Endoskopik yüz germe - Facelift

bentoprak hanım yüz germenizi nezaman oldunuuz yaşınız kaç ben yeni katıldım birde kök hücre tedavisi nasıl uygulanıyor bilgi verirseniz sevinirim

Toprakcığım,kök hücre nasıl yapılıyor? Bi fırsat bulup gidip Ercan Beyle görüşemedim :KK43:(

Karından alınan yağı (başka yerdende alınıyormu bilmiyorum benim karından aldı)makinede işleme sokuyor yanlış hatırlamıyorsam detay bilmiyorum.Yağda hücreler varmış onları ayıklayıp enjekte ediyor yüze bildiğim bu valla.:KK34:

Son düzenleme:
Karından alınan yağı (başka yerdende alınıyormu bilmiyorum benim karından aldı)makinede işleme sokuyor yanlış hatırlamıyorsam detay bilmiyorum.Yağda hücreler varmış onları ayıklayıp enjekte ediyor yüze bildiğim bu valla.:KK34:

Vaav ! Tüm yüze ve boyuna enjekte ediyor öyle mi?Ama dolgu gibi olmuyor dimi,peki fiyatı ne kadar ? Karından da iğneyle mi alıyor kesi mi yapılıyor? Teşekkür ederim :)

Vaav ! Tüm yüze ve boyuna enjekte ediyor öyle mi?Ama dolgu gibi olmuyor dimi,peki fiyatı ne kadar ? Karından da iğneyle mi alıyor kesi mi yapılıyor? Teşekkür ederim :)

Öss soruları sınıfta kaldıım.:KK50: çünküm bilmiyorum.
Şaka bir yana canım yüz germe olduğundan narkozluydum.Ameliyat öncesi karnımı
çizince nedenini sordum yağ alıcam kök hücre için yüzüne enjekte edicem dedi.Sonrası uyu uyan.Nerelere yaptı bilmiyorum.

bentoprak hanım yüz germenizi nezaman oldunuuz yaşınız kaç ben yeni katıldım birde kök hücre tedavisi nasıl uygulanıyor bilgi verirseniz sevinirim

On ay oldu olalı.Kök hücreyi biraz önce anlattım kopyalayım sana yaş elli şekerim.

Ameliyat öncesi karnımı çizince nedenini sordum yağ alıcam kök hücre için yüzüne enjekte edicem dedi.Sonrası uyu uyan.

Öss soruları sınıfta kaldıım.:KK50: çünküm bilmiyorum.
Şaka bir yana canım yüz germe olduğundan narkozluydum.Ameliyat öncesi karnımı
çizince nedenini sordum yağ alıcam kök hücre için yüzüne enjekte edicem dedi.Sonrası uyu uyan.Nerelere yaptı bilmiyorum.

Teşekkür ederim.Ercan Beye gitmek şart oldu şimdi.Ercan Karacaoğlu ydu dimi. Çok şey öğreniyorum ben burdan

Kizlllarrrrr özür biraz mesguldum, ameliyat terminim 3.marta haftaya cumartesi istanbula ucuyorum doktor ercan beyle telefonlastik.....yasim 30 bu arada endoskopie yüz germe yaptiracagim.........size bütün yenilikleri we ameliyattan sonra fotolari online koyarim.....:KK66: insallah
Duvalarinizi üstümden eksik etmeyin lütften tek istedigim bu sizden :KK66:
nayir heycanli degilim ....:)
görüsmek üzereEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

Kizlllarrrrr özür biraz mesguldum, ameliyat terminim 3.marta haftaya cumartesi istanbula ucuyorum doktor ercan beyle telefonlastik.....yasim 30 bu arada endoskopie yüz germe yaptiracagim.........size bütün yenilikleri we ameliyattan sonra fotolari online koyarim.....:KK66: insallah

Dualarimiz seninle hayirlisiyla gid gel Allah yardimcin olsun cok güzel olacak insahlahhhhh canim cok güzel haberlerini bekliyoruz -:)

Bütün dualarımız sizinle.Emin olun çok memnun olacaksınız.Ben çok ama çok memnunum.Sadece iyileşme sürecinde şişlikten bunalmıştım.Ama sonrası çok keyifli)))

Yaşın çok gençmiş ne diyim karar vermişin hayırlı olsun.Dualarım seninle. :nazar:

haba cagla sen yüzünü gerdirdinmi sonunda ??
cevab yazarsan cook sevinirim
yeni gordum kusura bakmayın hayir gerdirmedim implantlari cikarttirdim bazi doktorlarin dedigi gibi sarkma olmadi ama hala biraz ödem var bide endoskopik yüz germe olsaydi hic duzelmiycekti demmekki

Sevgi sonunda sen de ameliyat oluyorsun hadi hayirlisi ile ameliyatini olup gelirsin. Bakalim nasip kismet olursa bende mayis ayin da meme operasyonu icin Ercan beyi rahatsiz edicem :)

benim yaşımda 30 bende kesinlikle düşünüyorum ameliyat sonrasında umarım burada olursun tecrübelerin bizim için çok önemli şimdiden bol şanslar inşallah bütün beklentilerini karşılar

X