Arkadaşlar bende araştırma evresinde okuduklarımdan çok etkilenmiştim.Smetri bozukluğu,aylarca şiş kalanlar ve son olarakta nur_1986 yazdıkları gerçekten üzücü.Çok şükür şimdilik bu olumsuzlukları yaşamadım.Ameliyatım çok yeni yarın ne yaşayacağımı bilemem.Üç haftayı paylaştım.İki ay sonrada inşallah daha güzel şeyler yazarım.
Hafta içi kontrole gideceğim.Canlı örnek görmek isteyen olursa buyursun.
ınsallah ıstedığın gıbı olur canım
canım senın amelıyatın basarılı gecmışya bıraz cesaret geldı gıbı sankı doktor orta yuz germe önerırse yaptırıyımı senın göruşun nedır
Resimlerinden pek bir şey belli değil yada ben anlamadım.Bana göre gerilecek bir yer yok ki.Ama implantlar çıkınca deri sarkması falan olurda gerekli görülürmü bilmem.İşin uzmanına sormalı.Vida falan diyorsun ki bu kemiğe yapılmıştır.Kemik ağrısı hiç bir şeye benzemez derler.
Benim nacizane görüşüm birkaç doktorla görüşmen yaptığı canlı örnekleri görmen.Elimiz kesilse mikrop alma riski var,kolay değil yaptıracağınız şey ameliyat.
senın doktorun erhan beydı sanırım ona gıtmek ıstıyorum bende mail yazdım yuz yuze göruşelım dedı
evet canım bunları az cok tahmın edıyorum ne cektım bılemezsın göruştuğum doktor eskı halıne döner ama senın moralın bozulur yuzunu boşalmış görunce oyuzden yapalım dedı orta yuz amelıyatı ama sormak lazım dedğin gıbı
cagla merhaba, doktor araştırma evresi bana göre en sancılı süre
bentoprak arkadaşımı ameliyat sonrası görmüş biri olarak ne abartılı şişlik ne morluk vardı gayet hoş ama abartısız bi değişiklik olmuştudoktorun adı erhan değil Ercan
İyiyim teşekkürler. Ya sen nasılsın? Şöyle bir göz gezdiriyorum tekrardan.
senın doktorun erhan beydı sanırım ona gıtmek ıstıyorum bende mail yazdım yuz yuze göruşelım dedı
Kızlaaar birinci ayım dolduçok şükür abartılı bir durum yok yüzüm doğal görünümde
çok gecmışolsun canım senın adına cok sevındım ne guzel Maşşallah )))
Teşekkür ederim.İnşallah bundan sonrasıda güzel geçer :nazarİ İNŞAALAH nazar değmesın ))))
Yüz ameliyatı sonrası bir makineye bağlanıldığını yazmıştım şişlik ve morluk için.Bir arkadaşımız sormuştu hangi topikte hatırlamadığımdan burayada cevap yazayım dedim.
Ercan beye sordum yüz ameliyatlarında şişlik ve morarmaya karşı hiloterm cihazı kullanılıyormuş.
Hilotermde yüze oturan bir maske vardır. Maskenin içinden küçük bir makinenin soğuttuğu su devran eder ve maskeyi soğutur. Soğuyan maske buz etkisi gösterir. Hiloterm uygulanan hastalarda şişlik ve morluklar klasik buza göre daha az olur.(internette araştırdım)
Bana da uygulanmamasının sebebi kök hücre nakli yapılan kişilere uygulanmadığındanmış.
Slm toprak size arkadaslik teklifi yoladim fotolarinizi gorebilirmiyim acaba siz bu konuda tecrubelisiniz bende bu amaliyati olmak istiyorum esim haric kimse bilmiyor ,gizli olacagim icin dikis izi felan kaliyormu ,ben almanyadan geldigim icin lac hafta zamanim olmazi gerek kimsenin anlamasi icin birde doktor konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden cevapp icin cok tsk ederim öptum ,