Endoskopik yüz germe - Facelift

erhan eryılmaza maıl attım sızden aldığım fıkırler doğrultusunda resım gönderdım cevap olarak yuze konan ımplant kemık seklınız gıbı unsurlar etkıler görup değerlendırmem lazım dedı en kısa zamanda gıdıcem

hep yazan benım buralarda yıne geldıler bana dun peganumla yazıştık ben tecrubelerınden hareketle gerek olmadığını dusundum tabıkı tesekur ederım peganu fotoğraflarımı ınceleyıp yardımcı olmuştu ama bugun yıne olmalımıyım acaba dıye dusunuyorum çok takıldım bu konuya uykum kacıyo yalnızımda kafayı yedım galıba

çok tesekur ederım senden baska pek ılgılenen yok zaten cok sagol gelışmelerden haberdar edıcem ama söyledıklerın aklımda çok sagol ıyıgeceler

lutfen bilgilerimizi paylaşalımm

bence acele etme ve iyi araştır

bence dikkatli araştırmak lazım

[QUOTE=eylll;30037643 haklısınız tabıkı bıkere hemen karar verdım ımplant taktırdım şımdı gıttığım ıkı doktor orta yuz amelıyatı yapalım dedıler ama pek ıstemıyorum cunku çok zormuş ve sonucundan memnun kalcagımda kesın değil peganum ve kımbılır e tesekur ederım yardımcı olup bılgılendırdıklerı için ımplantları çıkartıcam çunku beyenmedım ama bu amelıt ıçınde pek ısteklı değilim yınede göruşmeye gıttığımde sorucam tabıkı sızınlede paylasırım burda bulunma amacımız bu zaten ıyıgeceler

ben teoman doğanla görüşmeye gitmiştim aslında farklı bir konu için ama o arada yüzümü de değerlendirim dedim:) bana baya büyük bir ameliyat olduğunu söyledi bir de fiyatı çok pahalıydı

lokal anestezi ile olabiliyormuymuş ya süper

hep lokal olur dıyolar amelıyat zamanıda genel daha ıyı dıyolar hastayı korkutmamak ıçın bayağı agır bır amelıyatmış lokale cesaret edeceklerını sanmıyorum bıde sonrası ıçn bır hafta ongun dıolar hıç ınandırıcı değil

arkadaşlar ben b bır sene once endoskopik yuz ameliyatı oldum yanı 27 yasımda.yanaklalrımın dolgun olması sebebı ıle gıttım doktor bunu onerdı bende tamam dedım.fakat hıc anlatıldıgı gıbı değil cok zor bır ameliyat aylarca yuzumdekı şişler inmedi.hala da ınmıs durumda deıl özellikle şakak bölgesınde şişler bır turlu ınmıyor.yüzünüz oldugundan cok daha şiş ve buyuk gorunuyor.ve yuzde kazakıstanlı gibi bır ıfade oluyor.abartılı elmacık kemıklerı ve göz çekikliği bence cok kötü oldu. eski masum ifadenız bır daha gelmiyor arkadaşlar lütfen ıyı düşünün.günlerce yemek yiyemedim bu amelıyat yuzunden işkence cektım cok zor bır amelıyat.

çok gecmış olsun burda paylasılanlar hep sızın dedğiniz gıbı bende 29 yasındayım gecen sene elmacık kemıığı ımplantı taktırdım ama hıç beyenmedım benımde değiniz gıbı yuzumun masumıyetı gıttı çıkarmak ıstıyorum gıttığım doktorlar dan bırı çıkarırım ama yuzun b oşalcak pskoljın bozulcak dedı hıç umurlarında değil bızım pskolojımız bıde pskolojı muhabetı yapıyolar kendılerıne kesıp bıçıcek kobaylar arıyolar benım yuzumde ımplant takanında hıçbır tecrubesı yokmuş sonradan ortaya çıktı artık doktorlora bır gram guvenım yok ıstedıklerını söylesınler bu çok zor bır amalıyatmış burdakı arkadaslardan ögrendım bıraz daha zaman gecınce umarım duzelır gercekten uzuldum ama cok gec ıylesıyomuş uzulmeyın emınım sısler ınınce daha ıyı olcak ayrıca sıze bukadar samımı olduğunuz ıçın çok tesekur ederım

İnandırıcı gelmeyen ne iyileşme süreci mi?

Yaşadıklarınız üzücü çok geçmiş olsun.Bende yeni oldum yazdıklarınızın hiç birini yaşamadım.Doktorun tekniği ile ilgili bir durum.Benim bir hafta sonrası şişlerim indi.Üç hafta oldu şimdi sadece göz altı halka çizgisi doğrultusunda hafif şişlik var.Doktorum ameliyat öncesi söylemişti en zor geçen yer diye.İki aya kadar normale dönermiş..Ödem bantları kullanıyorum.Siz ödem bantı ve korseleri kullandınız mı?

İnandırıcı gelmeyen ne iyileşme süreci mi?

evet canım ıyleşme surecı hep bır hafta ongun dıyolar sonra aylarca agrı sancı ben ımplant amelıyatında bıle bayagı sancı çektım yuzume vıdalandı ımplantlar oyuzden çok zordu her sabah aynaya b aktığımda canavar gıbı bır surat kan gıtmeyıncemı ne oluyomuş öncesınde bana bır hafta demıştı bır ay agrı çektım şişlıkler aylarca devam ettı kontrole gıttığımde bana sen nekadar agır bır amelıyat gecırdın bılıyomusun dedı bıde ama amelıyat öncesı guluk gulıstanlıktı lokal bıle olur dıyodu burdakılerını okuyunca sımdılık orta yuz amelıyatına olu
mlu bakmıyorum ıstedıklerını söylesın doktorlar bu gereksız maddeyı yuzumden çıkarıyımda

bencede doktorlada çok buyuk ılgısı var arastırmadan boyle ışlere gırmemek lazım işte

canım senın amelıyatın basarılı gecmışya bıraz cesaret geldı gıbı sankı doktor orta yuz germe önerırse yaptırıyımı senın göruşun nedır

Arkadaşlar bende araştırma evresinde okuduklarımdan çok etkilenmiştim.Smetri bozukluğu,aylarca şiş kalanlar ve son olarakta nur_1986 yazdıkları gerçekten üzücü.Çok şükür şimdilik bu olumsuzlukları yaşamadım.Ameliyatım çok yeni yarın ne yaşayacağımı bilemem.Üç haftayı paylaştım.İki ay sonrada inşallah daha güzel şeyler yazarım.
Hafta içi kontrole gideceğim.Canlı örnek görmek isteyen olursa buyursun.

en kotusu benım gıbı kararsız olmak tek kararlı oduğum ımplantı çıkarmak gerısınde kararsızım burcumdan heralde terazi dengesiz bı değiyle dığer dediği tutma ıkı daka sonra baska bır karar verır))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…