pepitcim sen dr. oytun idile gidecektin görüsmek icin, gittinmi bu arada?
yok canım gitmedim daha. lamia ile uygun bir zamanımız denk düşmedi bi türlü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pepitcim sen dr. oytun idile gidecektin görüsmek icin, gittinmi bu arada?
Canım yeni resimlerini çok merak ediyorum. Dolgu için komple yüz değil de sorunlu yerler için de uygulama yapılıyor bildiğim kadarıyla. Sadece oyuklara yapılıp da kapatılamaz mıymış, anlamadım valla.Lutfen o resimlere aldanma cnm yaa benim yuzum o resimlerdeki gibi sorunsuz deil yeni halimin resmini cekip koycam $imdiki halim bile o resimlerdeki gibi deil gorunce anlarsiniz....
Dolgu konusuna gelince endoskopik yuz germeden sonra burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar icinde dolgu yapin dedigimde dr. dolgu olmaz sana senin yuzun zaten dolgun bide dolgu yaparsak bulent ersoy gibi olursun demi$ti ama operasyondan 2 hafta kadar sonra dr.'u aradigimda yanaklardaki du$ukluk gecmemi$ burun kenarinadan agiz kenarina uzanan oyuklarda oldugu gibi duruyor dolgu yapin demi$tim ama istemediniz deyince iyi madem senin memnun olman icin cok azda dolgu yapalim ama oyuklar yinede gecmez demi$ti aslinda benim yuzum dr.un soyledigi gibi dolgun falan deil ust yanak bolgemdeki dolgunluk orta yanak bolgeme inince yuzum dolgun gibi gorunuyor yoksa yuzumu inceledigim zaman ust yanak bolgem baya bi hacimsiz bunu kar$idan goren dr. bile olsa benim eski halimi bilmedigi icin anlamiyor tabi ben yanaklarimin eski halini bildigim icin bu farki anlayabiliyorum...
Canım, radiesse dolgunun kalıcığı 18-24 ay diye okumuştum ben de. Bu geçici dolgu değil mi? Sertlik sadece kalıcı dolgularda mı oluyormuş? Ay canım, 600 tl yi okuyunca, inanır mısın kalkıp 2 göbek attım. Valla piyango vurmuş gibi sevindim. Tabi burda bu fiyata yaparlar mı bilmiyorum ama sen göz kapağı fiyatını verince, nasıl pazarlığı yapıp da ucuza kapatmıştım. O doktoru düşünüyorum yine. Ne de olsa eski müşteri sayılırım, yapar artık bir şeyler. Korkularımı bir yenersem, bitmiştir bu iş.Canım radiesse dolguyu sadece okuduklarımdan biliyorum.Kalıcığı 5-7 yıl deselerde daha da uzun yıllar kalıyormuş.Sertlik demişsin ya birtanem , eğer sertlikten çok rahatsız olup kafaya takacaksan sana tavsiyem yaptırma.Çünkü bütün kalıcı dolgular muhakkak elle hissedilir.Önemli olan zarar vermemesi,zarar vermedikten sonra açıkçası hafif sertlik beni rahatsız etmez.Fiyatı en fazla 600tl dir.Sana bir enjektör bol bol yeter.Ama radiesse dudağa asla olmaz.Çünkü zamanla sertleşiyormuş.Zaten sen dudak istemiyorsun ,sorun yok..Kaş arası için bence iyi bir seçim .Ben olsam ya aquamid ya da radiesse düşünürüm.Poliakrilamid jelle radiesse farklı jenerasyon dolgular.Radiesse yapan dr bulması çok daha kolay.Haber bekliyorum unutma.
selamlar kızlar. Herkese mutlu yıllar dilerim
Melodicim nasılsın? Biraz biraz istediğin gibi oldu mu yüzün?
Te$ekkurler cnm sanada nice nice saglikli mutluluk dolu yeni yillar dilerim...
Hayir cnm ya hic bi dei$iklik yok bu saatten sonra olacaginida sanmiyorum $i$likler gectikcede eski halini aldi sanki hic operasyon yapilmami$ gibi
gözünün altında iz kaldı mı? Bi de çekiklik geçti mi?
Cok dikkatli inceledigim zaman kiprigin hemen altinda ince bi cizgi $eklinde gorunuyor ama sol gozumun kenarinda yine kiprigin hemen altinda neden bilmiyorum ama ordaki cizgi cift orasi daha cok belirgin tabii cok yakindan inceleyince yoksa bilmeyen biri farketmez bile...
Cekiklik falanda kalmadi her$ey eski haline dondu sanki hic ameliyat olmami$ gibi
evet melodicim pepit haklı artık şu son halinin resmini koyda önce sonrası arasında ne değişmiş ne değişmemiş bizde bir görelim şekerim.
Seni anlıyorum aslında sen resimlerini bile çekmek istemiyorsun ama en azından koy objektif olarak bir yorum yapalım 1,2 gün sonra silersin istersen.
Birde aynalarda değişimini tam algılayamayabilirsin fark yüksek çözünürlükteki resimlerde daha çok belli olur.
İlknurda aynaya baktığımda ben çok fark göremiyorum ama çevremdekiler hep çok olumlu yorumlar yapıyor demişti.
Bu arada ilknurunda yaptıralı sanırım 3 ay olacak gerçi yaptıranlar kayboluyor ama sende durumundan bizi haberder edersen seviniriz canikom gözaltlarında değişim oldumu yada yüzde vs.
Resim cekincemde bugunlerde ki$ dolayisiyla havalar baya bi karanlik resimde karanlik cikar diye cekinmedim ama en kisa zamanda cekincem in$allah...
Cnm ama ben aynaya baktigimda bi$ey anlayamadigim gibi cevremdekilerdende oyle olumlu bi tepki almadim kisacasi bu operasyondan ben bi$ey anlamadim galiba denizkizinin yaptirdigi macs lift gibi bi$ey gerek banada..
Evet haklisin yaptirip memnun kalanlar kayboluyor ama ben bu gidi$le kaybolacak gibi deilim daha cok buralarda derdime yeni careler arayacaga benziyorum
Goz altlari ve elmacik kemikler cok az belli belirsiz dolgunla$ti oda artik yapilan yag enjeksiyonununda etkisiylemi bilmiyorum gerci yag enjeksiyonuda eridi gitti %10-20 sii kaldimi kalmadimi bilmem ama yanaklardaki hacimsizlik du$ukluk oldugu gibi duruyor benim cildimin bag dokusu gev$ek bunun icin ne yapilabilir bilmiyorum bu adam bana ne yaptida ben o kadar para odedim anlamadim gitti ben bu parayla cok daha iyi sonuclar alabilecegim normal bi yuz germe yaptirirdim biz guya normal yuz germe benim ya$imdaki birine uygun deil endoskopik yuz germe daha cok genclerede uygulanan bi yontem diye endoskopik yuz germe yaptirdik ama sonuc giden kac bin liram oldu sadece hay ben bu endoskopik yuz germeyi icat edenin aklima koyanin .............. demek geliyor icimden
Kızlar merhaba :)) Melodi gerçekten resimlerini hepimiz merak ediyoruz.Karanlık filan çıkmaz, sen boşver cesaretle resimlerini koy birtanem .
Bu arada sizlerle bir şeyi paylaşmak istedim.Bugün bir şey danışmak için bir plastik cerraha gittim.Bu cerrahı 15 yıl önceden tanıyordum bir kere gitmiştim.O zamanlar hiç tanınmıyordu.Sonraları şişman bir şarkıcının karınını ameliyat etmişti(isim vermiyorum sizde yazmayın) ve şarkıcı bayanda çok kötü doku kaybı olmuştu.Televizyona çıkıp doktoru rezil etmişti.Bu elbette kötü bir örnek ama sonrasında halktan birine yaptığı başarılı bir operasyonla gündeme gelmişti.Bence hata da yapsa aslında çok başarılı bir doktor.Neyse konu bu değil.
Muayenehanesinde bir bayanla tanıştım.58 yaşındaymış.Daha önce karın ve meme ameliyatı yaptırmış.İki hafta önce yüzüne normal gerdirme yaptırmış.Gözaltını daha önce yaptırdğı için göz çevresi yapılmamış.Öncesini bilmiyorum kadının dediğine göre , yüzü sarkıkmış.Benim gözlemime göre yüz toparlanmış ama komple yüz germe yapıldığı halde , burun yanı olukları ve çenesinde çizgiler vardı.Zaten kendiside bu durumun farkında.Dr dolgu yapacakmış.
Şimdi bunları niye yazdım ????? Arkadaşlar kadının sadece yüz germe için ödediği para beni ŞOK etti.Üstelik endoskopide değil.TAM 22000 lira ödemiş.Kulaklarıma inanamadım.Ben burada 7000 liraya pahalı derken, özür dileyerek yuh diyorum.Bu ne ya.... neredeyse bir araba parası.Ben o paraya komple her tarafımı gerdirir üstüne üstlük para arttırırım.Bu işte bir yanlışlık var.Ya bu insanlar piyasayı bilmiyor, ya da doktorlar hastaları ünlüyüm diyerek aptal yerine koyuyorlar.Sanki adam harikalar yaratmış.Kadın zaten 50 den fazla duruyor.Piyasa böyle olsa zaten kimse ameliyat olamaz.
Piyasada isim yapmayıp harikalar yaratan cerrhlarımız var.Tv ye birkaç kere çıkıp, bu kadar parayı cebe indirmek ne kadar etik bilemiyorum.İyi ki bütün cerrahlar böyle değil.
Fiyat konusunda ifkirlerinizi yazın kızlar.Ben haksız mıyım ?Çünkü az çok bu piyasayı biliyorum ama sizin de düşüncelerinizi öğrenmek isterim.Dr adını isteyene özelden yazarım.
Canım vallahi rakamı duyunca aynen yukarıda yazdığım gibi tepki verdim.Kadına da söyledim zaten.İnan yaptırdığı operasyon her estetik cerrahının yapacağı türden bir ameliyattı.Hiçbir fevkaladeliği yoktu.Diyelim ki harikalar yaratıyor.Bu ameliyatların belli bir fiyatı var.Rakamlar oynasa da 22000 liraya yüz germe olamaz.Üstelik bu ameliyata göz çevresi dahil değil dikkatini çekerim.Çünkü kadın göz çevresini 13 yıl önce yaptırmış.Ama üst gözkapağı değil.Çünkü üst kapaklar düşüktü.Yani biraz değil bayağı bir yemece durumu var tabiri caizse:))) Bak şimdi kibarlığım filan kalmadı :))hahahaha cok yasa rosenoire
inan okurken kahkaha attim. O kadar haklisinki. O paraya yeni cilt derisi ürettiririm ben ya laboratuar da. Abartmislar ucmuslar iyice gercekten. Aslinda yanlis yapiyorlar. fiyatlari daha düsük yapsalar, hem bir cok insan faydalanir cerrahlardan, hemde problemi olanlar icin bu ameliyatlar sadece bir hayal kalmaz. Bende artik kime gidecegimi sasirdim. fiyat dan cok doktorun iyi olmasi lazim, pskilojiye de inebilmesi lazim görüsürken. yatistirip güven verebilmesi lazim. O kadar para alipta sanki cok cok basarili mi oluyor pahalli doktorlar? Ben doktora parami verirken son kurusuna kadar haketsin isterim, icimden helal olsun demek isterim. Ama garantisi de yok bircok arkadasimizda görebildigimiz gibi. sürüsü ile para döküp yuh dedirttikten sonra ne kiymeti kaliyorki o zahmetlerin? cok yanlis yapiyorlar bence. Bu astronomik ücretlere yuh diyorum bende....
canım sen endoskopik yüz germe mi yaptırdın, sadece dolgu mu. bana son gittiğim doktor sadece yağ enjeksiyonu önerdi ama kararsızım.Merhaba kızlar benim şifrem sıfırlandı yeni şifreyi bi türlü değiştiremedim şimdi başardım yoksa burdan ara ara takip ettm. şuan ben operasynlardan memnunum burnum oturdu yüzüm de ...aman aman ekrandakiler gibi gergin bariz ameliyatı belli eden bişey yk ama... yrgunluk ifademde yk ben dikkat ettimde yuklar bende 21 yaşında da varmış yüz şeklim ymulş ben abartmışım ama yorgunluk ifadem vardı onu atlattım en azından memnunum şuan. yağ enjeksiynundan korkardım yüzüm şişcek die öle bi şişlik lmadı tatlı bi dolgunluk oluyo burun kenarındaki çizgilere tavsiye ediyrum çok doğal ... dktrumunda eline sağlık. bu arada MELODİCİM senin mutsuz olmana çok üzüldüm(((((( neden öle olduki anlamadım endskopik de olsa bi fark olmalıydı ya sana mı öle geliyo acaba canım benim sen beni cesaretlendirdin yanımda oldun çk üzüldüm. bu amliyatların hiçbiri kolay değil maclift te psikoloj,in mahvoluyo kesi var çünkü ii düşün ve takıntı ypma . bi yağ enjeksiynu denesen(( bi,raz daha idare et benim dktra gidersin olmazsa para düşkünü değil bişeyler yapar sanırım.... ama şuan bişey yaptırmayı düşünme .......
canım sen endoskopik yüz germe mi yaptırdın, sadece dolgu mu. bana son gittiğim doktor sadece yağ enjeksiyonu önerdi ama kararsızım.