiçte uygun değil. Erhan Eryılmaz benim görüştüklerim açısından beni en fazla tatmin eden oldu bir kaç saat bana ne yapacağımızı nasıl yapacağımızı pazarlama kaygısı olmadan fotoğraflarla anlattı. Erhan Eryılmaz bir tek fiyat açısından biraz yüksek ama şundan emin oldum işini çok iyi yapıyor. Hala karar vermiş değilim listemde 3 doktor daha var Ozan Çakmak, İhsan Başaran ve Ercan Karacaoğluyla görüşüp kimi doktor olarak seçeceğime karar vereceğim.