bu arada lamia ve pepit, siz de gördünüz melodinin resimlerini, sizdeki sorun ne tür? melodinin yanaklari dolgun görünüyor mesela, benim yanaklarimdaöyle dolgunuk yok.
korkmaya basladim kizlar, dolgun olmayan yanagi nasil yukari kaldirsinki doktor?
eger sizinde öyle degilse, oytun bey sanirim farkli bir cözüm yolu sunmustur herhalde?
haa unutmadan...lamiacim siz pepitle oytun beye gitmistiniz, yanaklarin zayif olmasi engelmiymis? tahminimce dolgun olmayan yanaklara ameliyat sirasinda dolgu ile takviye de yapiyorlar, ilknurun resmine baktigimda sanki öyle gelmisti bana, daha bir dolgun duruyordu tam elmacik kemigin üstü.
ne dedi size bu konuda? bende oytun beyi düsünüyorum cünkü
lamiacim sanirim sorunumuz aynibende de öyle, kalkacak yanakta yok aslinda, elmacik kemigi belirgin ama cökük. yüzümü oldugumdan yasli gösteriyor. hic bir zaman tombul yanakli olmadim gerci, ama yinede simdikine nazaran hos duruyordu.
bu aksam arkadaslarimdaydim kizlar, cep telefonuyla arkadasim resmimizi cekti. yani normal isikta cekildi, bi bakim, banada yolla resmi derken aldim baktim....aglicaktim valla. ne kadar kötü görünüyordum:S arkadasim benimle yasit ama masallah yüzü ne kadar güzel, cökme falan yok masallah. bi kez daha dedim, yeter artik biseyler yapmaliyim diye. insanin morali birden sifira iniveriyor. eskiden gözlerim de hafif cekik gibiydi sanki, zamanla yuvarlak görünmeye basladilar. bir türlü sevemedim su yüzümü, cokyansiyor insanin psikolojisine. hadi yapim biseyler de nerden baslicam bir bilsem..Artik doktora bir beklenti de belirtmek istemiyorum. baksin ve ne yapilirda daha hos ve yumsak yüz hatlari elde edilir ona göre biseyler yapsin, valla biktim aynaya düsman olmaktan:S
haa unutmadan...lamiacim siz pepitle oytun beye gitmistiniz, yanaklarin zayif olmasi engelmiymis? tahminimce dolgun olmayan yanaklara ameliyat sirasinda dolgu ile takviye de yapiyorlar, ilknurun resmine baktigimda sanki öyle gelmisti bana, daha bir dolgun duruyordu tam elmacik kemigin üstü.
ne dedi size bu konuda? bende oytun beyi düsünüyorum cünkü
resim ekledim kizlar, artik siz bakarsiniz da yorumlarsiniz...
tam yüzden cekilen resmimi bulamadim, simdilik bunlari ekledim, ama orda zaten yanagimdaki keskin düsüklük belli oluyor, kisa zamanda yeni resim cekip eklerim daha net görülür sorun. ben bakamicam valla resimlere, yüklerken bile moralim bozuldu:)
resim ekledim kizlar, artik siz bakarsiniz da yorumlarsiniz...
tam yüzden cekilen resmimi bulamadim, simdilik bunlari ekledim, ama orda zaten yanagimdaki keskin düsüklük belli oluyor, kisa zamanda yeni resim cekip eklerim daha net görülür sorun. ben bakamicam valla resimlere, yüklerken bile moralim bozuldu:)[/QUOTE
Cnm hani yanaklarin dolgun deildi senin bundan dolgun yanak nasil olcak soylermisin bana bence senin elmacik kemiklerinde belirgin yanaklarinda dolgun senin tek sorunun burun kanerindan agiz kenarina uzanan oyuklar yanaklarinda bi gevseklik dusuklukte goremedim ben
Aslinda hepimiz birbirimize sorarsak hos gorunuyoruz oyle ciddi bi sorunumuz yok yani gercekten biz kendi kendimize buyutup takinti yapiyoruz sanirim :S
canım oytun bey de erhan beyde orta yüz germe yapılmalı dedi.erhan bey yağ dolgusuda yaparız dedi oytun bey öyle dedimi hatırlamıyorum
[/QUOTE]Aslinda hepimiz birbirimize sorarsak hos gorunuyoruz oyle ciddi bi sorunumuz yok yani gercekten biz kendi kendimize buyutup takinti yapiyoruz sanirim :S
[/QUOTE]Canım benim çok tarafsız söylüyorum , senin yüzün çok çok güzel .Allah nazardan saklasın.Senin gibi bir yüze sahip olmayı inan çok kişi ister .Belki de birkaç yağ enjeksiyonu sonrası istediğin görüntü olur.Ne kadar doğru bilemiyorum ama bir kaç defa tekrar edilen , yağ enjeksiyonu kalıcı oluyormuş.Dediğim gibi yağ enjekiyonunun kalıcılığı konusunda pek fikrim yok canım.Evet birazi kaldi cok bariz bi dolgunluk yok belki yani resimdeki gordugun gibi i$te abla dr. yanli$ hatirlamiyosam %30-40 gibi bi kismi kalir demi$ti zannediyorumki %20-30 falan ancak kaldi .....
dr.nazmi bayçın hakkınızda bilginiz var mı???ip askı ile kaş kaldırmayı öneriyor.istetiğin kadar kaş kaldırılacağını söylüyor.yüz yüze görüşmedim.sadece tel.görüştüm....sen naptın lamia neye karar verdin.hiç görüştüğünüz dr.ip askı sordun mu
Buraya, yani köln civarina da fatih dagdelen geliyormus arada. nedense hic aklima gelmedi kendisiyle görüsmek ...
melodicim görüsürsen mutlaka yaz canim bizede.