Endoskopik yüz germe - Facelift

ben hala daha cesaret edemiyorum ya :S napsam bilmyrm çok uzun bir süreçse çok kötü daha önce burun estetği oldum 3 yıl oluyor ve burnumda düşüklük oldu ilk 1 yıl çok iyidi sonradan ucu düştü

papatya kardes :)
sen gerdirdinmi yüzünü,

haba cagla sen yüzünü gerdirdinmi sonunda ??
cevab yazarsan cook sevinirim

kimbilir merhaba beni listene ekleyebilir misin bende son günlerde yaptırmayı düşünüyorum ve sonucunu merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim

kimbilir doktorunu merak ediyorum olumsuz listeme almak için rica etsem özelden yazabilir misin?

olumsuz tecrübe yaşayanlar keşke doktorlarının adını yazsalar biz de bilgi sahibi olurduk..

lamiacım merhaba üzerinden baya geçmiş ama bende bu ameliyatı düşündüğüm için çok merak ediyorum teyzen hala memnun mu halinden göz altlarının durumu nedir cevaplarsan çok yardımcı olmuş olur teşekkür ederim

kimbilir merhaba beni listene ekleyebilir misin bende son günlerde yaptırmayı düşünüyorum ve sonucunu merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim

resimlerim herkese açık .Resimlerim sanırım size yardımcı olur.Ben Erhan beye oldum çokta memnunum

merhABA arkadaslar bende yüzümü dr. ercan karacaogluna yaptirmayi düsünüyorum bu ay.....yaptirAn warmi

bir de bunu merak ettim lamiacım geçmişte ki yazışmalardan hatırladığım kadarıyla yaşın 41 di öyle değil mi

denizkızı geçmiş olsun beni arkadaş olarak eklersen sevinirim sonucunu merak ediyorum

pepit sen ne zaman olacaksın

merhaba, önceki ve sonraki resimlerini görebilir miyim?

Orta yüz germeyi bir senedir düsünuyorum ama korkuyorum onun yerine kalici dolgumu yapsam diyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…