Endoskopik yüz germe - Facelift

geçmiş olsun canım, burdaki herkes benzer şeyleri söyledi. ama sonuçtan memnun kaldılar. inşallah sen de çok memnun kalırsın

Tsk ederim.Insallah oyle olur yuzum boyle kalcak diye cok korkuyorum benimle alakasi yok su an ii yuzumun. Hic iyi degilim. Yuzumun sis hali olsa yine ii benin yuzum degil suan ki . Psikolojik zor bir ameliyat yuz sonucta ne burun ne gogus ne karin ile kiyaslanamaz

geçmiş olsun canım sonuçtan inşallah memnun kalırsın:)ne ameliyatı oldun tam olarak endoskopik yüz germe mi?

deniz kızı çok geçmiş olsun nasıl bir ameliyat bu sen kaç yaşındasın?? keşke resim koysan ne kadar aydınlatıcı olur... takipçinim çok merak ettim inşallah çok güzel olur sonuç üzülme için erken bence birazv daha sabret..

geçecek merak etme.Ama biraz zaman.Ama öyle dedikleri şişler iniyor hemen şu bu hepsi yalan.Ama sonuç mükemmel)))

Insallah ama senin fotolarindaki gibi durum yok. Bu yuzun benimle alakasi yk 40 yasinda 90 kilo bi bayan surati ne gozum ne kasim ne burjum farkli kilolu bi kadin yuzu yaratik degilim artk disari cikabilirim ama 90 kilo çirkin bi bayan yuzuyle boyle mi kalcam diye korkuyorum . 32 yasindayim resimlerimi koyucam ama eve gidince hafta ici falan koyarim ssizde hu yuz senin olamaz diceksiniz hadi hayirlisi bakalim bu arada sadece kaslarim Kalkmis goz kapağımda kesi falan yok

evet her bu ameliyatı olan öyle diyor. yüzün oturması bir hayli sürüyormuş. Bi de havalar çok sıcak, o da etkiliyordur.2 ay sonra daha rahat olacaksın. tam oturması 1 seneyi buluyormuş. Ama lamia'nın da dediği gibi sonuç çok güzel olcak inşallah

Insallah ole olur garip olan sislik degl iste tamsmen baska bi insanin yuzu var o kotu. Bir an evvel düzelmek istiyorm bugun daha 6. Gunum.....

Kizlar bandajlar cikinca yuzumun o kadar da kotu olmadigiji gordum 6. Gune gore gayet ii morluklar var ama onlati da makyajla kapattim ve normal ama kaslariki oynatamadigim icin tam olarak botoxlu biri gibiyim. Doktorumun eline saglik cok ilgilendi. Insallah haftaya daha iyi olablirim . Ozel bir ilac yazdi son anda cildim erken iyilesicekkis onu kullanirsam 299 tl diyince eczane gozlrim acildi bi anda. Bu ay kartlatkm bayag bi doldu. Resimlerimi koyucam . Ama suan dedigim gibi istedigim sonuc degil daha sis ve robot suratliyim ama sukur ayaratik degilim artik gulumseyebiliyorum yanak tarafi ve kaslardaki kaslar iyilesme sürecinde icinde karıncalar calisiyor sanki .... simdilik bu kadar 6 gunluk kabus yasadim Allah a sukur su an mutluyum

denizkızı çok geçmiş olsun, ben sana ameliyattan öncede uzun bir iyileşme süreci olduğunu söylemiştim sabırlı olman gerekiyor her geçecek inşallah

denizkızı çok geçmiş olsun, ben sana ameliyattan öncede uzun bir iyileşme süreci olduğunu söylemiştim sabırlı olman gerekiyor her geçecek inşallah

tşk ederim . sizlerin paylaşımları bana güç veriyor zira çok zor bir süreç . ameliyat olması kolay sonrası psikolojik açıdan çok zor. hastaneden çıkarken insanların bakışları bandajları aldırmaya giderken... bandajlar çıktıktan sonraki haliniz ameliyattan sonraki korkunç haliniz hep oyle kalacak gibi hissetmeniz((((((((( çok zor çok . bu arada resimlerimi ekledim önceki halimle sonraki halimin arasındaki farkı görün. yoldaki herkese ben bu değilim diyip telefondan resmimi göstermek geçti çoğu kez:)))) su an 7. günüm evimdeyim botokslu gibi yaşımdan daha da büyük gösteren bir surat ile oturuyom dışarı çıkabilirim öyle yaratık dıurumu yok su an dediğim gibi ama bana kardeşim diyenler teyzecim falan diyebilir. doktorum zamanla yüzümün oturacağını ince hattımın yine ortaya çıkacağını fark olarak kalkık yanak ve kaşlar ek olarak dinlenmiş bir ifade olacağını söyledi. dudağıma hafiften ve burnuma yağ enjeksiyon etti kendisi yapmak istedi ona bırakrm . yüzüme gidece doğal olan ne varsa yapabilirsiniz dedim. kök hücrede enjekte etti. toprağın dedeiği gibi soğutucu maske de takıldı. doktorunilgisi ve hastanedeki çalışanların ilgisi çok güzeldi. tertemiz 5 yıldızlı otel gibi hastane yemekleri de güzeldi.tabi o kötü durumda yemek bile istemiyorsunuz. benim yemekler üstüste geldi kolumda serum var zaten 1 er kaşık alıp bırakıyorsunuz. ameliyattan sonra 420 tlik recete yazmış doktorum. ilk antibiyotıkler falan 67 falan tuttu. neyse hadi. sonradan güneş koruyucu yazdı 50 tl neyse dedim en son bi ilaç verdi bu yüzünü en kısa zamanda iyileştirecek özel bir formül dedi ve eczaneye yönlerdirdi. ben de en fazla 50 falandır dedim . 299 tl diyince dondum kaldım. yapcak bişey yoktu tabi dün yazdım bunları gerçi ama toptn bir daha yazayım. benim gibi şok olmayın ameliyat olursanız :)))) inşallah iyi gelir krem. şimdilik bu kadar sevgiler.........

bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü.inşallah sen çok güzel olursun bize de ilham verirsin :)

bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü.inşallah sen çok güzel olursun bize de ilham verirsin :)

ben de edemiyordum ama oldum en azından kafamdan gitti takmıştım kafaya sonuç nasıl olcak bilmiyorun şişler indi ama yanaklarım oturmadı daha şişlikler var kaslar hareketsiz kısmen inşallah güzel olur hem zaman hem para kaybı hem de psikolojik olarak zor anlar yaşıyruz((( inşallah en yakın zamanda ilham olabillirm yani düzelirim:)))))

denizkızı çok geçmiş olsun
umarım istediğinizden de güzel olur
evet cilt böyle birşey; hep bakım istiyor tüm paramız buna gider oldu 30 undan sonra:)

mahsuru yoksa kaç yaşındasınız öğrenebilir miyim? bir de doktorunuz kim?
teşekkürler

yaşım 32.aslında fazla da takıntı yapmmamk lazım yaptıkca gözebatan bişeyler buluyor insan baştan güneşe kremsiz öle yatıp yatıp durmasam beslenmeme dikkat etsem sıksık kilo alıp vermesem böyle olmucaktı belkide

ben resimlerine baktım, şimdiden toplamışsın ve çok güzel olacaksın. ben sezeryan oldum, üç ay sonra anca anca indi şişliği. yüz daha hassas tabi ki. güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…