Endoskopik yüz germe - Facelift

En az beş doktor görüşü alın.Amelyat olmuş hastalarını görün nacizane tavsiyem.Yüz bu daima açıkta kapatamazsınız.

we dr. idil, erhan, yakup avsar, aksar, we karacaoglu
görüsdüm icime sinen aslinda yakup avsar o 7sene evel benim burnumu da yapmisdi ama 4600euro istiyor simdi
sonra karacaoglu insana güven weriyor bence....
we bu foruma da yazan kizlarin hepsine de tesekkür ederim.

ooo çokk fazlaaa ya 4500 euro :S :S 13.500 tl yapar millet 6-7 ye oluyor resmen 2 katı fiyat çekmiş ya

ooo çokk fazlaaa ya 4500 euro :S :S 13.500 tl yapar millet 6-7 ye oluyor resmen 2 katı fiyat çekmiş ya

sorma canim yabanci numara gördükleri an 1000-3000euro arasinda fiyat atiyorlar ama zaten ucak bileti hotel falan 1000 euro extra harcaniliyor................ ama karacaoglu bence hem iyi okuduklarima göre hemde 8600kura istiyor.....
ahhh bide aksar diye birisi war burda hep telefisyonda cikiyor o 3000 euro istiyor ama daha cok genc bence we onda bu forumda olan kimseyi okumadim yani güvencim yok

resimlerim herkese açık .Resimlerim sanırım size yardımcı olur.Ben Erhan beye oldum çokta memnunum

ahhhhh lamiacaim annem birsey söylemeden fotograflari gösterdim iki ayri kadin oldunu fark etmedi
önceki halini gösterdim, anne bu kadin kac yasinda sence dedim 47 48 dedi
ameliyat sonrasi foto yu gösterdim senle yasit 28 29 dedi
söyleyecek söz bulamiyorum

özür dilerim iki ayni kadin oldunu demek istedim.......türkce biraz gIt da

canımcım tşk ederim.Evet çok fark etti aynen.15 yaş geri gidiyorsun resmen.Zor bir süreç ama sonuç mükemmel))))).Ama doktorunuzu iyi seçmeniz lazım

lamiya sen amlyt olmadın dimi teyzen oldu sen dolgu yaptırdın?

evet teyzem emalyat oldu.Erhan Eryılmaza oldu.Nerede ise 15 yıl geri gitti.Ama yüzün oturması çok uzun süreö alıyor bunuda diyeyim.Amelyattan önceki ve sonraki haline bakınca sanırım fark çok net görünür))

Süper iyi yapmışın.İnşallah içine sinen ve senin için en doğru olanı bulursun.Fiyat önemli ama en önemlisi istediğin sonucu vermesi ve çektiklerine deymesi.Burda ünv. hastanelerinde olup memnun kalan da okumuştum hemde çok uygun fiyata.Çok para verip memnun olmayan yok mu, var.Her şeyin hayırlısı.Allah iyilerle karşılaştırsın.
Avşara bende gitmiştim.Sonrasında eşine gidiyorsun fiyatı o veriyor.Bana da iki katı fiyat vermişti iki yıl öncesi onun söylediğinin yarısına oldum ameliyatlarımı.Ben fiyatı almadan önce kararım olumsuzdu.Muaynesi konuşması pek içime sinmemişti.
Hakkında hayırlısı

coook saol canim.............dr. karacaoglu na karar werdim....en icime sinen o..............telefonla konusdum telefonda bile cok ilgili
bunu bunu yaparim su para demiyor hemen öbürü gibileri .....doktor idil beyle telefonlasmisdim hemen nerden ariyorsunus ha avusturyami 3200yüze cikar dedi dr. erhan beyde aynisi nerden ariyorsunus ha avusturyadanmi 3600 sunu sunu yaparim dedi hemen ama dr. karacaoglu cok mütavasi bence bir bakalim fiyati sonra yaparis falan dedi ben cok israr ettim ondan sonra asa yukari diye cevab werdi............hem bu forumda hemde google da hasta yorumlari özel de cok memnunlar yani cok reklam da yapmiyor zaten
sende ona olmussun dimi.....kiz bana fotolarini gönersene önce sonra :)

ben ikii aydir, hastasi oldum face liftin heryeri googlen yaptim..............we burdaki fotograflar googleden alinmis kendi yaptigi degil
face lift yahut facelifting diye googlen yapin görürsünüs

Merhaba,iyi geceler, Ben Dr.İhsan Başaran ile görüşeceğim. Çok methini duydum.Sizin bahsettiğiniz doktorun adı neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…