Endoskopik yüz germe - Facelift

Bu ameliyat gizli olunacak bir ameliyat değil, sonrasinda yüz cok fazla sisiyor ve oturması 1seneyi buluyor.
Herkes anlar sonrasinda kamyon carpmisa benziyorsunuz

Cevapin icin tsk,ler o kadar kötü yaniii korktum simdi valla boraz daha dusunup mutlaka olmak istiyorum ,siz oldunusmu bu amaliyati kusura bakmayin yanlis yaza bilirim türkcem sayifdir biraz 😔

Bu ameliyat gizli olunacak bir ameliyat değil, sonrasinda yüz cok fazla sisiyor ve oturması 1seneyi buluyor.

Cevapin icin tsk,ler o kadar kötü yaniii korktum simdi valla boraz daha dusunup mutlaka olmak istiyorum ,siz oldunusmu bu amaliyati kusura bakmayin yanlis yaza bilirim türkcem sayifdir biraz 😔

Acaba bu amaliyati olanlarin resmine bende bakabilirmiyim ,yüzun oturmasi 3ayla6 ay arasi diye duymustum

merhaba arkadaslar,Herkes iydir umarim..Bende Melodiyi cok mrk ettm kizimin rahatsisligindan dolayi nete pek giremedm..:KK43: ins cok cok ii gecmistr Su bir kac haftayi atlattiginda cok mutlu olucak eminim buna

Siz yurtdisindansinis özelden mesaj atamiyorum (oncelikle gecmis olsun ,bu amaliyati bende olmak istiyorum nerde ?kaca? Yaptirdignisi vede amaliyat oldugnusu cevrenis anladimi bende yapmak istiyorum ama gizli yapicam .cok soru sordum kusura bakmayin bende sizin fotolarinisi görebilirmiyim beni eklerseniz cok sevinirim simdiden tskler..☺

Cevapin icin tsk,ler o kadar kötü yaniii korktum simdi valla boraz daha dusunup mutlaka olmak istiyorum ,siz oldunusmu bu amaliyati kusura bakmayin yanlis yaza bilirim türkcem sayifdir biraz 

ben bu ameliyati oldum doktorlarin 3 ile 6 ay demesine bakma sen hele 2 haftada sisler iner demelerine sakin inanma, cok zor bir ameliyat ich kann nur davon abraten

Slm toprak size arkadaslik teklifi yoladim fotolarinizi gorebilirmiyim acaba siz bu konuda tecrubelisiniz bende bu amaliyati olmak istiyorum esim haric kimse bilmiyor ,gizli olacagim icin dikis izi felan kaliyormu ,ben almanyadan geldigim icin lac hafta zamanim olmazi gerek kimsenin anlamasi icin birde doktor konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden cevapp icin cok tsk ederim öptum ,

Selam ipek.Daha önce karın fotolarımı yüklemiştim.Yüz fotolarımı yüklemedim yüklemeyide hiç düşünmedim.
Yüzde dikiş izi yok.Saçlı deri içinde 1cm lik kesiler var.İlk iki gün yoğun şiş oldu yüz ve gözler.Sonrası yavaş yavaş iniyor.Ağrım olmadı.On gün sonra sosyal hayata döndüm.Bir ay oldu çok hafif gözaltı halka kısmında ödem var belli belirsiz.Benimde kimse bilmiyor.İlk bir hafta eve kapandım kimseyle görüşmedim.Sonrasında görenler şişliğimi bilinen bir rahatsızlığım var ona bağladılar.Zaten anormal bir şişliğim yoktu gördüklerinde.Hala kimse bilmiyor.
Daha çok yeni zamanla yüzün daha güzel oturacağını söylüyor doktor.Bakalım bekleyip göreceğim.İnşallah problem olmaz bundan sonrası.
Ben burda çok olumsuz yorumlar okudum.Korkmadım desem yalan olur.Ama kafayada koymuştum.Sanırım iyileşme süreci kişiye ve doktorun tekniğine göre değişiyor.Allah bin şükür bir problem yaşamadım bundan sonrada yaşamam inşallah.Çok güzel oldu iyki yaptırmışım demek için biraz daha zamanım var.Ben kaşlarıma kafayı takmıştım çok düşüktü.Şimdi çok güzel oldu bana göre.Şu halimle memnunum.Yüzüm doğal abartılı bir şey yok.
Doktorum Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu.Ataşehir memeroil hastanesinin doktoru.Sana özelden tel no yazarım.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

ben bu ameliyati oldum doktorlarin 3 ile 6 ay demesine bakma sen hele 2 haftada sisler iner demelerine sakin inanma, cok zor bir ameliyat ich kann nur davon abraten

Slm kimbilir.
Benim şişlerim iki haftada en aza indi.Bir ay oldu ameliyatım şu anda gözaltı halka kısmında belli belirsiz ödem var.Dışardan görünüş bu.
Doktorum nasıl bir süreç yaşayacağımı söyledi.Bir ay sonra şişliği kimse anlamaz ama sen hissedersin demişti.Aynen dediği gibi yaşıyorum.Ben hisleri yoğun yaşıyorum çünkü sıkıntılı bir bayanım.Toka bile kullanmam sıkar beni daralırım.Kafa uyuşuk sanki cendereye alınmış gibi hissediyorumdum kendimi.Ne ağrı ne birşey yaşadıklarım yoğun duyduğum beni rahatsız eden hisler.Ne ödem nede şişlik abartılı yaşamadım.
Ben bunları yaşıyorum ve yazıyorum.Siz olumsuz yaşamış olabilirsin paylaşıyorsun.İki haftada şişler iner diyene sakın inanma diye yazmanız doğrumu sizce.

Acaba bu amaliyati olanlarin resmine bende bakabilirmiyim ,yüzun oturmasi 3ayla6 ay arasi diye duymustum

Benim bildiğim sitede lamia34 koymuştu öncesi ve sonrasın fotolarını.Doktor 2-3 ay içinde yüzün oturur dedi.Gözlerin nasıl olacağını yüzdeki olacak değişikleri ayna önünde göstererek anlattı.Henüz bir ay oldu bu konuda bir şey yazamayacağım bekleyip göreceğim.

Son düzenleme:

Bende gizli oldum.Kimsede anlamadı. :nazar: Bir hafta evden çıkmadım kimseyle görüşmedim.Sonrasıda ödemlerimi farklı bir rahatsızlığım var ona bağladılar.Kamyon çarpmışada dönmedim canım.:nazar::nazar::nazar:

Benim bildiğim sitede lamia34 koymuştu öncesi ve sonrasın fotolarını.Doktor 2-3 ay içinde yüzün oturur dedi.Gözlerin nasıl olacağını yüzdeki olacak değişikleri ayna önünde göstererek anlattı.Henüz bir ay oldu bu konuda bir şey yazamayacağım bekleyip göreceğim.

Selam ipek.Daha önce karın fotolarımı yüklemiştim.Yüz fotolarımı yüklemedim yüklemeyide hiç düşünmedim.
Yüzde dikiş izi yok.Saçlı deri içinde 1cm lik kesiler var.İlk iki gün yoğun şiş oldu yüz ve gözler.Sonrası yavaş yavaş iniyor.Ağrım olmadı.On gün sonra sosyal hayata döndüm.Bir ay oldu çok hafif gözaltı halka kısmında ödem var belli belirsiz.Benimde kimse bilmiyor.İlk bir hafta eve kapandım kimseyle görüşmedim.Sonrasında görenler şişliğimi bilinen bir rahatsızlığım var ona bağladılar.Zaten anormal bir şişliğim yoktu gördüklerinde.Hala kimse bilmiyor.
Daha çok yeni zamanla yüzün daha güzel oturacağını söylüyor doktor.Bakalım bekleyip göreceğim.İnşallah problem olmaz bundan sonrası.
Ben burda çok olumsuz yorumlar okudum.Korkmadım desem yalan olur.Ama kafayada koymuştum.Sanırım iyileşme süreci kişiye ve doktorun tekniğine göre değişiyor.Allah bin şükür bir problem yaşamadım bundan sonrada yaşamam inşallah.Çok güzel oldu iyki yaptırmışım demek için biraz daha zamanım var.Ben kaşlarıma kafayı takmıştım çok düşüktü.Şimdi çok güzel oldu bana göre.Şu halimle memnunum.Yüzüm doğal abartılı bir şey yok.
Doktorum Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu.Ataşehir memeroil hastanesinin doktoru.Sana özelden tel no yazarım.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Cok tsk ederim bilgin icin ,sizede cok gecmis olsun siz sor yonunu atlatmisiniz ne güzel darisi bizim gibilerin basina doktorda cok önemli tabi ,en önemlisi en soru doktor bulmak ve güvenmek ,ne kadar ödediniz sorabilirmiyim .

erhan eryılmazla bugunku randevum ıptal ldu arkadaslar onumuzdekı hafta gıdıcem sıze haber veryım ıstedım

Cok tsk ederim bilgin icin ,sizede cok gecmis olsun siz sor yonunu atlatmisiniz ne güzel darisi bizim gibilerin basina doktorda cok önemli tabi ,en önemlisi en soru doktor bulmak ve güvenmek ,ne kadar ödediniz sorabilirmiyim .

:nazar: Çok şükür şimdilik her şey yolunda.Hep böyle devam eder inşallah :nazar:
Doktor çok önemli.Sizde benim gibi aklınıza yatan 4-5 doktor listeleyin,görüşün.Ameliyat ettiği kişileri görmeye çalışın.Doktorun tekniğini görmüş olursunuz,canlı örnek yani benim gibi :nazar:
Güzellik görecelidir benim beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz.Benim güvendiğime siz güvenmeyebilirsiniz.Tel açın,resimlerinizi meil yolu ile gönderin ne istediğinizi yazıp görüşlerini alın.
Ben geçen sene kombine olarak anlaştım fiyatı canım.Tek yüz bilmiyorum :KK50: Yapılan işleme göre değişiyor fiyat.Kimine dolgu yapılır,kimine yapılmaz.Kök hücre nakli yoğun yapılan da var az yapılanda.Göz kapağı alınan var alınmayan var.Sonuçta hepsi fiyatı etkiler bence.
En doğrusu doktorlarla görüşmeniz :KK34:
Yakın olsaydın canlı örnek beni görürdün :KK34:
Her şey gönlünüzce olsun.:nazar:

:nazar: Çok şükür şimdilik her şey yolunda.Hep böyle devam eder inşallah :nazar:
Doktor çok önemli.Sizde benim gibi aklınıza yatan 4-5 doktor listeleyin,görüşün.Ameliyat ettiği kişileri görmeye çalışın.Doktorun tekniğini görmüş olursunuz,canlı örnek yani benim gibi :nazar:
Güzellik görecelidir benim beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz.Benim güvendiğime siz güvenmeyebilirsiniz.Tel açın,resimlerinizi meil yolu ile gönderin ne istediğinizi yazıp görüşlerini alın.
Ben geçen sene kombine olarak anlaştım fiyatı canım.Tek yüz bilmiyorum :KK50: Yapılan işleme göre değişiyor fiyat.Kimine dolgu yapılır,kimine yapılmaz.Kök hücre nakli yoğun yapılan da var az yapılanda.Göz kapağı alınan var alınmayan var.Sonuçta hepsi fiyatı etkiler bence.
En doğrusu doktorlarla görüşmeniz :KK34:
Yakın olsaydın canlı örnek beni görürdün :KK34:
Her şey gönlünüzce olsun.:nazar:
Tsk sagol insh keske yakin olsaydida görseydim 😔😔

Prof Özcan Çakmak. Yüz germede daha iyisini duymadım. Çok araştırmıştım. 4-5 kişiyle de randevu alıp görüştüm. Zaten bir görüşseniz farkı hemen anlarsınız. Çok güvenilir. Taleplerinizin hangisi olabilir gibiyse onu söylüyor. Herşeyin olamayacağını anlatıyor. Sen istedin ben yaptım durumu yok. Acıbadem'de çalışıyor, başka özel yer yok. Üniversitesinde de hoca. Ayrıca Amerika'da almış bu yüz estetiği eğitimini. Kesin memnun kalırsın

ben doktorum ve özcan çakmak kbb uzmanı burunları başarılı bizzat gördüm fakat yüz germe yaptığını bilmiyordum

Son düzenleme:
X