Endoskopik yüz germe - Facelift

ıyıgeceler arkadaslar bugun gıttım erhan eryılmaza 2de çıktım 6da orda oldum 4saat yol surdu beylıkduzunde oturduğum ıçın erhan bey yuzumu ınceledı oncekı resımlerımı ınceledı boyle bırseye hıç gerek byokmuş dedı ama cıkartırsan yuzunde sarkma oabılır oyuzden yanagını kaldırmak gerekır dedı ben çıkarmıyım kım yaptıysa o çıkarsın yada cıkrırım dıyen bırı çıkarsın sonrasında sarkma olursa onun için gelırsın dedı bence bır sure böyle kalsın ılerkı zamanlarda dusunde dedı moralım çok bozuk ya keske kabus göruyo olsam uyanınca hersey bıtse unutursun la bır arkadasımız kol germeyle kas kaldırmayı sormuştu yapıyomuş fıyat olarak görmem lazım dedı ben bıde onur erolla gıtmek ıstıyorum yuzu parcalan kadın tedavı ettığıne göre bı çara bulur belkı(((((

onep ten galıp beyle konuştum çıkarılabır kolay dedı yuz sarkması ılerkı yaslarda olur sız gencsınız sarkma olsada bıraz 6ayda toplar dedı erhan bey gıbı ınsanın pskolojısını bozmuyo en azından ben gıdıp göruşucem kendısıyle

ıyıaksamlar arkadaslar galıp beyle göruştum kendısı onur erolun yetıştırdığı bır doktor onepte bugun aradım aksama kadar burdayım gel dedı yuzume takılan ımplantın fılmınıde göturdum yuzumu ınceledı fılme baktı ımplant ınce yuzdede fazla yer kaplamadığı ıçın yuzde sarkma fılan olmaz çunku genç bır yuz dedı hadı bıraz sarkma olduğunu duşunelım buda 6ayda kendını toplar dedı sızden oncerkı doktor yuz kaldırma yaparım bunun ıçın dıyınce oyle bışeye kesınlıkle gerek yok bu yastra o amelıyat yapılmaz yuzunuz genç olsa osa doku kokteylı olur mıkro yag enjeksıyonu çok ıhtıyac olursa dedı erhan eryılma pskolojımı bozmuştu çok uzulmuştum Insallah ıyı olucak

erhan eryılmazı sevmedım ben tamam yapamıyosan amelıyatı karsıdakını moralını bozma dedıkı yuzyıl oldu bu amelıyatı yapmıyorum ama çıkarırsan sarkabılır kesın yuz germe sart fılme bıle bakmadı galıp bey fılme baktı konulan parca ufak cıkarılınca boyle bışey olma ıhtımalı yok dedı olsa bıle çok az olur yuz 6ayda toplar hamıleler bıle eskı halıne gerı dönuyo bu yuze yuz germe yapılmaz gerek yok dedı erhan eryılmaz orta yuz amelıyatında basarılı olabılır ama kafayı bozmuş bu amelıyatla b enım yasımda hastanız varmı dıyınce 36yasındakı kadın göstertdı yok yanı sonuç moral bozukluğu bıde dıyokı çıkartma bır sure kalsın sanane ay sınır oldum sonra baska bışeyler daha dedı göguslerın çok guzel protezmı burnun kendı burnunmu yuzunde tek bıraz kasında sorun var bak bu memelerın resmını çekıp göstermelıyız buyuk ama sarkmamış bunları anlatıyorum çunku ne dedğğını bılmıyo kısacası ben memnun kalmadım

Son düzenleme:

Konuşma tarzı ne kadar farklıymış.Olumsuzluğu bile güzel dille anlatabilir insan.Sen göğüstemi yaptırmayı düşünüyordun.

Buyuk bi ihtimal erhan beye olcam heralde daha karar vermedim bir ay sonra türkiyeye gidip korusup kararimi ogle vercem insh ..

Ben sizi burada sanıyordum, yurt dışından geleceksiniz, tabii ki yüz yüze görüşüp karar vermek en doğrusu, hayırlısı olsun.

Slm toprak son halin nasil memnunmusun sisler indimi ??tsk bende kizmet olursa 1aya olacam insh bakalim .

Slm ipek iyiyim.Yüzümde görünen şişlik ödem vs. hiç bir şey yok.Benim hissettiğim gerginlik var.Ercan bey onunda geçeceğini söyledi.Çok doğal ve hiç anlaşılmıyor.Sanada şimdiden geçmiş olsun.İnşallah her şey gönlünce olur.

Son düzenleme:
Buyuk bi ihtimal erhan beye olcam heralde daha karar vermedim bir ay sonra türkiyeye gidip korusup kararimi ogle vercem insh ..

En doğrusu yüz yüze görüşmek çok haklısın.Hatta mümkünse canlı örnek görmeye çalış.İnşallah her şey istediğin gibi olur ipek.

Ben sizi burada sanıyordum, yurt dışından geleceksiniz, tabii ki yüz yüze görüşüp karar vermek en doğrusu, hayırlısı olsun.

Evet malesef yurt disindayim yoksa hic sorun etmesdim ama hayirlisi artik ,sizde amaliyat olmak istiyorsunuz digmi ?

Evet malesef yurt disindayim yoksa hic sorun etmesdim ama hayirlisi artik ,sizde amaliyat olmak istiyorsunuz digmi ?

Yok ben ameliyat olmuştum zaten 3 yıl oluyor, resim koymuştum siz de yorum yapmıştınız hatta, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Şimdi kaldırdım resimleri.

Yok ben ameliyat olmuştum zaten 3 yıl oluyor, resim koymuştum siz de yorum yapmıştınız hatta, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Şimdi kaldırdım resimleri.

Evett dogru ben karistirdim sizi özur dilerim ,evet fotolarinizi görmustum ve cok güzel olmusunus ama saten güzelmisiniz 18lik gibi olmussunuz masahalah .nazar degmesin

Konuşma tarzı ne kadar farklıymış.Olumsuzluğu bile güzel dille anlatabilir insan.Sen göğüstemi yaptırmayı düşünüyordun.

slm canım dun ınternete sorun oluştu kesıldı bırden cevap yazamadım sana gögus ıçın gıtmedım yuz ıçın gıttım sadece doktor actı oyle gereksız seyler söyledı evet konuşması çok farklı artık ne yapmaya calışıyosa moral bozmak ıçın bes dakka görusmek yeterlı

Son düzenleme:
lutfen bilgilerimizi paylaşalımm

Ben iki sene önce oldum.Resimlerimi iyileşme sürecini gün gün payşatım.Ama evet çok ağır bir amelyat.İyileşme süreci çomk uzun.Bir yılda bile bende zor oturdu.Ancak bende endoskopik orta yüz germe hafif kaş kaldırma alt üst kapağıda var.Hepsi bir arada olduğundan mı anlamadım.Ama çok uzun sürdü.Psikolojim bozuldu.Ama iyilşeme süreci geçtikten sonra sonuç mükemmel ötesi oluyor.Veya ben sonucu çok beyendim.Bilemiyorum

Hayret bişey gereksiz yerlere ne demeye bakıyor.Kendine iş arayor yüz olmadı meme yapalım.Sinir oldum doktor listemde vardı olumsuz yorum okuyunca silmiştim.İykide silmişim gitseydim döverdim adamı.Boşver canım moralini bozma.

bencede ıyıkı de sılmışsın çok hayırlı olmuş senın adına canım ben de çok şaşırdım hıç boyle bışey beklemıyodum zaten paylastımkı herkez bılgı sahıbı olsun kadınlar kulubunden sızı buldum dyınce orası çok dandık bır sıte demıştı aama bende hakınızda olumlu şeyler var demıştım gayet moral bozucu bır tıp tabıkı bana göre benım duşuncelerrım çok tesekur ederım canım

Son düzenleme:

Bencede hayırlı olmuş o doktorun adını silmem.Dürüstçe yazdığın için ayrıca teşekkürler.Olumsuzluk yaşayanlar olumluymuş gibi yazmaları,hiç ameliyat olmamış kişilerin olmuş gibi yazıp doktor övmelerini de duyduk.Nasıl insanların vebaline giriyorlar anlamış değilim.Senin içinde hakkında hayırlı ne ise o olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…