Endoskopik yüz germe - Facelift

merhaba,

ben hem elmacık kemiklerim belirginleşsin hem de yanaklarım biraz yukarı kalksın istiyorum. bu ameliyat bana uygun olur mu sizce?

canim eger elmacik kemiklerim belirginlessin diyorsan, dolgu da yaptirman gerekir yanakalri yukari kaldirinca. cogu ameliyatlarda dolgu takviyesi yapiyorlar zaten anladigim kadariyla yanaklara (gerektigi takdirde).

Arkadaşlar;
facelifting çok ciddi bir operasyondur,çok uzun ve detaylı araştırın yanlış uygulamayla yüz tamamen tanınmaz bir hale bile gelebilir.Deneyimli ve mesleğine gerçekten aşık,titiz,detaycı biri olmalı benim bir yakınım 6 ay önce Op.Dr.Hüseyin Güner'e facelifting operasyonu oldu ve kullandığı son teknoloji lazerler yardımıyla çok fazla şişlik ödem bile yaşanmadı yaklaşık bir ay içinde sonuç inanılmazdı ; çok doğal ama bir okadar da genç görüntü elde etti kesinlikle Hüseyin Güner bu konuda seçilmesi gereken tek doktordur her aynaya baktığında doktoruna bir kez daha hayranlık duyuyor karar sizin...

Hiç memnun olmuyoruz kendimizden ama aslında ince yüzler de gayet çekici.. Çok incelediğimiz ve başakalrıyla mukayese ettiğimiz için beğenmiyoruz kendimizi.. Ben de sürekli yüzümün ince olmasından şikayet ediyorum ama aslında güzel bir şey.. genç yaşta tüm yüzü germek doğru değil bence ama yorgun bir ifade vs varsa belki sadece alın olabilir.. ne düşünüyorsunuz?

estetik uygulama yaptıranlar neden gızlıyor arkadaslar burda kımse kımseyı görmuyor nasıl olsa kı tanısa ne olacak sanatcılardan bılıyoruz nasıl olsa nasıl bır degısım oldugunu

estetik uygulama yaptıranlar neden gızlıyor arkadaslar burda kımse kımseyı görmuyor nasıl olsa kı tanısa ne olacak sanatcılardan bılıyoruz nasıl olsa nasıl bır degısım oldugunu

başından beri okursan bu ameliyatı yaptırmış arkadaşların yorumlarını bulabilirsin.

Slmlar arkadaslar yine uzun zaman oldu giremiyorum bir turlu isler gcler gercekten cok yogun hersey umarim herkes cok cok iydir ??
Burasi baya bi sakin kalmis :
Melodicim hersey yolundami pepitcim senin ameliyat durumun ne oldu ??

canım lamiayla biz şubatta yaptırmak istiyorduk ama iki -haftalık tatil yetmez dediler. şiş suratla da işe gitmek istemedik. çünkü bi sürü soru yanıtlmak gerekecekti.

yaz tatilini bekliyoruz. sen ne yaptın? memnun musun? gözlerinin çekikliği geçti mi? dudağının dolgusu geçti mi? ben zaman yaklaştıkça korkuyorum?

Anladim cnm benim ilk hafta zaten yuz normale donuyor ama sisiklerin inmesi ve disariya normal kimsenin bisey anlamayacagi derecede cikabilmek zaman istiyor iki hafta-uc hafta normal cnm hayirlisi olsun ins...
Ewt benim dudaklarim eski halini coktan aldi ama o diger halinide öslemedim desem yalan olur baya baya inceymis diom dudaklarm o dolgunlukla hos durmus tabi bulasmayacam simdide dudak icin bi isleme gözlerimde hala hafif bir cekiklik var cnm ondanda cok memnunum ya ben kisacasi bu ameliyattan istedigimi aldim cunku sorunum belliydi benim takintim göz altlarinda cökukluk kaslarda hafif dusukluk vs bunlardi ve bu ameliyat direk sakaklardan cektirdigi icin göz cevresini istedigimi tam anlamiyla aldim diyebilirim bunun yaninda elmack kemiklerinin birasda olsun yukari cikmasida buyuk fark yaratio insanda

yuz gerdırme operasyonu olan varsa ne durumda en azında yazabılırmı ve suanda hangı doktor bu kounuda en ıyı uzman

yuz gerdırme operasyonu olan varsa ne durumda en azında yazabılırmı ve suanda hangı doktor bu kounuda en ıyı uzman

Bu forumu baştan sona okursan sana çok yardımcı olur. benim bildiğim bu ameliyatı yaptıran 3 kişi var. İlknur, Kimbilir. Ayhak. Baya da güzel anlattılar süreci. sorularımızı yanıtladır.

Ama burada yaptırılan endoskopik yüz germe. daha çok orta yüzü toplamaya yönelik bi ameliyat. saç içinden 2 cm lik kesik ve göz altından yapılan kesilerle oluyor. yani klasik yüz germe gibi değil. daha çok orta yüze dolgunluk verme ve ağız bölümüne düşen yağları ortaya kaldırarak yanak çizgilerini hafifletmeye yönelik bi ameliyat.
burda olanlar Erhan beye ve Oytun beye oldular. Dediim gibi formu okursan ameliyat sonrasının nasıl geçtiğini öğrenebilirsin.

Son düzenleme:

ben gözlerimin çekilmesini pek istemiyorum ve bu ameliyatın göz altı kısmı beni çok korkutuyor. ben çok korkağım sanırm.

ilknur 4 saat ameliyat sonrası narkozdan uyanman nasıl oldu?

kızlar teyzem yarın endoskopi oluyor. dua edin bize

kızlar teyzem şimdi girdi ameliyata. önce kan aldılar, damar yolu açtılar sonra erhan bey geldi fotoğraflarını çekti yüzünü çizdi. sakinleştirici iğne yapıldı sonra da ameliyathaneye indi. umarım sonucu istediği gibi olur. gelişmeleri buradan paylaşırım. bizim gibi ameliyat olmak isteyenlere de fikir olur

ameliyattan çıktı teyzem 4 saat sürdü.yüzü baya şiş sorup duruyor şişmiyim diye:) değilsin diyorum ama şu an bülent er.oy kıvamında görünüyor:) tek farkı bandajlar. çok şükür iyi sadece biraz halsiz. inşallah umduğu gibi olurda yaşadıklarına değer

İnşallah her şey güzel olur canım.Teyzen kaç yaşında ? Üst yüz germe mi olacak.Göz çevresine de müdhale olacak sanırım.

inallah canım benim. dualarım sizinle.yarında ben orda olurum zaten.
kutluyorum kendisini. biz o kadar gezdik gene de korktuk. o yaptırdı. helal olsun valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…