melodim, bugün almanya ici forumlarda bakindim bayagi, o doktor hakkindaki yorumlara da baktim, gidenlerin cogu memnun degilmis. cok paraci diyorlar. meselahic acmadigin bi rkonuyu bile, suran söyle burayi böyle ameliyat edebiliriz diyormus.
yüzde 80 ni memnun degildi, kendileri o doktora ameliyat olmus kisiler. Üstelik öngörüsme icin 50 euro ücret aliyormus, icerde yarim saatten fazlada tutmuor insani diyorlar. o ne ya kasaba mi gidiyoruz cerraha mi:)
vazgectim, bizim türkiyedeki doktorlar daha iyi bence. birde forumda, burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklara radiesse dolgusunun cok etkili oldugunu yaziyorlar. cokmemnundu yaptiranlar, kalicigi bir seneden fazla oluyor diyorlar. tam oyuklara yapildigi zaman o bölgeyi pürüsüz görünümde yapiyormus. kimse bülent ersoya benzedigini söylemedi
yani gayet basarili oluyormus o bölgede radiesse. radiesse dedigimizde hyalüronic asit. ama öyle hemen erime yapan bir dolgu degilmis. mesela kendi yagin gibi büyük ölcüde erime yapmiyormus.
yaptiranlari okudum da cok memnunlardi. orada asiri kirisigi olmayna bir kisi cok mükemmelsonuc aliir diyorlar. Canim belki senin isini de görür bu dolgu? bizi asil rahatsiz eden sey o oyuk degilmi bir bakima? valla bend eo oyuklar hafiflese öpüp basima koyucam:)
bazilari yaptirmadan önce kimyasal peeling yaptiriyormus cildine, cilt yeninlenince, oyukalra da az dolgu yapinca, cok tazelesiyor yüz görünümü diye yazmislar. radiesse i türkiyedeki doktorlarda yapiyor zaten. yahu diger kizlar nerelerde? lamia falan gidiceklerdi daha doktora, noldu acaba..