Biz bu konuda seninle bir türlü anlaşamayacağız anlaşılan
Pepitcim verdiğim desteği görmek için önceki mesajlarıma bakmanı öneririm okumadın sanırım.
Kimsenin tarafından bakmak değil objektif olmaya çalışıyorum.
Mağduriyet durumunda değil erhan bey babamın oğlu olsa karşıma alırım.
Mağduriyet bşta verdiğin sözleri yerine getirmezsen olur burada ilk görüşmede yüzün dolgun ve gayet güzel yüzünle fazla oynayamam diye bir uyarı var.
Bunun açıklaması bu operasyon sana dramatik bir sonuç vermez demektir yanlışmıyım ?
Benmi yanlış okuyorum mesajları eğer yanlışsa düzeltin ?
Ben melodinin buraya yazdıklarına göre yorum yapıyorum özelden sana çok farklı şeylerden bahsetiyse bilemem ki.
Benim bu konudaki görüşüm net macs lift konusunda muayene olduğum zaman da bundan bahsetmiştim.
Macs lift konusunda sitelerde yüzü 10-15 yaş genç gösterir vs. gibi yorumlar geçiyor bende orta bölgede çökme çok olduğu için endoskopiden daha çok yarar sağlayacağını düşünmüştüm ve uygulatmayı çok istemiştim.
Fakat görüştüğüm 2 doktorda yanaklarımda çok çökme olduğu halde ne olursa olsun sana macs lift uygun değil beklentini karşılamaz 40 yaşından önce yapmamızda doğru olmaz dedi ben nedenini soruncada macs lift yağ dokusunu çok kaldırmaz dolayısıyla sanada fazla yarar sağlamaz yüzün alt yazısında daha olumlu sonuçlar verir, bu yaşda derinde bir gevşeklik olmayacağı için memnuniyetinde düşük olur dediler bende hiç israr etmeden kapattım konuyu.
Melodiyi çok severim ama yüzlerce kez bu operasyonu yapmış bir doktor ısrarla 40 yaşından sonra yapalım yüzün gayet güzel yüzünle çok oynamam diye uyardıysa ve sen bu uyarıya rağmen kabullenip ameliyata girdiysen bu bir hatadır bunu melodiyede söyledim.
Dost acı söyler ne diyeyim ben şimdi doktoru dinlememekle doğrumu yaptın diyeyim ?
Şimdi erhan bey'in söylediğini melodide söylemiyormu keşke yaptırmasaydım çok pişmanım diye ?
Burada melodinin yorumlarına göre Erhan Bey'e tepkim melodinin taktığı konuyu biliyorsun bu operasyonda sonra yanaklarını istediği kadar kaldırmayacağınıda biliyorsun bu durumda hiç bu işe girişmeyecektin bu kızda böyle pişman olmayacaktı.
Şimdi ben böyle yazınca sanıyorsunuzki ben doktorun tarafını tutuyorum.
Ben sadece melodinin bu durumundan dolayı herkesin ders çıkarması gerektiğini düşünüyorum.
Siz yüzünüzdeki problemi ne kadar taksanızda ister erhan bey'e gidin ister oscar ramirez'e gidin, yada serdar eren'e gidin eğer o doktor bu operasyonun sizin için erken olduğunu yüzünüzle fazla oynayamayacağını söyleyip uyarıyorsa sizde bir umut o ameliyat masasına yatarsanız ne senin ne zezetheone'nin nede diğerlerinin alacağı memnuniyet melodiden fazla olmayacaktır.
Bu dediğimi isterseniz tüm estetik cerrahlarına mail atıp sorun verecekleri cevap aynı olucak.
Ben bir dost olarak uyarıyorum gerisi size kalmış.
Ben başarısız hiçbir doktorun bir hastayı bu kadar pahalı bir operasyondan vazgeçirmeye çalıştığını duymadım siz duydunuzmu ?
Aksine çoğu doktor hiç ihtiyacın olmadığı halde o parayı almak için 40 takla atar.
O zaman bu uyarıyı dikkate almak lazım.
Melodinin resimlerini görelimden kastım yanakların önceki durumunu merak ediyorum, ne gibi bir durum varda orayla fazla oynamak istemedi diye.
Operasyondan sonrası için gözaltları,gözkenarları ve kaşların nasıl olduğunu merak ettim en azından orada başarılı geçmişse bizim yorumlarımızda ona moral olacaktır.