- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
ben ikii aydir, hastasi oldum face liftin heryeri googlen yaptim..............we burdaki fotograflar googleden alinmis kendi yaptigi degil
face lift yahut facelifting diye googlen yapin görürsünüs
ben ikii aydir, hastasi oldum face liftin heryeri googlen yaptim..............we burdaki fotograflar googleden alinmis kendi yaptigi degil
face lift yahut facelifting diye googlen yapin görürsünüs
neyi arayalim tam Ismini yaz dr ismi soy ismi yaz face liftin gimi arastiralim canim anlamadim!!
Merhaba,iyi geceler, Ben Dr.İhsan Başaran ile görüşeceğim. Çok methini duydum.Sizin bahsettiğiniz doktorun adı neydi?
Sevgi Endoskopikte Dr. batal diyorki ikitane Kücük delik den giriyoruz kesi yapmadan diyor...ama senin bu Facelifting de´de bildigimiz kesip biciyor kulaklarin ordan kesiler aciyor yani bir Dr ufacik bir delikten girerek kesi yapmadan bu amaliyati yapiyoruz derken diyer bir Doktor Facelifting icin kulaklarin ordan kesiler aciyor baya baya kesiyor yanlisim varsa düzeltin sen hangisini yaptirdin endoskopikmi ?-faceliftingmi?
Sevgi Endoskopikte Dr. batal diyorki ikitane Kücük delik den giriyoruz kesi yapmadan diyor...ama senin bu Facelifting de´de bildigimiz kesip biciyor kulaklarin ordan kesiler aciyor yani bir Dr ufacik bir delikten girerek kesi yapmadan bu amaliyati yapiyoruz derken diyer bir Doktor Facelifting icin kulaklarin ordan kesiler aciyor baya baya kesiyor yanlisim varsa düzeltin sen hangisini yaptirdin endoskopikmi ?-faceliftingmi?
ja canim ben özel mesaj yasamiyorum 50 li dolduramamisim ben deutsch wagram 21. wieyanadan 15dakika uzak
yoksa sende mi wiyanada duruyorsun ;9 süper olurdu ya
ben yüz germe yazdim da endoskopie yüz germe demek istedim
sen hangi doktorlari arasdirdin ?
Arkadaşlar ben endoskopik orta yüz germe yaptırdım.Resimlerim profilimde yüklü isterseniz bakabilirsiniz.Doktorumda Erhan Eryılmaz.Benim 19 yıl önceki halimi görenler.Ya sen şimdi daha genç ve güzelsin bu işte bir tuhaflık var diyorlar.Tabiki amelyat olduğumu kimseye demedim.Bende kocam bana iyi baktır diyorum.Bunlar bana acayip moral veriyor.Birde herkes beni 30 civarında sanıyor eşime amca bana abla demeleri ayrı bir güzellik.Tavsiye edermiyim sonuç evet çok güzel zevkini sürüyom.Ama iyileşmem benim 1.5 yılı buldu.O nedenle iyi düşünüp karar verin derim))
Teşekkür ederim :) Ercan Beyi araştırdım gerçekten iyi ve güvenilir şeyler buldum,onunla da görüşeyim,bana daha yakın aslında.İhsan Beye tepeden tırnağa ameliyat olanlar var,onlardan duymuştum,kendisiyle sadece telefonda konuştum.Gelişmeleri yazarım.Sen gününü belirledin mi?canim benim doktorumun ismi ercan karacaoglu, birkac arkadas da onda olmuslar burda, ama tabi sen ihsan beye güveniyorsan ona yaptir, güven cok önemli
Teşekkür ederim :) Ercan Beyi araştırdım gerçekten iyi ve güvenilir şeyler buldum,onunla da görüşeyim,bana daha yakın aslında.İhsan Beye tepeden tırnağa ameliyat olanlar var,onlardan duymuştum,kendisiyle sadece telefonda konuştum.Gelişmeleri yazarım.Sen gününü belirledin mi?
derindeniz kiz sen nerde kaliyon sen belirledinmi gününü erhan eryilmazi önermis lamia da
İstanbul'da yaşıyorum canım.Erhan Eryılmaz'ı bilmiyorum,dur araştırayım biraz :)
Doğrusun tabii ki :)arastir tabi hemen gidip yaptirma aradaki farklara bak bak sen istanbuldaymisin randövi al beyendigin secdigin yerlerden ayri ayri randövi al sonra de ki ben bu amaliyati istiyorum ama bilgisayrdan bana gösterirmisiniz amaliyat olursam yüzüm nasil bir sekil alacak diye cünki benim bildigim dr sana önce resmini bilgisayara koyup bakin bu suanki haliniz eyer amaliyat olursaniz bö<yle görüneceksiniz demesi gerek ha baktin beyenmedin bir diyerinkine git bide bu dr larIN fiyatlari bir diyerini tutmuyo BAKARSIN ASAGA MAHALE 3 DER YUKARI MAHALLE 5 DER hem hesapli olani bulursun Hemde icine sinene gidersin yanlismiyim
Teşekkür ederim :) Ercan Beyi araştırdım gerçekten iyi ve güvenilir şeyler buldum,onunla da görüşeyim,bana daha yakın aslında.İhsan Beye tepeden tırnağa ameliyat olanlar var,onlardan duymuştum,kendisiyle sadece telefonda konuştum.Gelişmeleri yazarım.Sen gününü belirledin mi?