Kizlar sonunda yeni resimler ekledim burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar cok kotu yaa aslinda bende hep vardi o oyuklar ama bu kadar derin katlanti gibi vede uzun deildi yanaklar skligini hacmini kaybettigi icin oyuklar iyice derinle$ti guya dr. bide yag enjeksiyonu yapti oyuklar azalsin diye ama tam oyunlarin icine yapmami$ biraz yanak kismina yapmi$ oyuklarin hemen yani yanak kismi daha daha potla$ti tabi oyuklarda iyice derinle$ti ((((((
Canım benim kızacaksın ama yüzünde ne bi oyuk ne bi sorun var. Probleminin ne benle ne lamiayla aynı. Senin yanakların biraz dolgun bu yüzden herhalde sen oyuk olarak görüyorsun.
İnan seni teselli etmek için söylemiyorum. Lamia beni gördü o sana daha gerçekçi bi yorumda bulunacaktır. Ama cidden senin sorunun bizimkisi gibi değil. Çünkü senin sorunun yok.
Oyuk dediğin şey için de, bence ya krem kullan ya lazer filan yöntemiyle cilt yenileme yaptır. Mimik kırışıklıklarında oldukça iyi geliyor.
Dediğim gibi yüzün oldkça dolgun, keşke dolgu yaptırmasaydın. Çünkü doldurkça derinin o dolgunluğu taşması zorlaştığından eleastikiyetini de zayıflıyor.
Ama dediğim gibi senin estetik cerrahlık bi sorunun yok. Lütfen artık kendine eziyet etme.