Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerçekiminin etkisi, güneş ışınları ve günlük yaşamın stresi insanların yüzlerinde yaşlanma belirtilerinin oluşmasına neden olurlar. Yüzde göz kapakları ve etrafında, ağız çevresi ve yanaklarda, çene altında ve boyunda oluşan derin çizgiler, kırışıklıklar, katlanma ve yağ toplanmaları şeklinde yüzde belirginleşirler.
Günümüzde yüz germe ameliyatları yaygın olarak yapılmakta ve ileri derecede sonuçlar alınmaktadır. Gelir düzeyinin artması ile insanlar daha genç ve güzel görünmek istemektedirler.
Bu uygulamada yüzde sarkan ve gevşeyen kas, yağ, deri gibi dokuların eski yerlerine getirilmesi ve fazla olanların yok edilmesi temel prensiptir. Yüz germe ameliyatlarında sadece yanak ve boyun değil aynı zamanda Alın Germe ve Göz Kapağı Estetiği ameliyatları da kombine olarak yapılabilir.
Hastaya sağlayacağı fayda görüntüsünde ortalama 7-10 yıl arasında değişmektedir. Bu uygulama yüzünüzün yeniden gençlik günlerinizdeki gibi görünmesini sağlar.
Ameliyat hastanın tercihine bağlı olarak lokal ve genel anestezi altında yapılabilmektedir. Ameliyat süresi 3-4 saat kadar sürer. Genellikle hastanede kalmayı gerektirmez. 7-10 gün içerisinde hasta normal hayatına geri dönebilir. Konuşma mesafesinden bile görünür bir iz kalmaz. Endoskopik yöntemlerle kalacak izler minimale inmektedir.
çok tesekur ederım senden baska pek ılgılenen yok zaten cok sagol gelışmelerden haberdar edıcem ama söyledıklerın aklımda çok sagol ıyıgeceler
çok tesekur ederım senden baska pek ılgılenen yok zaten cok sagol gelışmelerden haberdar edıcem ama söyledıklerın aklımda çok sagol ıyıgeceler
hep yazan benım buralarda yıne geldıler bana dun peganumla yazıştık ben tecrubelerınden hareketle gerek olmadığını dusundum tabıkı tesekur ederım peganu fotoğraflarımı ınceleyıp yardımcı olmuştu ama bugun yıne olmalımıyım acaba dıye dusunuyorum çok takıldım bu konuya uykum kacıyo yalnızımda kafayı yedım galıba
hep yazan benım buralarda yıne geldıler bana dun peganumla yazıştık ben tecrubelerınden hareketle gerek olmadığını dusundum tabıkı tesekur ederım peganu fotoğraflarımı ınceleyıp yardımcı olmuştu ama bugun yıne olmalımıyım acaba dıye dusunuyorum çok takıldım bu konuya uykum kacıyo yalnızımda kafayı yedım galıba
ben teoman doğanla görüşmeye gitmiştim aslında farklı bir konu için ama o arada yüzümü de değerlendirim dedim:) bana baya büyük bir ameliyat olduğunu söyledi bir de fiyatı çok pahalıydı
lokal anestezi ile olabiliyormuymuş ya süper
arkadaşlar ben b bır sene once endoskopik yuz ameliyatı oldum yanı 27 yasımda.yanaklalrımın dolgun olması sebebı ıle gıttım doktor bunu onerdı bende tamam dedım.fakat hıc anlatıldıgı gıbı değil cok zor bır ameliyat aylarca yuzumdekı şişler inmedi.hala da ınmıs durumda deıl özellikle şakak bölgesınde şişler bır turlu ınmıyor.yüzünüz oldugundan cok daha şiş ve buyuk gorunuyor.ve yuzde kazakıstanlı gibi bır ıfade oluyor.abartılı elmacık kemıklerı ve göz çekikliği bence cok kötü oldu. eski masum ifadenız bır daha gelmiyor arkadaşlar lütfen ıyı düşünün.günlerce yemek yiyemedim bu amelıyat yuzunden işkence cektım cok zor bır amelıyat.
hep lokal olur dıyolar amelıyat zamanıda genel daha ıyı dıyolar hastayı korkutmamak ıçın bayağı agır bır amelıyatmış lokale cesaret edeceklerını sanmıyorum bıde sonrası ıçn bır hafta ongun dıolar hıç ınandırıcı değil
arkadaşlar ben b bır sene once endoskopik yuz ameliyatı oldum yanı 27 yasımda.yanaklalrımın dolgun olması sebebı ıle gıttım doktor bunu onerdı bende tamam dedım.fakat hıc anlatıldıgı gıbı değil cok zor bır ameliyat aylarca yuzumdekı şişler inmedi.hala da ınmıs durumda deıl özellikle şakak bölgesınde şişler bır turlu ınmıyor.yüzünüz oldugundan cok daha şiş ve buyuk gorunuyor.ve yuzde kazakıstanlı gibi bır ıfade oluyor.abartılı elmacık kemıklerı ve göz çekikliği bence cok kötü oldu. eski masum ifadenız bır daha gelmiyor arkadaşlar lütfen ıyı düşünün.günlerce yemek yiyemedim bu amelıyat yuzunden işkence cektım cok zor bır amelıyat.
İnandırıcı gelmeyen ne iyileşme süreci mi?
Yaşadıklarınız üzücü çok geçmiş olsun.Bende yeni oldum yazdıklarınızın hiç birini yaşamadım.Doktorun tekniği ile ilgili bir durum.Benim bir hafta sonrası şişlerim indi.Üç hafta oldu şimdi sadece göz altı halka çizgisi doğrultusunda hafif şişlik var.Doktorum ameliyat öncesi söylemişti en zor geçen yer diye.İki aya kadar normale dönermiş..Ödem bantları kullanıyorum.Siz ödem bantı ve korseleri kullandınız mı?
Yaşadıklarınız üzücü çok geçmiş olsun.Bende yeni oldum yazdıklarınızın hiç birini yaşamadım.Doktorun tekniği ile ilgili bir durum.Benim bir hafta sonrası şişlerim indi.Üç hafta oldu şimdi sadece göz altı halka çizgisi doğrultusunda hafif şişlik var.Doktorum ameliyat öncesi söylemişti en zor geçen yer diye.İki aya kadar normale dönermiş..Ödem bantları kullanıyorum.Siz ödem bantı ve korseleri kullandınız mı?