Endoskopik yüz germe - Facelift

Te$ekkurler cnm yorumun icin ama bu zaten benim eski resmim ve burda sorunum o kadarda belirgin deil kac yildir bu konuda takintili oldugum icin resim bile cekinmiyodum resim cekinmeye kalktigim zamanlardaysada mumkun oldugunca sorunlarimin resme yansimamasina dikkat ediyodum i$igin geldigi yone dikkat ediyodum yani i$ik yukardan sagdan soldan yuzume geldigi zaman yanaklardaki du$ukluk hacimsizlik burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar cok belirgin olurken i$ik yuze kar$idan geldigi zaman butun bu sorunlar belli olmuyodu bu resmide o kadar resmin arasindan en guzelleri diye secip pc'ye kaydetmi$tim ke$ke burdaki kadar sorunsuz olsa yuzum hic kafama takarmiydim .....

güzel olacak merak etme. zaten yağ dokusu kalıcı olsa insanlar bi kere yapar kurtulurdu. maalesef geçici

Bu arada ilknur hoş geldin. Özlemişiz.

Ameliyat öncesi resmin mi melodicim o her nekadar kusurlari gizledigim begendigim resim desende ben seni cok cok begendim sonucta yuz hatlarin ortada tam karsidan cekilmis br resim gercekten gerek yokmus iste bizim is güzarligimiz biseylere olan takintimiz maasallah binkez dudaklar göz kas herseyinle mükemmelsn zaten ! eger sana sorun olmassa bi kisa ameliyat sonrasi resimlerinden birkactane yklermisin görmek istiyorum fikrimi belirtmek acisindan eger seni rahatsiz edecekse kalsin ama hic farkk olmamasina gercekten inanamiom sana öle geldigi kanaatindeyim ayni sey banada oldu bitanem ben kendimi anlayamasken onlarca insan farketti

Evet cnm operasyon oncesi ama i$te dedigim gibi ke$ke burdaki kadar iyi olsa yuzum inan hic kafama takmam burda ne burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar belli nede yanaklardaki du$ukluk hacimsizlik makyaj yapmi$tim bide burda vede gece cekinmi$tim tabikide i$igin yuze geli$ yonunede dikkat etmi$tim ...
Cnm Cekinirim ama dr. yag enjeksiyonu yapmi$tiya gelmezden 1-2 gun once yuzum $imdi cok $i$ $i$likler inince cekinip koyarim..

Bu arada ilknurcum senin yuz hatlarinla benimkisi cok farkli operasyon sonucunun senin kadar ba$arili olmamasininda sebebi birazda bu yuzden ba$ta senin yuzun ince uzun ve yanaklar zayif gibi elmacik kemiklerinde gayet belirgin benim hic belirgin deil senin etin SIKI gorunuyor yani etli gibi durmuyor benim gibi etli derken hani bi tabir varya eti SIKI eti gev$ek $eklinde benim vucudumdan o kadar belli deil ama yanaklardan bakinca etim gev$ek gorunuyor dr. son gun demi$ti zaten bu operasyon zayif yuzlulerde daha ba$arili diye cildimi inceledigim zaman aslinda yuzum oyle $i$manda deil ama i$te gev$eklik var buda yuzumu etli gibi gosteriyor yanaklarda du$ukluk hacimsiz gibi gosteriyor :84:

Son düzenleme:
m3lodi nasılsın canım. okuduğum kadarıyla çok memnun değilsin. seni cepten aradım ama annen çıktı sen de tam ayılmamıştın konuşamadık . bence acele etme gereken zaman geçince belki sonuç seni daha çok memnun eder. bir de insan kendini gerçekçi değerlendiremiyor. çevrendekilerden olumlu tepki aldkça moralin düzelecektir inşallah.bu arada beni neden eklemedin arkadaş olarak yaff

Zaten arkada$ listemde varsin cnm = )
Evet cnm annem soyledi birisi aradi diye arayan pepitmiydi senmiydin kari$tirdim o sirada daha yeni yag enjeksiyonu yapmi$ti dr. tam kendimde deildim te$ekkurler cnm aradigin icin k.s bakma konu$amadik ama = (

Daha bugune kadar cevremdekilerin tuaf baki$lari di$inda bi tepki alamadim ama hayirlisi olsun ne diyelim in$allah zamanla yuzum oturdukca biraz daha iyi olur ....

sen yeni resmini bi ekle bakalım. olmadı silersin.
inşallah gün geçtikçe sen de ilknur gibi "iyi ki yaptırmışım" dersin.

ilknur yeni resimlerini bekliyoruz canım

Göz altına dolgu ya da yağ konulmasına neden karşısın canım? İleride geri dönüşü olmayan ne gibi sonuçlar olabiliyormuş? Benim şu an endoskopik yüz germeye ne durumum ne de tatilim yok. Hazır oluncaya kadar göz altlarıma dolgu yaptırayım diyordum. Şimdi senin mesajını okuyunca moralim bozuldu.

sen yeni resmini bi ekle bakalım. olmadı silersin.
inşallah gün geçtikçe sen de ilknur gibi "iyi ki yaptırmışım" dersin.

ilknur yeni resimlerini bekliyoruz canım

Cnm $i$likler iyice gecsin bi ara resim koyarim ama ben ilknur gibi memnun olacagimi hiiiic sanmiyorum ben bu operasyondan gercekten bi$ey anlamadim burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklara guya yag enjeksiyonu yapildi ama hala oldugu gibi duruyor bi dei$iklik yok dr. sanki tam oyuklarin icine yapmami$ta kenarina yapmi$ gibi hey Allahim ben ne yapiyim nerelere gidiyim o kadar para verdik eziyet cektik bunun icinmi bir hic icinmiydi

yüzünün oturması ne kadar sürermiş. bi mail at doktora. belki sonra o oyuklar dolacaktır. çünkü yağ inecek aşağıya değil mi?

ööff ya çok üzülüyorum. Görenler ne diyor peki? Hiç olumlu bi şey diyen yok mu?

Pepit ve $a$kin daha onceki yazdiklarinizi okudumda o zamanlar hepsine cvp yazamadim k.s bakmayin demi$sinizya hani dr.la konu$urlarken orda olmadiginiz icin ne istedigimi tam olarak iyi anlatamadigimi falan du$unmu$sunuz bakin ilk gece hastaneye gittik ben yurtdi$indan geldigimi dr. erhan beyle bugun icin randevu yaptigimizi direk hastaneye gelmemi istedigini soyledim dediler siz bekleyin biz dr. beyi arayalim aradilar ve beni dr.la tel.den goru$turduler neyse nasilsin falan hal hatir sordu sana bi oda vercekler ben birazdan gelirim dedi dr. beni 6. katta bi odaya cikardilar bekleyin siz birazdan dr. bey gelir dediler annemle birlikteydik bekledik derken dr. geldi dediki girer girmez hasta kim ben hasta goremiyorum o zaman bende e$arp vardi e$arbida arkadan baglamami$tim sadece saclarim kapaliydi dr. dediki cikar turbani tam sorunlarin anla$ilmaz turbanla yani turban yuzu cekiyomu$ biraz neyse cikardim anlattim $imdi deilde bi 10 yil sonra yaptir dedi ilk once yanaklardaki du$uklukten bahsettim kac yildir kafama takiyorum psikolojim bozuldu dedim o zaman psikologa git dedi ornegin kalp rahatsizligin olsa beyin cerrahisinemi gidersin dedi ama ben yuzumu kafama taktigim icin psikolojim bozuldu dedim eskiden yuzum boyleydi diye elimle yanaklarimi yukari kaldirip gosterdim eee ya$laniyosun guzelim olcak tabi dedi sen bekarmisin dedi evet dedim evlen o zaman dedi cali$iyomusun dedi hayir $imdilik cali$miyorum dedim operasyonu yapsakta senin psikolojin dei$mez dedi sonucta donunce ailen yine ayni aile arkada$larin yine ayni falan gibisinden $eyler soyledi ben dedimki benim ailemlede bi sorunum yok arkada$larimlada cevremlede benim tek sorunum yuzumu kafama takiyor olmam ve dedim yani bu operasyondan sonra yuzumde bi dei$iklik olmayacakmi olacak dedi ama bu dei$ime yine ali$acaksin sonra aynanin kar$isina gecip gosterdim tekrar yanaklarimdaki du$uklugu boyle olmasini istiyorum dedim bana dediki oyle olmaz boyle olur diye kendisi gosterdi ama gosterdigi kadar bile kalkiklik hissetmiyorum ben $imdi yanaklarimda sonra risklerini falan sormu$tum var tabiki riskleri dedi nedir diye sordum felc olma riski dokularda curume riski falan anlatti yuzde kac ihtimal dedim %3 falan dedi azmi$ dedim ama sana denk gelirse %100 olur unutma dedi ornegin tabancada 3 kur$un olsa 100 ki$i arasinda olsan tabancayi kendine sikmaya cesaret edebilirmisin dedi ya ne biliyim sanki her lafi beni vazgecirmeye yonelikti en sonda dediki aslinda bana gelen hickimseye hasta diyemeyiz mu$teri diyebiliriz ben i$imi seviyorum herkese yaptigim gibi bu operasyonu sanada yaparim benim cikarim neki $imdi deilde bi 10 yil sonra yaptir diyeyimki dedi istersen bu gece burda kalabilirsin yarin biletini alir gidersin dedi ama ben kararliydim cunki emindim bunu yaptirmasam mutsuz olmaya devam edecektim ve yaptirdim ama malesef istedigim gibi olmadi yine mutsuz oldum yani aradaki konu$ma ayni bu $ekilde gecti sizce ben sorunlarimi isteklerimi tam olarak anlatamami$miyim ???

Valla cnm ya yag inse bile oyuklar gececek gibi deilki ustelik yagi tam oyugun icine yapmami$ta biraz daha kenara yanak kismina dogru yapmi$ gibi yag enjeksiyonundan once dr. enjeksiyon yapilmasi gereken yerleri kendisi kalemle cizmi$ti sonra ben baktim tam oyugun icini deilde az kenari cizdigini farkedince bende tam oyugun icini cizmi$tim tekrar ama yinede tam oyugun icine yapmami$ uuufff bilmiyorumya du$un du$un deli olcam guya biz operasyon yaptirdik sorunlardan tamamen kurtulalim diye bunun icinmiydi yani ne dei$ti anlamiyorumki

başkaları ne diyor? kimse güzel olmuşsun demiyor mu?

Siz sorunlarınızı anlatmışsınız ama doktor da kendini bence gayet net anlatmış. Sanırım yurtdışından sadece operasyon için geldiniz ve haliyle ameliyat olmaya şartlanıp geldiniz o nedenle o an doktorun sizi ameliyat etmeye pek gönüllü olmamasını önemsememişsiniz. Aslında siz nasıl derdinizi tam anlattıysanız doktor da beklediğiniz gibi bir sonuç olamayacağını anlantmış. Bence doktorun tek yapmaması gereken sizi ilk gördüğü gün ameliyat etmek olmuş. Anladığım kadarı ile operasyondan önce muayenehanesinde muayene olmamışsınız. Direk hastaneye gitmişsiniz. Bana göre bu en büyük handikap. Çünkü bir gün muayene olup ertesi gün ameliyat planlansaydı belki muayene sonrası o gece siz doktorun söylediklerini sindirip vazgeçecektiniz. Dediğim gibi bence doktorun tek hatası sizi ameliyatın hemen öncesinde görmüş olması. Yoksa aslında size istediğiniz gibi bir sonuç alamayacağınızı - bana göre bazı gereksiz ifadelerle dahi olsa- anlatmış.

Neyse umalım ki ödemleriniz iyice inip yüzünüz oturduğunda daha memnun olabileceğiniz bir sonuç alırsınız.

Valla Melodiciğim ben ne diyeyim sana! ***** iyi bi iş çıkaramayacağını, yapacağı işin seni tatmin etmeyeceğini ima etmiş sana ama sen takmışsın bir kere yanaklarına. Keşke yüzüne alışmaya çalışsaydın. Ben de kendimi çirkin buluyorum ama etrafıma bi bakıyorum benden çirkinler de var kendi kendimi teselli ediyorum. Sonra bu bizim biraz da yapımızdan kaynaklanıyor, kendini güzel bulan kadın yok sanırım. Sana tavsiyem; kesinlikle moralini bozma. Bırak giden 7000 liran olsun. Kendinle barışık ol. Etrafında sana değer veren seni her halinle seven insanların olduğunu bil canım. Her şey şekilden ibaret değil şu yalancı dünyada. Bana sorarsan, İlknur'un para da boşa gitmiş. Resimlerine baktım da öyle ahım şahım bi değişiklik göremedim şahsen. Zaten kız bi içim su nasıl bıçak altına yatmış çok şaşırdım. Güzeller bile estetik sektörünün kurbanı oluyor. Bu sektör her geçen gün biraz daha arsızlaşıyor. Hepimiz kendimizin düşmanı olduk. Neyse... Fazla uzatıp da canı sıkmayim. Tatlım, kendine hergün çok güzel olduğunu söyle. Ben yapıyorum bazen inan çok iyi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
başkaları ne diyor? kimse güzel olmuşsun demiyor mu?

Valla cnm tuaf baki$lar di$inda hic bi tepki gormedim duymadim ama daha tam olarak yuzumdeki $i$lik gecmedi tam geciyor derken bide yag enjeksiyonu yapilinca tekrar $i$ti gun gectikce $i$likler iniyor ama....

Dr.un muayenesine gitmemiz yada hastaneye gitmemiz cok bi$ey dei$tirmeyecekti sonucta dr. daha once tel.den randevu yaparken karar verirsek operasyon yapariz demi$ti beni ilk gordugu gun ameliyat etmedi biz oraya ak$am gitmi$tik butun bunlari ak$am konu$tuk ve ertesi gune kadar fikrimi yine dei$tirebilirdim du$unmek icin yeterli zamanim vardi yani ama i$te dedigin gibi ben bu operasyona $artlanmi$tim cunki yillardir mutsuzdum sirf bu yuzden hayattan soyutlami$tim kendimi hic bi yere gitmek hic bi$ey yapmak cali$mak bile istemiyodum eve kapanmi$tim resmen hayata kusmu$tum bu benim icin bir umut diye du$unuyodum bundan kotu olmayacak diyodum daha iyi olma ihtimali kesin diyodum ama umut ettigim gibi olmadi kisacasi hem madden hemde manen hayal kirikligina ugradim tabi buda psikolojik olarak ayri bi trajedi oldu benim icin neyse $imdiden sonra ne desek bo$ ya kendimi oldugum gibi kabullenip hayatima devam edecegim yada yeniden ba$ka arayi$lara girecegim....

Lütfen olumsuz düşünmemeye çalışın. Mutlaka önceki halinize göre -size yeterli gerlmese de- olumlu bir değişiklik vardır. Biraz zaman verin kendinize ve ödemlerinizin geçmesini bekleyin.

Bu arada bilm,yorum araştırdınız mı hiç ama düzenli yapılan yüz yogası nın da çok faydalı olduğunu söylüyorlar. İnternette bir bakın isterseniz.

sevgiler

Saol cnm guzel tesellilerin icin aslinda ben kendimi o kadarda cirkin bulmuyorum ama dedigin gibi yanaklarima taktim cildim artik eski skligini dolgunlugunu vede hacmini kaybetti ben eskiden boyle deildim 1-2 yil gibi cok kisa bi zamanda bu hale geldim stresli ve depresyonlu gunler gecirmi$tim bundan 5 yil kadar once...
Hatta son gun dr. yag enjeksiyonu yapacaginda bile tekrar tekrar sorunumu anlattim yanaklarimi istedigim gibi kaldirmami$siniz dedim bu $ekilde olmasini istiyorum dedim yanaklarinin o $ekilde kalkik olmasi bu operasyonla mumkun deil dedi onun icin gercek yuz germe operasyonu yapmak gerek aslinda boyle bi operasyonu bende yaparim ama hangi dr.'a gidersen git senin ya$indaki biri icin hic bi dr.oyle bi operasyon yapmaz yuz germe operasyonu 50 ya$indakiler icin dedi...
Aslina bakarsan annem arkada$larim cildimin abarttigim kadar kotu olmadigini gayet normal oldugunu soyluyolar bilmiyorum artik beni teselli etmek icinmi ama kimse benim sorunumu benim gibi bilmiyor bendeki degi$imi kimse benim kadar anlamiyor ama uzun zamandir beni gormeyenler diyor kilomu aldin ne kilosu yaa halbuki ust yanak bolgemdeki dolgunluk orta yanak bolgeme du$tu sirf bu yuzden cildim skligini kaybetti sanki kilo almi$im gibi cildimde gev$eklik hacimsizlik olu$tu ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…