Endoskopik yüz germe - Facelift

Çok geçmiş olsun...Size arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz sevinirim, resimlerinizi görmek isterim. Teşekkürler.

denizkızı ameliyat ne kadara mal oldu ve kim yaptı cevap verirsen çok sevinirim

slm kızlar aşırı kilo alıp vermeden kaynaklı yüzümde sarkma oluştu yaşım daha 26 napcağımı şaşırdım yanaklarım sarktığı için gözaltlarımda çökük duruyor bu amilayat benim için çözüm olur mu? hangi doktoru tavsiye edersiniz

Çok geçmiş olsun tekrardan.Fotolarını gördüm maşallah sende çabuk toparlamışın şişlikler kısa zamanda en aza inmiş İnşallah bundan sonraki sürecinde iyi geçer ve istediğin yüz hatlarına kavuşursun.

Gerçekten çok güzel ve doğal olmuş..Çabuk da iyileşiyorsunuz şanslısınız....Benim iyileşme sürecim çok yavaş olmuştu ama şu an çok memnunum.....Çok geçmiş olsun tekrardan..

benim şişlikler çabuk indi hergün 6-7 bardak yeşil çay ve kahve içtim. ve buz uyguladım günde 3 kere falan ödem ve morlukları kolay attım ama yüzüm daha oturmadı tabi bakalım bekliyom memnunum demek için henüz erken benim içn 1,1,5 ay sonra daha net sonuçlar alıcam inşallah

biri banada doktor tavsiye edebilir mi acil amiliyat olmam lazım kızlar çok mutsuzum göz altındaki çöküklüğe mor halkalara iyi geliyor dieğil mi bu ameliyat

biri banada doktor tavsiye edebilir mi acil amiliyat olmam lazım kızlar çok mutsuzum göz altındaki çöküklüğe mor halkalara iyi geliyor dieğil mi bu ameliyat

Göz altı çöküklüğü,yüzdeki yorgun ifade gidiyor da niye acil olmanız lazım?

bu ameliyat çok zor bir amliyat ben gözalt veya üst gözkapağmla ilgili işlem yaptırmadım bilemiyorum. yanak le ilgiliydı sorunum evetgözaltlarına çare diyorlar ama çok zor bir amliyat önce dolgu vsss düşün bence.... çok önemli sorunu olamyana tavsiye etmiyorum hiç. önce başka yöntemler denemelisin. gözaltı morluğuna zaten çare olan biir amliyat değil bu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…