Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estetik uygulama yaptıranlar neden gızlıyor arkadaslar burda kımse kımseyı görmuyor nasıl olsa kı tanısa ne olacak sanatcılardan bılıyoruz nasıl olsa nasıl bır degısım oldugunu
canım lamiayla biz şubatta yaptırmak istiyorduk ama iki -haftalık tatil yetmez dediler. şiş suratla da işe gitmek istemedik. çünkü bi sürü soru yanıtlmak gerekecekti.
yaz tatilini bekliyoruz. sen ne yaptın? memnun musun? gözlerinin çekikliği geçti mi? dudağının dolgusu geçti mi? ben zaman yaklaştıkça korkuyorum?
yuz gerdırme operasyonu olan varsa ne durumda en azında yazabılırmı ve suanda hangı doktor bu kounuda en ıyı uzman
Anladim cnm benim ilk hafta zaten yuz normale donuyor ama sisiklerin inmesi ve disariya normal kimsenin bisey anlamayacagi derecede cikabilmek zaman istiyor iki hafta-uc hafta normal cnm hayirlisi olsun ins...
Ewt benim dudaklarim eski halini coktan aldi ama o diger halinide öslemedim desem yalan olur baya baya inceymis diom dudaklarm o dolgunlukla hos durmus tabi bulasmayacam simdide dudak icin bi isleme gözlerimde hala hafif bir cekiklik var cnm ondanda cok memnunum ya ben kisacasi bu ameliyattan istedigimi aldim cunku sorunum belliydi benim takintim göz altlarinda cökukluk kaslarda hafif dusukluk vs bunlardi ve bu ameliyat direk sakaklardan cektirdigi icin göz cevresini istedigimi tam anlamiyla aldim diyebilirim bunun yaninda elmack kemiklerinin birasda olsun yukari cikmasida buyuk fark yaratio insanda
ameliyattan çıktı teyzem 4 saat sürdü.yüzü baya şiş sorup duruyor şişmiyim diye:) değilsin diyorum ama şu an bülent er.oy kıvamında görünüyor:) tek farkı bandajlar. çok şükür iyi sadece biraz halsiz. inşallah umduğu gibi olurda yaşadıklarına değer