Endoskopik yüz germe - Facelift

arkadas sana yine iyi demis bana 3600 euro istedi yoksa sendendemi euro istedi!!!! ben ercan beyle anlasdim 8000ytl le ye, evet cok sicak kanli birisi dimi

arkadas sana yine iyi demis bana 3600 euro istedi yoksa sendendemi euro istedi!!!! ben ercan beyle anlasdim 8000ytl le ye, evet cok sicak kanli birisi dimi

Evet euro fiyati sizde ne yapilcak sizdemi almanyadasiniz fiyatlar cok pahali evet bende ercan beyle anlasicam heralde bana kök yücrede yapilcak endoskop yüz germeyle beraber bakalim .

Sevgiciğim,bu fiyatı Ercan Karacaoğlu mu verdi?
Birde Dr.Erhan Şafak'a mı sorsan,Bursa da,iyi bir doktor diye duyarım hep.Sanırım da bu kadar yüksek fiyat vermez.

offf 5000 6000 bin euro mu napis bu, ja arkadasim sorma ben erhan beyi aramisdim ha nerden geliyorsunus avusturyadanmi 3600 dedi ben yüz germe düsünüyorum

Evet euro fiyati sizde ne yapilcak sizdemi almanyadasiniz fiyatlar cok pahali evet bende ercan beyle anlasicam heralde bana kök yücrede yapilcak endoskop yüz germeyle beraber bakalim .
kök hücre Sertab Erener in yaptirdigi degil mi?O Almanya da yaptirdigini soyluyor fiyati da 46 bin lira diyor(

hmmm bilmiyorum, ama doktorlar gün güne baska fiyatlar söylüyorlar....sekreter erhan beyin 7300lira yüz gerdirme dedi
erhan bey yok yanlis demis o 3600 kurtarir dedi, foto falan görmeden telefonda
Oooo yari yariya bir yanlislik:)))Erhan Eryilmaz miydi bu iki farkli fiyati veren Erhan Şafak degil degil mi? Telefonda degilde yuzyuze konusmak mumkun olsa

Hayırlısı olsun,inşallah beklentini karşılar Ercan bey paracı biri hiç değil inanın.Yaşadıklarımdan ve ameliyat olanlardan biliyorum.Ne dediyse odur artı bir masraf asla yüklemez.
Paradan öte önemli olan memnuniyet aslında inşallah istediğiniz sonucu siz de alırsınız.

Sanirim toprakta kök hücre olmusdu yüz germeyle beraber daha tetayli bilgi alabiliriz kendisinden oda ercan beye olmusdu ayni dr .

Kulaklarım çınladı meğer birileri beni anıyormuuuş.
Evet Ercan Karacaoğlu doktorum.
Aynen dediklerinin hepsi yapıldı kök hücre de Canlı ve parlak bir cild.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…