ben hala daha cesaret edemiyorum ya :S napsam bilmyrm çok uzun bir süreçse çok kötü daha önce burun estetği oldum 3 yıl oluyor ve burnumda düşüklük oldu ilk 1 yıl çok iyidi sonradan ucu düştü
hep lokal olur dıyolar amelıyat zamanıda genel daha ıyı dıyolar hastayı korkutmamak ıçın bayağı agır bır amelıyatmış lokale cesaret edeceklerını sanmıyorum bıde sonrası ıçn bır hafta ongun dıolar hıç ınandırıcı değil
canım seni arkadas listeme ekleyeyim benim orada resimlerim var, ameliyat sonrası halimi görürsen bende korku film kahramanı gibiydim ve gözlerim aynı seninde ifade ettiğin gibiydi sanki bana ait değildi ama düzeliyor çok sabır istiyor.
ben 5 sene önce ameliyat olmuştum yüzümde yorgun bir ifade vardı(kaş düşüklüğü ve yanak düşüklüğü)
şaşkıncığım 2 ay sonra cekilen fotolarda daha şişlikler vardı ve kaslar oynamıyordu, yani gülemiyor ve mimiklerimi kullanamıyordum. Surat oturmamıştı benim iyileşmem çok uzun sürdü, sanırım yaşın etkisi olmuştur birde itiraf edeyimki sigara olayı vardı buda iyileşmeyi geciktiriyor. Fakat ben doktorum tarafından bilgilendirilmedim., bu siteyide ameliyattan sonra keşfettim, yani siz gençler gibi araştırmalar yapıp ameliyata gitmedim.
Şu an gördüğün fotolarda tabiki gülerken seninde dediğin gibi mimikler harekete geçtiği için hafif çizgiler oluyor ama çok değil.
yanlız üst dudağımda hala bir büzme sorunu var umarım geçer.
ben ameliyatımı doktorun muayene hanesinde oldum, ameliyat sonrası ne bandaj nede daha sonra pansuman veya görüşmeye çağırma olmadı hemde ben arayıp geleyimmi diye sürekli sormama rağmen.
Anlayacağın ilgi sıfır bu sebepten sizin iyiliğiniz için doktor adı sormayın.
Bem lamianın teyzesiyim.Zaman zaman onun adına yazıyorum buradan.Bugün 17 gün.Ama hala yüzüm şiş.Öyle olmasına rağmen çok büyük bir değişim oldu arkadaşlar.Erhan bey çok iyi bir doktor.Gözü tok işinin ehli birisi.Elide çok hafif.17 Gün resmimi yükledim.Değişimi sizde göreceksiniz.Ama asıl 2 3 ay sonra yüz oturacak ozamanda resim ekleriz
kimbilir merhaba beni listene ekleyebilir misin bende son günlerde yaptırmayı düşünüyorum ve sonucunu merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim
resimlerim herkese açık .Resimlerim sanırım size yardımcı olur.Ben Erhan beye oldum çokta memnunum
resimlerim herkese açık .Resimlerim sanırım size yardımcı olur.Ben Erhan beye oldum çokta memnunum
Cok tsk ederim insallah istedigim gibi olur. Sonucu kestiremediginiz bir ameliyat eve gidince onceki sonraki halimi koysam ne demek istedigimi anlarsiniz alakam yok. Inanilmaz degisim ve yuzum sis bakalim gun gun yazicam. Seninde zor olmustu bastan tekrar trkrar okuyorum suan. Dudaklarimda sorun yok cok rahat olmasada gulumsuyorum. Ama yuzumu komple hissetmiyorum. Benim tenim zaten hassas dokunsam morariyordu o yuzdenhbu kadar sisti bilmiyorum. Hayirlisi 7. Gunu bekliyorum az cok ne olcak
evet her bu ameliyatı olan öyle diyor. yüzün oturması bir hayli sürüyormuş. Bi de havalar çok sıcak, o da etkiliyordur.2 ay sonra daha rahat olacaksın. tam oturması 1 seneyi buluyormuş. Ama lamia'nın da dediği gibi sonuç çok güzel olcak inşallah
Merhabalar,
Bu iyileşme süreci ile ilgili daha önce detaylı bilgiler yazmıştım farklı topiklerde de. Aynı ameliyatı ben de oldum 2009'un son ayında. Benim iyileşme sürecim çok yavaş olmuştu. İki yanağım ve gözlerimin şeklinde gerçekten büyük farklılık vardı ben de de.....Benim yüzümün tam olarak oturması 2 yılı buldu, süreç uzun ama kaygılanmayın derim, her geçen ayda daha çok oturacak o şekilde kalmazsınız...Kimi insanlarda 6 ayda maksimum iyileşme süreci tamamlanıyor kimin de ise daha uzun süreye ihtiyaç oluyor. Herkesin süreci çok farklı oluyor. Benim 2 arkadaşım benden önce bu ameliyatı olmuşlardı ve 3 ay gibi kısa bir sürede toparlanmışlardı benim ise öyle olmadı....Sizin de 1-2 ay daha geçsin bakın şimdiki halinden daha iyi olacak. Her geçen günde düzelecek yüzünüzde hala ödem vardır ve onun inmesiyle normal halinize döneceksiniz. Soracağınız sorular olursa cevaplarım, çok geçmiş olsun.
malesef fırsatım olmuyor ama iyice kötü bir hal aldı gözaltlarım biran önce olmam lazımpapatya kardes :)
sen gerdirdinmi yüzünü,
Orta yüz germeyi bir senedir düsünuyorum ama korkuyorum onun yerine kalici dolgumu yapsam diyorum ??