Endoskopik yüz germe - Facelift

Mrh ben yeni üyeyim endolift ve kök hücre enjeksiyonu uygulamayı düşünüyorum yüz germe ameliyatı olan olan arkadaşlar beni eklerse çok sevinirim onlardaki degisimi çok merak ediyorum

Arkadaslar yazilarinizi ilgiyle okudum,tecrübelerinizden bir sentez yapmaya calistim…
Ben de bundan yaklasik 10 ay önce endoskopik yüz genclestirme ameliyati oldum,bir yanagimin daha cabuk iyilestigini gözledim ve üzerinde daha itinali calistigini gördüm,diger yanagimda ise hala uyusukluk var ama sanki bu yanagimin toparlanmasinda bir hata görüyorum sanki,bi asimetri var gerci insanin bir yanagi ile diger yanagi tipa tip ayni olmaz bunu da biliyorum ama hatali toplandiginin farkindayim,acaba o yanagim daha iyilessmedi de daha ödem mi var diye bekledim simdiye kadar,doktorum yüzünün oturmasi bir yil alirmis dedi ve sabirla bekliyorum ama psikolojim bozuldu,sabah ilk kalktigimda aynada yanaklarima bakiyorum ayna hic elimden düsmüyor….uyusuklugun sebebini bir anlasam yada uyusuklugun o bölgede daha iyilesmenin olacagini bi bilsem rahatlayacagim…ya da bu yanagimda daha ödem oldugunu bir anlayabilsem zaten sorun cözülecektir,böyle kalacak gibi geliyor bana,gerci bu bölgenin bazi yerlerinde daha sertlik oldugunu hissediyyorum. bir gözümün alti da hafif cökük kaldi bunun da sebebinin elmecik kemigimin acisinin digerine göre daha farkli oldugundan ileri geldigi söylendi bana oysaki bu ameliyatin en cok göz alti cukurlarinin giderilmesine faydasi oldugunu biliyorum…yanaklarimin oturdugunu nasil anlarim,yüzümde hala ödem mi var yoksa son seekli bu mu diye nasil anlarim bu konuda bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacim var simdiden tesekkürler...

Merhabalar,

Bu iyileşme süreci ile ilgili daha önce detaylı bilgiler yazmıştım farklı topiklerde de. Aynı ameliyatı ben de oldum 2009'un son ayında. Benim iyileşme sürecim çok yavaş olmuştu. İki yanağım ve gözlerimin şeklinde gerçekten büyük farklılık vardı ben de de.....Benim yüzümün tam olarak oturması 2 yılı buldu, süreç uzun ama kaygılanmayın derim, her geçen ayda daha çok oturacak o şekilde kalmazsınız...Kimi insanlarda 6 ayda maksimum iyileşme süreci tamamlanıyor kimin de ise daha uzun süreye ihtiyaç oluyor. Herkesin süreci çok farklı oluyor. Benim 2 arkadaşım benden önce bu ameliyatı olmuşlardı ve 3 ay gibi kısa bir sürede toparlanmışlardı benim ise öyle olmadı....Sizin de 1-2 ay daha geçsin bakın şimdiki halinden daha iyi olacak. Her geçen günde düzelecek yüzünüzde hala ödem vardır ve onun inmesiyle normal halinize döneceksiniz. Soracağınız sorular olursa cevaplarım, çok geçmiş olsun.

cok tesekkür ederim,okudum daha önce yazilarinizi,sizde de uyusma var miydi,uyusmanin olmasi o bölgenin daha iyilesecegini ve ödem oldugunun bir kaniti mi ki?

cok tesekkür ederim,okudum daha önce yazilarinizi,sizde de uyusma var miydi,uyusmanin olmasi o bölgenin daha iyilesecegini ve ödem oldugunun bir kaniti mi ki?

Ben de ilk zamanlar sağ şakak bölgemde uyuşma vardı, sonra geçti ama ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum. Siz de hala devam ediyor mu? Kontroller de doktorum yüzüm de uyuşma olup olmadığını soruyordu, hatırlıyorum ama ben de öyle bir sorun olmadı çok dikkatimi çeken....Uyuşmayla ilgili doktorunuz ne diyor? Büyük ihtimal yüzünüzde hala ödem vardır ve zamanla iyileşecektir. Beni 10 ay sonra görenler ameliyat sonrası tanıyamıyorlardı kesinlikle ama şu an öyle bir durum yok her şey normal.

Cok tesekkür ediyorum ilginiz icin, tam burun ile yanak birlestigi yanak bölgesindeki yanak bölgemde uyusma tek tarafli yanakta devam ediyor,isin kötü tarafi doktorum bastan beri az konusan, az bilgi veren ,üstün körü cevap veren bir doktor,ben de israrla arayip sordugum icin adam bikti iyice benden cünkü benim psikolojimin bozulduguna dair empati kuramiyor,üstelik yapmis oldugu tek yanagimdaki yanlis toparlama sonucu da asimetri ile birlikte bir göz altimin cukur kalmasi söz konusu,bunu hep inkar etti,bir sey yok diyor,ben öyle bir sey göremiyorum diyor,senin kemiklerinin yapisi diyor ve bitiriyor…oysaki bildigi kadariyla surattaki dokular toparlanirken bir estetik te kazandirilmasi gerektigidir,artik bekleyecegim ve tam sonuctan memnun kalmazsam baska bir doktora görünüp yapilmasi gerekeni yaptirmak….ama brdan ögrendigim secilecek doktorun iyi bilinmesi gerektigidir ve de doktorla ön görüsme yaparken suratinin ve kemik yapisinin iyice incelenmsinden sonra olusabilecek sorunlari önceden konusmak,mesela bir yanagin diger yanaktan daha tombul ise,bu islem sirasinda bundan dogabilecek asimetrinin olmamasi icin yag fazlaliklarinin alimasi gibi ayrintili bilgilerin doktorlar tarafindan da bilgi verilmesi gerektigini düsünüyorum….sevgilerimle….

Bu tür ameliyatlarda asimetri kesinlikle oluyor...Benim sağ yanağım ve sağ gözüm sol taraftan çok farklıydı.. İyileşme sürecinde sol tarafım hep daha normal ama sağ taraf çok yavaş iyileşti, bu durum beni de rahatsız etti uzun süre. Sağ gözüm çok çekik ve diğer gözden daha küçük duruyordu....İnsanlar bana hep sağ gözünümü küçülttürdün diye soruyorlardı, deli oluyordum....Doktor'a sorduğumda benim ameliyatımda bir hata olmadığını, sağ gözümün yapı gereği diğerinden daha küçük olduğunu söylemişti....Tabiiki bu açıklamalar beni tatmin etmiyordu artık kusurlu mu kalıcam diye ben de çok kaygılanmıştım. İyileşmem 2 yıl gibi bir süreyi de bulunca bu zaman diliminde çok kişi beni eleştirdi, yüzümün asla iyileşemeyeceğini söyleyenler oldu, ameliyat hatalı diyenler oldu, herkes bir şeyler söyledi, ama zaten olan olmuştu iyileşmeyi ummaktan başka yapacağım bir şey yoktu....Ameliyatın üzerinden 1,5 yıl geçtiğinde ben de başka bir cerrahtan görüş almak istedim ama bana uygulanan tekniği bilmediğini söyleyerek çok fazla yorum yapmamıştı ve de yüzüne dokunmam demişti....Siz de başka bir cerraha gitseniz bile 2 yıl geçmeden bir müdahaleye yanaşmıyorlar, ben ce sürecinizi bir bekleyin , hala sorun varsa ilk olarak ameliyatı yapan doktora durumunuzu kontrol ettirin....Ama o süreç bir geçsin bakalım büyük bir ihtimal sizin ameliyatta da bir sorun yok sadece zamana ihtiyacınız var.

merhaba arkadaşlar
bende endoskopik yüz germe ameliyatı olmayı düşünüyorum hatta en kısa zamanda 1-2 hafta içinde yazıların cogunu okudum lütfen bana iyi birdr tavsiye edermisiniz,biliyorsunuz ki dr cok ama bu yüz yani başka birşeye benzemez o yüzden fiyatada cok takılmıyorum sadece iyi bir dr istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba
süreki inceliyor ve bakıyorum bunların sonucunda galip agaoğlu,ercan karacaoğlu be teoman doğan iyi gibi geldi ama daha başka iyi dr larda vardır kesin hatta yıllar önce buradan meme büyütme için iyi tavsiyler alınmış dr nebil bozdogana ameliyat olmuştum ve cok memnun kalmıştım o yüzden sizlerin görşlerine önem veriyorum arkadaşlar şimdiye kadar bu konuyla ilgili özcan çakmakla görüştüm sadece sizler ne diyorsunuz?

ben hala daha cesaret edemiyorum ya :S napsam bilmyrm çok uzun bir süreçse çok kötü daha önce burun estetği oldum 3 yıl oluyor ve burnumda düşüklük oldu ilk 1 yıl çok iyidi sonradan ucu düştü

Arkadaşlar deneyimlernizi hayretle okuyorum. Yakın zamanda silikon operasyonu gecirdim. İki cocuk ve 42 yas sonrasında kendıme bir yenilik yapmak istedim. Sorunsuz bir surec olmasına ragmen oncesi ve sonrası epey sıkıntılar , endişeler yasadım. Sadece eşimin göreceği, göz önunde olmayan bölgeler olmasına rağmen normale dönmek için sabırsızlanıyorum. Şişlikler, şekillenme vs gibi. Yaş ve genetik yapı nedeniyle yüzümüz en çok sorun cıkaran bölgemiz. Zamanın olumsuz etkileri ilk orada başlıyor ve en çok da ordan vuruyor insanı. Ama ben okudugum hıkayelerınızden o kadar etkilendim ki, kolay kolay yüzüme cerrahi veya medikal bir müdahale yaptıramam heralde..Bir kez botox yaptırmıştım.... alnıma ve kaşlarımın ortasına istediğim halde dr azıcık yapıyorum diyerek göz cevreme de uyguladı...aylarca hayret ifadesiyle dolaşıp gülüşümün gözlerime ulaşmayışını fotolardan görerek sinir olmuştum. 3-4 ayda geçti neyse ki.............sizi cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Ama oluşan olumsuz durumlarda, o morarmalarda, asimetrilerde, sişliklerde haftalar hatta aylar boyu nasıl hayata devam edebildiniz? Bir sivilce çıksa örtmek saklamak için uğraşıp duruyoruz. O vaziyette insan ne yapar düşünemiyorum. Canının yanması , etrafın eleştirileri, yapılan masraf cabası. Hele genç yaşta arkadaşların
daha 25-30 lu yaşlarda bu işe nıyet etmesi hayret verici. Bugunkü tıbbı imkanlarda bu konuda yapılabilecek seyler maalesef kısıtlı. Dolgu maddeleri, enjeksiyon , mudahale teknikleri cok yeni sayılır, denenmişliği , bilinirliği fazla değil. Hekimler de deneyip yanılarak bazı bilgileri ediniyor. yaşımız ilerledikçe oluşan deformasyonu önlemenin ya da azaltmanın daha risksiz , doğal yöntemlerini denemeli, sonuçta herşeyi denediysek ve artık yapılacak birşey klmadıysa, en deneyimli, en başarılı hekimleri araştırıp maddi tarafına da cözüm bularak öyle yatmalıyız masaya, yüz bu sonuçta , ayna gibi, her an ortada..peçe yada maske ile dolaşamayacagımıza göre.

Denizkızı355 resimlerini görmek için arkadaşlık teklifimi kabul edermisiniz lütfen

Merhaba canım,

Forumda Mid face lift topiğini okuyunca senin mesajın dikkatimi çekti. Ben de 28 yaşındayım ve 2 senedir senin geçirdiğin operasyon için olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum. Kararsızım ama büyük ihtimalle yaptıracağım hatta çene operasyonu ile birlikte düşünüyorum. Sorunum senin le aynı genetik düşük yanaklarım var elmacık kemiğimin aşağısında. O kadar çok araştırdım iyi kötü yorumlar okudum ki allak bullak olmuş durumdayım. Bir sürü dr a gittim Serdar Eren e olmayı düşünüyorum tabi ücrette anlaşırsak fakat sen sanırım istediğin sonucu alamamışsın. Lütfen bana seninle iletişime geçebileceğim numaranı özelden atarsan çok sevinirim. Ben yeni üye olduğum için özelden atamıyorum. Senin deneyimlerini dinlemek çok isterim çünkü ben elmacık kemiği üzerinde olması gereken yağlarımın aşağıda olmasından dolayı bu operasyonu düşünüyorum ve sanıyorum ki ifadem daha bebek gibi olacak fakat sen tam tersini söylemişsin. Ameliyatını kime oldun neler yaşadın beklentilerin neydi inan bana benim için çok önemli ve seve seve dinlerim paylaşmak istersen. Umarım ki şimdi istediğin şekle gelmişdir yanakların. İnşallah sonuçlarından memnunsundur.
Uzun oldu lütfen kusura bakma.
İyi Akşamlar

Serdar Eren ameliyatlarında bazı arkadaşlarım çok ciddi problem yaşadılar.. Çok dikkat.. Demet Akbağ ve Oya Germen'in son ameliyatları da Serdar'ın.. Gözler garip bir şekilde küçülüyor, ameliyat sonrası.. Bildiğim tek şey ona gitmeyeceğim.. Özcan Çakmak için iyi şeyler söyleniyor, araştıran var mı??

Serdar Eren ameliyatlarında bazı arkadaşlarım çok ciddi problem yaşadılar.. Çok dikkat.. Demet Akbağ ve Oya Germen'in son ameliyatları da Serdar'ın.. Yanağı yukarı çekerken gözler garip bir şekilde küçülüyor, ameliyat sonrası.. Bildiğim tek şey ona gitmeyeceğim.. Özcan Çakmak için iyi şeyler söyleniyor, araştıran var mı?? Ben de araştırıyorum alt üst göz kapağı ameliyatı olmaya niyetim var, yazın..

Hiç biri doğal gözükmüyor.Ben ameliyatlı yüzüm diye bağırıyor.Allah bin şükür bende öyle bir durum olmadı.Ameliyat olduğumu bile anlamadı kimse

Son düzenleme:

merhabe arkadalar bende yüz germe islemini yaptirmayi düsünüyorum dr. ercan beye benden 8bin kusür istedi en ucuzuydu oydun idel bey 3600euro istedi erhan beyde o rakamlardaydi galiba yurt disindan yazinca daha cok istiyorlar yaptiran warmi dr. ercan beye ben cok korkuyorum burnumu 2007 yaptirmisdim dr. avsar beye hala memnunum ama yüz germeye 4600 euro istiyor ;( lütfen bana yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…