- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
Yok canim. Pazartesi bir termin alacagim..........sonra istikamet Istanbul
Sevgi sen niye mesajlarima cevap vermedin sana numarama Kadar yazdim facbook adresemide yazdim buradanda yazdim cevap vermedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrusun tabii ki :)
Sevgi sen niye mesajlarima cevap vermedin sana numarama Kadar yazdim facbook adresemide yazdim buradanda yazdim cevap vermedin
Ben yazdım sanaderindeniz Allah nasip ederse sen nezaman gideceksin dr. bu endokskopik amaliyati ortalama kac para bu amaliyati olan bir arakadasada sordum cevap vermedi....niye kimse yardimci olmuyo
Ben yazdım sana
Dr erhan eryilmaza yazdim 5000-6000bin dedi yuhhhh dedim cok pahali almanyadan aradigni deyince fiyatlar kat kat artiyor neden jaaa ,dr ercan karacaogluna yazdim fotolarinisi siz görmedem bi fiyat vermem dogru olmaz dedi fotolarimi e maile yoladim bakalim ne diyecek ama yuz yuze gorusmedim ama ercan beye kanim kaynadi bakalim hayirlisi .
Dr erhan eryilmaza yazdim 5000-6000bin dedi yuhhhh dedim cok pahali almanyadan aradigni deyince fiyatlar kat kat artiyor neden jaaa ,dr ercan karacaogluna yazdim fotolarinisi siz görmedem bi fiyat vermem dogru olmaz dedi fotolarimi e maile yoladim bakalim ne diyecek ama yuz yuze gorusmedim ama ercan beye kanim kaynadi bakalim hayirlisi .
İpekciğim,Almanya'dan aradığını söyleme:) Bu fiyatı yüz germe için mi söyledi?
Evet endetkop yüz germe icin ,aslinda haklisin dememek lazim -:)
Evet ercan bey bu amaliyatin bana uygun oldugu canlilik dinlenmis yüz kasandircangni sanki beynimi okumustu tm istediklerimi yazdi yaptirmadan bille bu kadar mutlu oldum acaba yaptirinca nasil mutlu olurum bilmem tm umudu kesmistim dedim sana hic bisey fayda etmez derken bu cevapla yasama hevesim eski civil civil halim geldi aklima ,cok konustum kusura bakmayin ,bu arada topraga cok tsk onun sayesinde bu dr tanidik cok tsk cok sagol fiyatda bana uyarsa en kiza zamanada yaptircam artik kizlar 😊😊😊
hakkınızda hayırlısı olsun bende bir çok estetik ameliyatımı Ercan beye oldum bentoprak arkadaşım yüzü güzel oldu gerçekten ben kontrolüm sırasında bir bayanı görmüştüm yüz germe olmuş ama iz yoktu ve çok doğal görünüyordu yapma bebek gibi değildi geçmişte bentoprağa da bahsetmiştim detayları yazarsınız artık daha bana var yüz için ama takipteyim olanları:)
Evet kesinlikle Allah nasip ederde amaliyatimi olursam burda gün ve gün paylasam insh cok alcak gönülü mutevasi bi dr gercekten o kadar dr larla yasisdim ercan bey kadar güven vermediler su fiyat deyip kestirip atilar ercan bey aksina su su size olur vs bu olur diye aydinladi fiyati yazmadi bille ben izrar edim artik bi fiyat verir cok mutluyum cok dua edin nolur en kiza zamanda hayirlisiyla olayim .
ipek,Ercan Bey ve İhsan Başaran la konusacagim ben.Şu gunlerde cok isim var gidemedim.Gidebilsem seni de Istanbul daymis gibi sorarim istersen.Evet endetkop yüz germe icin ,aslinda haklisin dememek lazim -:)
ipek,Ercan Bey ve İhsan Başaran la konusacagim ben.Şu gunlerde cok isim var gidemedim.Gidebilsem seni de Istanbul daymis gibi sorarim
ipek,Ercan Bey ve İhsan Başaran la konusacagim ben.Şu gunlerde cok isim var gidemedim.Gidebilsem seni de Istanbul daymis gibi sorarim
Evet cok sagol ercan beyden bugn mail bekliyorum fiyat konusunda insh uygun bi fiyat soylerde Allahin izniyle giderim hemen .
sevgi hakkında hayırlısı olsun doktorun başlığında yazmıştın karar verdin demek ki habersiz bırakma bizleri
umarım doktorun bu alçak gönüllü mütevazi hali hiç bozulmaz dediklerine katılıyorum çok ilgili bir dr tarih belli mi heyecan yapma fıstık olur çıkarsın
Ben yazdım sana
Sevgiciğim,bu fiyatı Ercan Karacaoğlu mu verdi?merhabe bana 8000 bin e yaparim dedi 8600 den indi canim
sevgi hakkında hayırlısı olsun doktorun başlığında yazmıştın karar verdin demek ki habersiz bırakma bizleri
umarım doktorun bu alçak gönüllü mütevazi hali hiç bozulmaz dediklerine katılıyorum çok ilgili bir dr tarih belli mi heyecan yapma fıstık olur çıkarsın
yok canim bu fiyati ercan karacaoglu yapti,Sevgiciğim,bu fiyatı Ercan Karacaoğlu mu verdi?
Birde Dr.Erhan Şafak'a mı sorsan,Bursa da,iyi bir doktor diye duyarım hep.Sanırım da bu kadar yüksek fiyat vermez.