Endoskopik yüz germe - Facelift

Melodi doktorun ameliyat öncesi çektiği resimleri iste. Telefon aç, mail adresine yollmasını iste. Sonrasını da şişlikler inince ekle. Biz doktorlara giderken yanımızda olsun. Ama bunu bi an önce yap.

Hımmmm anlaşıldı. Melodiciğim bana beklentin biraz fazla gibi geldi. İş ona kalırsa nice estetikli ünlüler de öyle rasgele resim çektirmiyorlar. Magazin muhabirleri makyajsız yakalayınca dünya aleme yeni bir gezegen bulmuş gibi ilan ediyorlar. Ancak bazılarının durumu gerçekten vahim-benim gibi- photoshop bile aciz kalıyor valla. Kaş aramdaki çizgi öyle berbat bi hal aldı ki, geçen de resim istediler ölmeye gider gibi gidip çektirdim verdim. Verdim ama el adama gülüyor buna kaç rötuş atılmış filan diye. Öfff öfff!

Melodi doktorun ameliyat öncesi çektiği resimleri iste. Telefon aç, mail adresine yollmasını iste. Sonrasını da şişlikler inince ekle. Biz doktorlara giderken yanımızda olsun. Ama bunu bi an önce yap.

Cnm ama o gun dr. un cektigi resimde halim hic ele alinip gosterilecek gibi deildiya yuzumun nerdeyse 10 yerinden kalemle cizilmi$ti ne biliyim sonra dr. dedi kafani one eg sorunlarin daha belirgin ciksin falan nasil ciktim inan ben bile ogrenmek istemiyorum en iyisi ben bi gun yeni resim cekiniyim mumkun oldugunca sorunlarimi gizlemeden dr. a giderken onu goturursunuz bari olurmu istersen yani ??

canım benim buraya koyma istiyorsan maille at bana. Öncesi şunun için lazım, o haldeyken cidden bi şey olmaz mıymış sana. Doktor ihtiyacın yok demiş ya, bakalım diğerleri ne diycek?
Şimdiki halin ameliyatlı halin zaten.
Genede sen bilirsin tabi.

Oylemi diyosun yani cok $eymi istiyorum daha 28 gibi bir ya$ta yanaklarimdaki du$ukluk hacimsizlik burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar normalmi sence :44:
Etrafimdaki benden nerdeyse 10 ya$ buyuk bazi kimselere bakiyorum bendeki sorunlar onlarda bile yok burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgilerim aslinda ben bildim bileli hafif vardi son zamanlarda yanaklardaki degi$imin etkisiyle iyice derinle$ti guya dr. yag enjeksiyonu yapti nasil yaptiysa artik o bile i$e yaramadi :95:

Son düzenleme:
Canım nasılsın :) Kaş arana dolgu yaptırsana çok basit çözümü var.Dert etmeye değmez.Tam kalıcıdan korkuyorsan yarı kalıcılar var.Çünkü tek çözüm dolgu.Ben de hiç olmadı ama olsa hiç tereddüt etmem yaptırırım.

Melodi merhaba, sen bu ameliyatı olmadan önce başka doktorların fikrini aldın mı ?Yoksa sadece bu doktora mı gittin?Eğer başka dr fikri almadıysan zaten baştan hata var.Çünkü doktorların hem bilgi hem de cerrahi deneyimi konusunda , çok farklı kapasiteleri var.Birinin olmaz dediği bir durumu bir başkası mükemmel çözebilir.Ancak 2.hatta 3. görüş alıp hepsi olmaz derse o zaman durup düşünmek gerekir.Hatta hiç bulaşmamak daha iyidir.Ama tek doktorla yetinirsen olmaz.

Ama cnm zaten olan oldu oncesi icin yapilacak bi$ey yok artik $imdiden sonrasi icin bi$eyler yapilabilir yapilirsa inan o halimle $imdikinin arasindaki dikkat cekecek ciddi bir fark yok elmacik kemiklerde birazcik dolgunluk olmu$ o kadar ....

Sorunlarim ilk ba$ladigi yillardi 4-5 yil kadar once ust yanak bolgemdeki yani goz altlarim vede elmacik kemiklerdeki dolgunluk orta yanak bolgeme du$mu$tu bu du$uklugun etkisiyle olsa gerek yuzumde oval oldugu icin biraz cene bolgem kaba gorunuyodu madicalda bi bayan dr. a muayene olmu$tum oda diyodu cene bolgenden yag aliriz ust yanak bolgene enjekte ederiz falan ben sonuctan memnun kalmama korkusuyla bi$ey yaptirmami$tim...

Sonra 2-3 yil kadar oncede konyada bi dr. a muayene olmu$tum ust yanak bolgem hacimsiz burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar derinle$ti cildim eski skligini dolgunlugunu ve hacmini kaybetti yanaklarda du$ukluk oldu diye yuzune yag enjeksiyonu yapsak memnun kalmazsin demi$ti o yagin nerde eriyecegi nerde kalici olacagini kestiremeyecegimiz icin aski yontemi uygulasak ondada zamanla smetri goruntuler olu$ur demi$ti sanki oda cok ciddi bulmami$ti sorunlarimi ne biliyim memnun olabilecegim bi$ey soylememi$ti bu endoskopik yontem sorunumu cozer diye du$unmu$tum ama ne yazikki umdugum gibi olmadi....

Aslinda bende cok isterdim bu endoskopik yontem icin istanbulda gunlerce kalip dr. dr. gezmek daha kapsamli ara$tirma yapmak ama bu benim icin cok zor hatta imkansiz gibi bi$eydi yalniz ba$ima gitmeme ailem izin vermezdi ba$ta zaten aslinda ben en cok bu operasyonu yaptirmak icin ilknurdan cesaret almi$tim ama tabi onun benim gibi yanak kaldirma sorunu yoktu haliylede istedigi gibi bir sonuc elde etti...

Ama cnm zaten olan oldu oncesi icin yapilacak bi$ey yok artik $imdiden sonrasi icin bi$eyler yapilabilir yapilirsa inan o halimle $imdikinin arasindaki dikkat cekecek ciddi bir fark yok elmacik kemiklerde birazcik dolgunluk olmu$ o kadar ....

işte doktora tam da bunu göstermek istiyorum. ama göndermek istemiyorsan gönderme canım benim. benim ki sadece bi fikir.

Canım, doktorun "Hasta göremiyorum" demiş ya, okuyunca çok tuhafıma gitmişti. Resimlerine bakınca, aslında senin bu işlem için uygun olmadığını söylemek istediğini anladım. Evet, çok gençsin daha. Keşke doktorla dolgu konusunda konuşsaydın. Belki sonuç hem istediğin gibi olur hem de bu kadar pahalı olmazdı.

Teşekkür ederim canım çok iyiyim, sen de iyisindir inşallah. Ne zamandır düşünüyorum da, biraz korkuyorum. Çok alerjik bi cildim var. Bir de acaba bu dolgu hani cilt altında sivilce olur da böyle ellendiğinde sertlik hissedersin ya, öyle bir şey olur mu acaba? Şubatta burnumu yaptırdığım doktora gidip görüşeceğim. Radiesse yaptırmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım da, yan etkisi yok denecek kadar az ve de kalıcılık süresi biraz daha uzunmuş. Fiyatı da uygundur inşallah. Çatık kaş, insanı hem yaşlı hem asabi gösteriyor.

Canım radiesse dolguyu sadece okuduklarımdan biliyorum.Kalıcığı 5-7 yıl deselerde daha da uzun yıllar kalıyormuş.Sertlik demişsin ya birtanem , eğer sertlikten çok rahatsız olup kafaya takacaksan sana tavsiyem yaptırma.Çünkü bütün kalıcı dolgular muhakkak elle hissedilir.Önemli olan zarar vermemesi,zarar vermedikten sonra açıkçası hafif sertlik beni rahatsız etmez.Fiyatı en fazla 600tl dir.Sana bir enjektör bol bol yeter.Ama radiesse dudağa asla olmaz.Çünkü zamanla sertleşiyormuş.Zaten sen dudak istemiyorsun ,sorun yok..Kaş arası için bence iyi bir seçim .Ben olsam ya aquamid ya da radiesse düşünürüm.Poliakrilamid jelle radiesse farklı jenerasyon dolgular.Radiesse yapan dr bulması çok daha kolay.Haber bekliyorum unutma.

işte doktora tam da bunu göstermek istiyorum. ama göndermek istemiyorsan gönderme canım benim. benim ki sadece bi fikir.

Ya istemiyorum derken aslinda ben o resimleri gormek istemiyorum baya bi kotuyduler yuzumun 10 yerinden kalemle cizilmi$ kafani onune eg sorunlarin iyice belli olsun falan demi$ti dr.

Cnm bu arada sana dun ozel msj yazmi$tim ama msj kutun dolmu$ gonderemedim sonra bende mail olarak gonderdim okudunmu ??

Lutfen o resimlere aldanma cnm yaa benim yuzum o resimlerdeki gibi sorunsuz deil yeni halimin resmini cekip koycam $imdiki halim bile o resimlerdeki gibi deil gorunce anlarsiniz....

Dolgu konusuna gelince endoskopik yuz germeden sonra burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar icinde dolgu yapin dedigimde dr. dolgu olmaz sana senin yuzun zaten dolgun bide dolgu yaparsak bulent ersoy gibi olursun demi$ti ama operasyondan 2 hafta kadar sonra dr.'u aradigimda yanaklardaki du$ukluk gecmemi$ burun kenarinadan agiz kenarina uzanan oyuklarda oldugu gibi duruyor dolgu yapin demi$tim ama istemediniz deyince iyi madem senin memnun olman icin cok azda dolgu yapalim ama oyuklar yinede gecmez demi$ti aslinda benim yuzum dr.un soyledigi gibi dolgun falan deil ust yanak bolgemdeki dolgunluk orta yanak bolgeme inince yuzum dolgun gibi gorunuyor yoksa yuzumu inceledigim zaman ust yanak bolgem baya bi hacimsiz bunu kar$idan goren dr. bile olsa benim eski halimi bilmedigi icin anlamiyor tabi ben yanaklarimin eski halini bildigim icin bu farki anlayabiliyorum...

Melodiciğim ameliyat sonrası resimlerini ne zaman görebileceğiz?Çünkü bu şekilde yazdıklarımız tamamen son halini görmeden yaptığımız yorum ya da düşünceler...Sen yeni resim eklersen belki de daha çok fikir üretir yardım edebiliriz.Ben senin psikolojini o kadar iyi anlıyorum ki....İnsan yaşamadıkça o üzüntüyü hayal kırıklığını anlaması mümkün değil.

kizlar ben baska bir doktorun sayfasinda, agiz icinden de dikis atildigini, yani oradan da kaldirma yapildigini okudum bu endoskopik yüz germede. ama dikkat ettim melodi ve ilknur da böyle bir kesi yapilmamis? acaba melodinin yanakalri o yüzden mi yeteri kadar kaldirilamadi diye düsünmeye basladim.

Ne de olsa doktorlarlarin teknigi farkli birbirinden. Kizcaz hayal kirikligi ile geri döndü, ben doktorda da hata buluyorum. birkere yorumlari cok alakasiz kacmis.

Ya bunu düzeltmenin bir yolu mutlaka olmali diye düsünüyorum.

gelmedi mailin?

İşte bende o yüzden giderken yanımda göriim. öncesi sonrasını da, ona göre konuşsun dedim. ama sana o resimlere bakmak bile ızdırap geliyor anladığım kadarıyla.

Gelmiş gelmiş. Canım arkadaşı nihayetinde kötü bi şey söylemesi uygun olmaz. Bi de yazılı kanıt vermiş olur eline? Yüzyüze konuşmak başka di mi?

Dediği gibi cilt çeker inşallah. İnşallah 3 ay sonra istediğin gibi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…