- 5 Şubat 2010
- 288
- 2
Merhaba Kizlar sayfalarca yazi okudum hangisine cvp vericegimi sasirdim uzun sredir giremiyorum kizimin rahatsizligindan dolayi ayrica pc im bozuktu benim bücür kizim laptopa nbir bardak meyva suyu döktü üstüne pislendi bu simdi yikamaliyim diye islak bezi sürdü cocuk akli iste herneyse hepiniz iysiniz ins öncelikleeeeee girdigim gibi gözüm melodiyi aradi fotograf eklemis cnm benim inceledim yazilari okudum tekrar tekrar gecmisolsun atladin...Hmm istemedigim sonuc diyorsun ya bence cok erken karar vermek icin 6 ay beklemeniz gerek diye bosa demiyorlar kendimden biliyorum sanki hergn o görüntü degisio ve yüz tam hatlariyla yerine oturuyor
Cok büyük beklentiler beklememeli demissinizya zaten burda bunlari öncede konusurken biliyorduk benim asil sorunum melodinin aksne göz altlariydi ve göz altina siddetle dolgu yada yag koyulmasinada karsiydim ilerde bu cok ciddi zararlar vericek neden birkac yil iyi görünüm icin bunu yaptirayim ki ?? endoskopik yüz germenin yanaklardaki kiriskligi bile gidermedigini hepiniz biliyorsunuz 3 boyutlu yüz toparlama ancak ve ancak bunu eksi resimlernizi yeni fotografinizin yanina koydugunuzda anlarsiniz aynaya bakarak degil bunu öncedende bu forumdan okuyarak bilgi almistim zaten yüz germeyle alakasi yok bu isin cizgilerde kalicak !!! oyuklarda... bucok normal yüz canlilik kazaniyo o yorgun ifade geciyor bu da bi gercek ama 3 boytlu toparlandigi icin yüz bunu size karsidan bakan farkeder önce ve resimleri yan yana koydugunusda farki cok ii anlarsiniz ! ben hala savunuom ve iyki bu ameliyati olmusum diyom gözlerde o asiri cekiklk kalmadi daha normal bi hal aldi aynaya bakiyorum ya diyorum ameliyat olmamis gibiyim ama sokaga adim attigimda cevremde konu komsu genclestigimi sölyor bu cok ilginc bir his demekki kanm ve fikrim dogru ben melodiyi cok cok begendm allahim nazarlardan korusun herkezin yapisi farklidir melodicimn sanirim alt yanak bölgesi sarkik degilde yapi olarakda daha sisti bunu yukariya tamamen toparladigini düsünsen ???? mantginda ki aklindaki iyi sonucu alcagini sanmiom zaten oytun beyin bana attigi resimlerdede zaten sorun buydu yanaklari dolgun bayanlar yukariya asiri kaldirilmis ve yüz öne cikmisti rsmen belki doktorun hatasi degil hastalerin bunu asiri istemesi ama ben o resimleri sonuclari görnce oytun beyden bile vazgectim !!!! dogallik yakisan olabilirlik bence en önemlisi canini SIKMA melodcm eski resimlerini görmedim amaaaa eminimki senin hissetmedigin o fark var öpüyorum seni sevgiler cnm dikkat et kendine
Te$ekkurler cnm yorumun icin ama bu zaten benim eski resmim ve burda sorunum o kadarda belirgin deil kac yildir bu konuda takintili oldugum icin resim bile cekinmiyodum resim cekinmeye kalktigim zamanlardaysada mumkun oldugunca sorunlarimin resme yansimamasina dikkat ediyodum i$igin geldigi yone dikkat ediyodum yani i$ik yukardan sagdan soldan yuzume geldigi zaman yanaklardaki du$ukluk hacimsizlik burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar cok belirgin olurken i$ik yuze kar$idan geldigi zaman butun bu sorunlar belli olmuyodu bu resmide o kadar resmin arasindan en guzelleri diye secip pc'ye kaydetmi$tim ke$ke burdaki kadar sorunsuz olsa yuzum hic kafama takarmiydim .....