Endoskopik yüz germe - Facelift

Serdar Eren canım benim ama biraz pahalı. Hem muaynesi hem ameliyatı. Helin Avşarın, Mermercilerin filan doktoru.
Senin dediğin de doğru. Ne biliim, arıyorum bakalım. Bi tanesine yatar herhalde aklım.

Son düzenleme:
Serdar Eren canım benim ama biraz pahalı. Hem muaynesi hem ameliyatı. Helin Avşarın, Mermercilerin filan doktoru.
Senin dediğin de doğru. Ne biliim, arıyorum bakalım. Bi tanesine yatar herhalde aklım.
fiyatını sordunuzmu ?
gerçi 10.000 den aşağı yapacağını sanmıyorum.
Birde estetik cerrahlar genelde belirli konularda ün yapmış oluyor mesela ben burnumu yaptırmak istesem tereddütsüz barış çakır yada yakup avşarı seçerdim ama endoskopide ne kadar başarılılar bilmiyorum.
melodi resimlerini koysada görsek ya çok merak ediyorum

Son düzenleme:
işte böyle dürüst doktorları seviyorum ben. Ameliyat yapıp, sonra "bence güzel oldu" demekten iyidir.
Geliyim gelmesine de çok para be! bi de tut ki, adama aklım yattı. param yetmez ona.
:85:

Peptitcim 250euro idi serdar eren...
iki kişi gidersek ancak ödenebilir düzeye geliyor.

sen yinede aklının bi köşseinde tut...

Peptitcim 250euro idi serdar eren...
iki kişi gidersek ancak ödenebilir düzeye geliyor.

sen yinede aklının bi köşseinde tut...

fiuuuvv tutarım canım benim. o sorun değil hadi yarısını sen öde, yarısını ben ödeyim. 250 ödedik diyelim. adam ikna etti, çok da beğendik ama ben kendisinin ameliyat parasını veremem. rahat bi 10 küsür milyar ister. muhahakkak da iyidir. ama ben de o kadar para yok?

Şaşkıncım Melodi "hiç değişme olmadı" diyor. olsa derdi zaten. ben konuştum kendisiyle. yağ koydurdu dün. Ki öncesinde "yaparsam travestiye benzersin" demişti. İnşallah güzel olur ve morali düzelir. Çünkü dün morali çok bozuktu. Sadece "Gözaltım güzel oldu" diyor. Yani onu dyen insan, "yanaklarımda kalktı" derdi. Sen biraz doktorun tarafından bakıyorsun gibi geliyor bana. Ortada madur olmuş bi arkadaşımız var. Bu kız Hollanda'dan sadece bunun için geldi biliyorsun. 7000 ameliyata verdi. Hastaneye ayrı verdi. Gitti geldi şimdi yağ koydurdu. Bunların hepsi masraf. Masrafı geç sonuç 0. O yüzden biraz destek olmamız lazım bence

Son düzenleme:
Biz bu konuda seninle bir türlü anlaşamayacağız anlaşılan
Pepitcim verdiğim desteği görmek için önceki mesajlarıma bakmanı öneririm okumadın sanırım.
Kimsenin tarafından bakmak değil objektif olmaya çalışıyorum.
Mağduriyet durumunda değil erhan bey babamın oğlu olsa karşıma alırım.
Mağduriyet bşta verdiğin sözleri yerine getirmezsen olur burada ilk görüşmede yüzün dolgun ve gayet güzel yüzünle fazla oynayamam diye bir uyarı var.
Bunun açıklaması bu operasyon sana dramatik bir sonuç vermez demektir yanlışmıyım ?
Benmi yanlış okuyorum mesajları eğer yanlışsa düzeltin ?
Ben melodinin buraya yazdıklarına göre yorum yapıyorum özelden sana çok farklı şeylerden bahsetiyse bilemem ki.
Benim bu konudaki görüşüm net macs lift konusunda muayene olduğum zaman da bundan bahsetmiştim.
Macs lift konusunda sitelerde yüzü 10-15 yaş genç gösterir vs. gibi yorumlar geçiyor bende orta bölgede çökme çok olduğu için endoskopiden daha çok yarar sağlayacağını düşünmüştüm ve uygulatmayı çok istemiştim.
Fakat görüştüğüm 2 doktorda yanaklarımda çok çökme olduğu halde ne olursa olsun sana macs lift uygun değil beklentini karşılamaz 40 yaşından önce yapmamızda doğru olmaz dedi ben nedenini soruncada macs lift yağ dokusunu çok kaldırmaz dolayısıyla sanada fazla yarar sağlamaz yüzün alt yazısında daha olumlu sonuçlar verir, bu yaşda derinde bir gevşeklik olmayacağı için memnuniyetinde düşük olur dediler bende hiç israr etmeden kapattım konuyu.
Melodiyi çok severim ama yüzlerce kez bu operasyonu yapmış bir doktor ısrarla 40 yaşından sonra yapalım yüzün gayet güzel yüzünle çok oynamam diye uyardıysa ve sen bu uyarıya rağmen kabullenip ameliyata girdiysen bu bir hatadır bunu melodiyede söyledim.
Dost acı söyler ne diyeyim ben şimdi doktoru dinlememekle doğrumu yaptın diyeyim ?
Şimdi erhan bey'in söylediğini melodide söylemiyormu keşke yaptırmasaydım çok pişmanım diye ?
Burada melodinin yorumlarına göre Erhan Bey'e tepkim melodinin taktığı konuyu biliyorsun bu operasyonda sonra yanaklarını istediği kadar kaldırmayacağınıda biliyorsun bu durumda hiç bu işe girişmeyecektin bu kızda böyle pişman olmayacaktı.
Şimdi ben böyle yazınca sanıyorsunuzki ben doktorun tarafını tutuyorum.
Ben sadece melodinin bu durumundan dolayı herkesin ders çıkarması gerektiğini düşünüyorum.
Siz yüzünüzdeki problemi ne kadar taksanızda ister erhan bey'e gidin ister oscar ramirez'e gidin, yada serdar eren'e gidin eğer o doktor bu operasyonun sizin için erken olduğunu yüzünüzle fazla oynayamayacağını söyleyip uyarıyorsa sizde bir umut o ameliyat masasına yatarsanız ne senin ne zezetheone'nin nede diğerlerinin alacağı memnuniyet melodiden fazla olmayacaktır.
Bu dediğimi isterseniz tüm estetik cerrahlarına mail atıp sorun verecekleri cevap aynı olucak.
Ben bir dost olarak uyarıyorum gerisi size kalmış.
Ben başarısız hiçbir doktorun bir hastayı bu kadar pahalı bir operasyondan vazgeçirmeye çalıştığını duymadım siz duydunuzmu ?
Aksine çoğu doktor hiç ihtiyacın olmadığı halde o parayı almak için 40 takla atar.
O zaman bu uyarıyı dikkate almak lazım.
Melodinin resimlerini görelimden kastım yanakların önceki durumunu merak ediyorum, ne gibi bir durum varda orayla fazla oynamak istemedi diye.
Operasyondan sonrası için gözaltları,gözkenarları ve kaşların nasıl olduğunu merak ettim en azından orada başarılı geçmişse bizim yorumlarımızda ona moral olacaktır.

Son düzenleme:
Mrb kizlar ben dun turkiyeden dondum burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler ve yuzumdeki hacimsizlikten dolayi dr. yag enjeksiyonu yapti $imdilik baya bi bombik oldu yuzum in$allah bu $ekilde kalmaz dr. %40 nin kalici olacagini soyledi aslinda dr. sadece burun kenari cizgileri ve cok azda elmacik kemiklerinin oraya yag enjeksiyonu yapalim demi$ti ben birazda dolgunluk daha orantili olsun diye ust yanak bolgesine istedim cunki oradaki hacimsizlik beni rahatsiz ediyodu in$allah bari bundan sonraki sonuc iyi olurda beni azda olsa teselli eder $imdiki korkumsa yapilan yag enjeksiyonunun orantisiz kalici olma ihtimali in$allah boyle bir aksilik olmaz yag enjeksiyonu yapilmadan once bunuda sordum dr.a nerelerde kalici olacagini kestiremeyecegimizden dolayi yuzde engebeli bi goruntu olu$urmu diye sordum kalici olmayacak olan yaglar o $ekilde erimez dedi her bolgede belirli bi orantida eriyecegini soyledi in$allah dedigi gibi olur..

Bu arada bu operasyondan istedigim gibi memnun kalmadim diye suclu olan sadece dr.dur yada sadece benim diye bi$ey yok dr. ba$ta bu operasyonu bana gereksiz buldugunu bildigim halde operasyonu istedigim icin elbetteki ben sucluyum..
Ama o kadar yanaklardaki du$uklukten kaynaklanan sorunumu $ikayetimi anlatmama ragmen yanaklari gerektigi $ekilde kaldirmadigi goz cevresinden en ufak bi $ikayetimi dile getirmememe ragmen daha cok goz cevresine onem verigi icinde biraz dr.u suclu buluyorum diyebilirim...

Benim bu operasyondan anladigim eger yanak du$uklugunden $ikayetiniz varsa burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgileriniz vesaire bu operasyon sizin sorunlarinizi gerektigi gibi kar$ilamiyor bu operasyon daha cok goz alti cokuklugu goz torbasi olanlara goz cevresi ve elmacik kemiklerinin dolgun olmasini isteyenlere hitap ediyor ben bu operasyonu ya$ami$ biri olarak sizlere tavsiyem budur kararinizi ona gore verin sonradan benim gibi vay yanaklarimdaki du$ukluk gecmedi vay burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgilerim gecmedi diye hayal kirikligi ya$amayin...

Eski resmimi koyuyorum bakmak isteyenlere ama simdiki halimi koymuyorum cunki yuzum cok $i$ yapilan yag enjeksiyonundan dolayi $i$likler gecince onuda koyarim bi ara...

Son düzenleme:
Forum yenilenmi$tiya ben bu resim yuklemeyi beceremedim kucuk cikiyor ustune tiklayincada resim acilmiyor ha bu arada yukledigim resimdede sorunlarim oyle ciddi $ekilde belli deil bu resme aldanmayin sakin i$igin yuzume geli$ $eklini ona gore ayarladim mesela i$ik yukardan sagdan soldan yuzume gelince cok kotu gorunuyor burda i$ik onden geldigi icin oldukca guzel gorunuyor ke$ke bu resimdeki kadar iyi olsaydi yuzum

Evet sanırım bı konuda aynı düşünmüyoruz
Bence hastada hata olabilir o yüzden hasta. Bilmek zorunda değil, uzman değil.
Doktorsa uzman "gerek yok" deyip olmayacak bi insanı ameliyat etmek yerine (ölüm riski bile var) "yapmam" deyip yapmayacak.
Para almak için kesip biçmeyecek!
o yüzden farklı düşünüyoruz.
neyse umalım melodi mutlu olsun. Biz de burda farklı düşündüğümüzle kalalım :)

Son düzenleme:

ama canım benim sen çok güzelsin.
Evet ışık önemli tabi. Benim de yüzümde sorunu hiç göstermeyen resimler var.
Ama bu resime göre bakarsam cidden gereksiz.
Başka resmin varsa, şikayet ettiğin halii gösteren, bence onu yükle.

Bi de inşallah çok güzel olur yüzün. İstediği gibi olursun.

Cnm benim bu konuda takimtim varya kac yildir resim bile cekinmek icimden gelmiyodu inanki bu yil mayismiydi neydi cekiniyim guzel olanlari pc ye kaydederim demi$tim ustelikte orda makyaj yapmi$tim yani en iyi halim dur bi kac tane daha koyiyim ama onlardada i$igin geli$ yonune dikkat ettim yani....

Kötü olanlardan koy. Bi bakalım, sonra silersin.
İnşallah artık bundan sonra ışıkla uğraşmazsın, şu yağ enjeksiyonundan sonra yüzün istediğin gibi olur canım benim

Oyle takinti yaptigim $ekilde kotu yokki dedigim gibi cekindigim tum resimlerde gelen i$ik yonune dikkat ettim o yuzden hic bi resimde sorun yaptigim yerler cikmadi zaten soylemi$timya resim bile cekinmiyodum kac yildir takinti yapiyodum i$te oyuklar cok belirgin ust yanak bolgemdeki dolgunluk gitti yanaklarda du$ukluk var diye dr. yag enjeksiyonu aypti ama oyuklar hala belirgin zaten diyodu yag enjeksiyonu yapsak bile oyuklar gecmez diye

Galiba resim yuklemede bi sorun var diger resimleri yukleyemedim yukleyince haber ederim tekrar...

melodicim canım benim resmine baktımda sen ne kadar önden normal gözüküyor desende benim öndende bariz belli oluyor düşüklük.
yan profilden çekersen daha iyi belli olur problem.
birde moral veriyormuşum diye düşünme oldukca içten yazıyorum kaşların,gözlerin ,dudakların,burnun gayet hoş gözüküyor.
Güzel insan güzeldir hiç şimdi sağdan ışık vurdu soldan yağmur yağdı öyle çıktı deme insanlar yüzünü senin gibi güzel yapmak için ne paralar harcıyorlarda hüsran oluyor.
birde dikkatimi çekti elmacık kemiklerinin dolgun olmasını isteyenlere hitap ediyor demişsinde bu operasyondaki mantık zaten yağ dokusunu elmacık kemiklerin üzerine çekmek o yağı başka yere çekemezki.
Yani senin elmacık kemiklerinde fazla boşluk yok sanırım bu durumda senin o aşağıda toplanan yağ dokusunu nasıl tamamen elmacık kemiğinin üzerine çekecek ?
çekerse davul gibi suratın olur Allah korusun
Mesela ben eski resimlerimi gösterdim demiştim ya erhan bey yan profilden elmacık kemiğimin resmini görünce tam sana göre bir ameliyat demişti.
Birde senin için aklıma birşey geliyor eğer elmacık kemiklerinden memnunsan gözaltlarında yapıldı zaten o aşağıda seni rahatsız eden yağı lazer lipo ile çektirsen nasıl olur acaba ?
yüzdeki orantısız yağları çekebilen bir işlem ama kilo aldığında tabi yine dolabilir sonuçda düşen bir doku var orada.

aslında her konuda aynı düşünüyoruzda bir iletişim problemi yaşıyoruz sanırım.
evet uzman olmak zorunda değiliz problemde bu zaten uzman olmadığımız için uzman olan bence yanlış diyorsa bunu dinlemek zorundayız.
evet hasta karşında ağlasada sızlasada yap ma ya cak bunun yanlış olduğunu öncedende söyledim ama yapmasının parayla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
yapmazsa melodinin daha mutsuz olacağını düşünmüş olabilir sonuçda bu işlem yağ dokusu ön plana çıkartılsada kaşlar,göz kenarları,gözaltları ve elmacık kemiklerine yönelik komple bir işlem.
evet para için kesip biçmeyecek ama derdi para olan bir doktor cebinde 7000 tl getirip önüne koyan birisine sen bu parayı cebine koy holandaya dön 10 yıl sonra görüşelim demeye getirircesine bu işden vazgeçirmeye çalışmazdı sanırım.
inşallah öyle olur gerçi yüzü gayet güzel mutlu olmaması için hiçbir sebeb yok.
Melodi için söylemiyorum genel konuşuyorum birşeyi aşırı derecede takıntı yapmak ileride insan psikolojisini tamamen bozabilir bunun psikiyatride tanısı bile var Vücut Dismorfik Bozukluğu diye geçer.
Plastik cerrahlar için en tehlikeli ve çekindikleri hasta gurubudur.
Bu estetik ile ilgili bir rahatsızlık olduğu için forumumuzdada bu tarz bir çok hasta olduğuna eminim aslında bu konuda arkadaşlarımızı bilgilendirmek için konu açmak faydalı olur.

Son düzenleme:

Öyle bi yerine kafayı taktığın zaman sadece orayı görüyorsun maalesef.
Ben de onun için doktor doktor geziyorum bakalım ama daha bana ihtiyacın yok demediler.
Var da demediler.

Sonuçta böyle bi ameliyata "ihtiyacın var" demek zaten saçma. Çünkü sağlık için değil bizim derdimiz estetik kaygılarla yani güzle görünmek derdindeyiz.

Melodi öncesi ve sonrası fotolarını başta koysaydı daha net yorum yapabilirdim.
Şİmdi koyarsa da ne kadarı ameliyat ne kadarı dolgu bilmiyoruz.
Ama yüzünden lipofiz yaptırıp, oluk oluk iz kalan bu yüzden de endoskopik ameliyat yaptırmak isteyen birini okumuştum bu formda. Galiba daha çok gıdı da iyi sonuç veriyor

Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık bundan 1 sene evvel yüzümün çok toplu olmasından ve çene altımdaki gıdıdan sürekli rahatsızlık duyuyordum. Şu anda o günlerimi arar oldum. TV de gördüğüm bir doktora giderek yeni trend olan lazerlipoliz adı altında ameliyatsız estetik dedikleri bir şeyler yapıldı.
Öncellikle İstanbula gittim doktorla görüştüm bana şöyle bir şey söyledi gıdının dışında yanaklardanda yağ çekelim dedi , ancak benim cildim oldukça gevşekti şu soruyu sordum benim cildim gevşek yağ çektiğinizde deride sarkma oluşabilir dedim, ancak iddiaya göre derinin kendini toparlayacağı vardı böyle bişey asla yok deri hiç bir şekilde toparlamadı orantısız alınan yağlar, fazladan çektiği yağlarla yüzümü tanınmaz hale getirdi. Daha sonrasında düzeltmeye çalıştı, önce lazerle deriyi yakmaya başladı altından daha sıkı ve güzel bir deri geleceğini söyledi buda yalan asla öyle bir şey olmadı, sonrasında tekrar dışarıdan dolgu enjekte etti. ancak yüzümdeki alınan yağlardan dolayı simetri problemi devam ediyor, ayrıca sonradan öğrendiklerim şu oldu lazer lipoliz çene altında başarılıymış ancak yanaklara yapıldığında oluk oluk izler bırakıyormuş ve halen izler devam ediyor
şimdi ise mecburen endoskopik yüz germe yaptırmak zorundayım, ancak çok korkuyorum doktor kendisinden çok emin duruyor yüzümdeki problemi görüyor ne yapması gerektiğini biliyor ama ben yinede çok korkuyorum , ikinci kez ameliyat olanlara soruyorum düzeldiğini farkediyormusunuz yoksa her seferinde dahamı kötüye gidiyor

Para için mi yaptı kıramadığı için mi onu en iyi doktorun kendisi bilir. O konuda yorum yapmam iftira olur, o yüzden yapmıycam. Ben erhan bey şahsına değili genel olarak bi dokturun, hasta ne derse desini uygun olmayan bir şeyi yapmamak olduğunu düşünüyorum.
Ama erhan beyin gerekçesi vardır, yoktur. o haklı bu haksız onu bilemem. Neticede iki insan arasında yaşandı olay.

Şu saatten sonra inşallah güzel olur diyorum. Sadece melodinin üzülmesi beni üzüyor. Keyfi yerinde gelsin yeter.
Sen de resmini koysana sonra silersin. Merak ettim. Silme şansımız var di mi?

Son düzenleme:
melodicim, resimlerini ben göremedim. Acaba arkadas listene eklemen mi gerekiyor ? eklersen beni de sevinirim

Merhaba Kizlar sayfalarca yazi okudum hangisine cvp vericegimi sasirdim uzun sredir giremiyorum kizimin rahatsizligindan dolayi ayrica pc im bozuktu benim bücür kizim laptopa nbir bardak meyva suyu döktü üstüne pislendi bu simdi yikamaliyim diye islak bezi sürdü cocuk akli iste herneyse hepiniz iysiniz ins öncelikleeeeee girdigim gibi gözüm melodiyi aradi fotograf eklemis cnm benim inceledim yazilari okudum tekrar tekrar gecmisolsun atladin...Hmm istemedigim sonuc diyorsun ya bence cok erken karar vermek icin 6 ay beklemeniz gerek diye bosa demiyorlar kendimden biliyorum sanki hergn o görüntü degisio ve yüz tam hatlariyla yerine oturuyor
Cok büyük beklentiler beklememeli demissinizya zaten burda bunlari öncede konusurken biliyorduk benim asil sorunum melodinin aksne göz altlariydi ve göz altina siddetle dolgu yada yag koyulmasinada karsiydim ilerde bu cok ciddi zararlar vericek neden birkac yil iyi görünüm icin bunu yaptirayim ki ?? endoskopik yüz germenin yanaklardaki kiriskligi bile gidermedigini hepiniz biliyorsunuz 3 boyutlu yüz toparlama ancak ve ancak bunu eksi resimlernizi yeni fotografinizin yanina koydugunuzda anlarsiniz aynaya bakarak degil bunu öncedende bu forumdan okuyarak bilgi almistim zaten yüz germeyle alakasi yok bu isin cizgilerde kalicak !!! oyuklarda... bucok normal yüz canlilik kazaniyo o yorgun ifade geciyor bu da bi gercek ama 3 boytlu toparlandigi icin yüz bunu size karsidan bakan farkeder önce ve resimleri yan yana koydugunusda farki cok ii anlarsiniz ! ben hala savunuom ve iyki bu ameliyati olmusum diyom gözlerde o asiri cekiklk kalmadi daha normal bi hal aldi aynaya bakiyorum ya diyorum ameliyat olmamis gibiyim ama sokaga adim attigimda cevremde konu komsu genclestigimi sölyor bu cok ilginc bir his demekki kanm ve fikrim dogru ben melodiyi cok cok begendm allahim nazarlardan korusun herkezin yapisi farklidir melodicimn sanirim alt yanak bölgesi sarkik degilde yapi olarakda daha sisti bunu yukariya tamamen toparladigini düsünsen ???? mantginda ki aklindaki iyi sonucu alcagini sanmiom zaten oytun beyin bana attigi resimlerdede zaten sorun buydu yanaklari dolgun bayanlar yukariya asiri kaldirilmis ve yüz öne cikmisti rsmen belki doktorun hatasi degil hastalerin bunu asiri istemesi ama ben o resimleri sonuclari görnce oytun beyden bile vazgectim !!!! dogallik yakisan olabilirlik bence en önemlisi canini SIKMA melodcm eski resimlerini görmedim amaaaa eminimki senin hissetmedigin o fark var öpüyorum seni sevgiler cnm dikkat et kendine

Son düzenleme:

ewett cnm...sirf sorunum göz altlarindan olmasina ragmen yesilkelebekteki gibi yok cikaralilan dokuyu koycas yok yag dokusu vs koyucas deselerdi hatta ve hatta üstüne bi yedibin verselerdi de kabul etmezdim...bir kac yil iyi mükemmel bir dolgunluk icin sonra geri dönüsü olmayan riske girmem cok arastrdm sadece sakak ameliyati olucaktm bir ara teoman bey tavsiye etmisti yanaklarimda düsüklk yokken neden daha agir bi ameliyata gireyim ki yoksa ama tavsiyesinde göz altinu doldururs demisti bu cok riskli ya göz altina yapilacak dolgu nun hertrlüsü riskli zaten bir miktar göz alti kesilio yanaklar yukari kaldirilnca o faslaligi almak icin deriyi az bisi kesip aliolar ee buda göz altini gerio zaten benim 6 yasindaki kizimda bile göz alti cukur bu yapidir kemik iskelet yapisi degismes faslaligi almak zaten toparlar durumu

Son düzenleme:

Te$ekkurler cnm Ama benim zaten ka$lar gozler dudaklarla bi sorunum yoktu sorunum sadece yanaklardaki du$ukluk, Ve bu du$uklugun goz altlari vede elmacik kemiklerin oraya gerdirilerek dolgunlugun kaldirilmasiydi adi ustunde endoskopik yuz germe denilmiyormu buna ? haliylede daha dolgun goz altlari vede elmacik kemiklerine sahip olmakti bu sayedede burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklarin azda olsa kaybolmasiydi ama malesef hic bi$ey umdugum gibi olmadi..
Hayatimda ilk defa kumar oynadim ve kaybettim diyerek kendimi teselli ediyorum artik...
in$allah $i$likler inince yuzum eskisindende kotu olmaz ...

Eskiden boyle sorunlarim takintilarim yokken bende hic farketmezdim i$igin geli$ yonunun insanin yuzundeki sorunlari ortaya cikarip yada gizleyecegini ornegin i$ik yuze yukardan sagdan soldan gelince yuzdeki hacimsizlik yanaklardaki du$ukluk ve agiz kenarindaki oyuklar tamamen ortaya cikarken i$ik onden geldigi zaman bunlarin hepsi gizleniyor...

Demi$sinya elmacik kemiklerin zaten dolgun oraya yanaklardaki dolgunluk kaldirilinca davul gibi olur suratin diye i$te o resimde cokta belirgin deil elmacik kemiklerindeki hacimsizlik benim elmacik kemiklerle beraber ust yanak bolgemde hacimsizlikte vardi operasyondan sonra bu tam olarak gecmedi dr. birazda yag enjeksiyonu yapti evet $imdilik suratim davul gibi ama bunun %40 kadari kalacakmi$ gerisi kaybolacakmi$ ...

Butun bu sorunlarimin ilk ba$ladigi yillardi sanirim ust yanak bolgemdeki dolgunluk orta yanak bolgeme du$mu$tu cenem ust yanak bolgeme gore cok kaba duruyodu bende lipoliezen yaptirmi$tim igneyle bi ilac enjekte ediliyor orasi $i$iyor ve yaniyor bir sure ve 6 hafta kadar bir zaman sonunda yapilan bolge zayifliyor yani vucut tarafindan o yagzaman icinde emiliyor...

Evet pepit'inde dedigi gibi gecenlerde o konudan muzdarip bi bayan yazmi$ti Allah korusun yaa aslinda yuz cok hassas bi bolge fazla oynamamak gerek ben yeterince oynadim malesefki her$ey insanin umdugu gibi olmuyor cok guzel sonuclar beklerken Allah korusun cok kotu sonuclarlada kar$ila$mak mumkun ke$ke diyorum $imdi param cebimde hayallerimde aklimda kalsaydi kimbilir belki bi gun bi yerlerde beni mutlu edebilirdi....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…