Endoskopik yüz germe - Facelift

Kızlar benim bu operasyondan anladıgım bışey var sorunun ne kadar azsa operasyon sonrası menunıyetınde o kadar iyi oluyor yani kendinizi ona gore ayarlayın ne kadar sorununuz varsa o kadar beklentiye girin ben demekki cok fazla beklentiye girmişim olabileceginden menunıyetsizligimde birazda bu yuzden yada yapılan eksık bışeyler var kendinze iyi bakın yine bi sure gelemeyecegim galiba nete :KK58:

Kızlar benim bu operasyondan anladıgım bışey var sorunun ne kadar azsa operasyon sonrası menunıyetınde o kadar iyi oluyor yani kendinizi ona gore ayarlayın ne kadar sorununuz varsa o kadar beklentiye girin ben demekki cok fazla beklentiye girmişim olabileceginden menunıyetsizligimde birazda bu yuzden yada yapılan eksık bışeyler var kendinze iyi bakın yine bi sure gelemeyecegim galiba nete :KK58:

geçmiş olsun canım benim. Demek ki anca ilknur gibi olursan bu ameliyattan iyi sonuç alabiliyorsun. bizimki gibi düşüklüklere kafi gelmiyor.

İlknurun şişlikleri inikten sonraki halini merak ediyorum ama o da giremiyor.

Gözlerinin badem olmasına da üzüldüm. istemiyordun böyle bi şey, neyse inşallah güzel olmuştur ve inşallah yağ dokusuyla istediğin görüntüye kavuşursun canım benim.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun yağ enjeksiyonundan istediğin sonuca yakın bi sonuç alırsın inşallah...
göz şeklinin değişmesini istemediğini söylemiştin di mi neden değiştirdiğini sordun mu? bi de eski görünümüne kıyasla nasıl olmuş?

kaça yaptırmıştın? Belki benim de ilk onu denemem gerek.

Bir de bu gözaltımızı kesiyorlar ya (fazla deriyi çıkarmak için) ikinci kez ameliyat gerekirse gene aynı yeri kesebilirler mi? yani bu yaşta yaparsak bir daha yaptırma şansımız olur mu sence?
sonuçta dikiş atılmış bi deri olacak?
5 yıl önce pazarlıkla 1000 TL ye yaptırmıştım canım ama dikişleri 15 gün sonra almıştı doktor yaratık gibi dolanmıştım 15 gün.
Gerçi onu ben istedim çünkü ne kadar çok bekletirsen o kadar kalıcı oluyormuş 3 sene kalmıştı bende.
Gözkenarlarından gizli dikiş atılarak yapılmıştı 15 gün gözçevrem baya mordu.
Bence hiç bulaşma benim bir yanağımı çok az kaldırabilmişti asimetri oluşturmuştu ama diğer yanağım endoskopi olmuş gibi durmuştu.
Bence hiç bulaşma zaten artık endolift ,aptos filan kullanıyorlar benimki daha basit bir teknikdi ama baya kalıcıydı gerçekden.
Endoskopi konusunda ihtiyaca göre 2. tabiki yaptırılabiliyorsun onuda sormuştum ama 3'ünceye genelde gerek kalmazmış zaten o zaman yaş 55-60 bulacağı için o zaman total yüz gerdirme yapılır sanırım :=

Ya bilmiyorum cnm ama belkide dr. yaşıma gore sorunlarımı normal bulmusta olabilır hatta demıştı ben işimi seviyorum bu operasyonu yaparım herkese yaptıgım gibi benim cıkarım neki seni vazgecırmek istiyim sonra ben rısklerini sormuştum tabiki riskleri var dedi ve risklerden bahsetti hatta dedim ne kadar riskleri var % 3 falan demışti ben cok rıskli deil o zaman dedigim zamanda ama sana denk gelirse bu rısk o zaman % 100 olur mesela tabancada 3 kurşun var 100 kişi arasında olsan kendine skmaya cesaret edebilirmisn diyede bı ornek vermıstı yani sanki her soyledigi beni vazgecirmeye yonelikti bu arada ben bugun dr.u aramıstım bayan amelıyatta demıstı az once dr. geri aramıs yine bahsettim yanaklarım ıstedıgım gıbı kalkmamıs yanaklarımdakı hacımsızlıkten bahsettım tıbbında bı sınırı var bunları zorlayamayız dedı ama gereken yerlere yag enejksıyonu yapalım bu halinden iyi olur dedi bakalım ınşallah iyi olur dua edin lutfen ....
çok geçmiş olsun canım denizkızı macslift yaptırdıkdan sonra o da 20 gün falan dert yanmıştı hep yüzü oturdukdan sonra çok mutlu olmuştu inşallah seninkide şuan yüzün oturmadığından kaynaklanan bir mutsuzlukdur öyle ümit ediyorum.
İnşallah yağ enjeksiyonu istediğin görüntüyü yakalamanı sağlar.
Zamanı geri alabilme şansımız olsa belki hiç girmezdin o operasyona ama bu dakikadan sonra takviye uygulamalarla istediğin görüntüye ulaşırsın umarım.

Son düzenleme:
5 yıl önce pazarlıkla 1000 TL ye yaptırmıştım canım ama dikişleri 15 gün sonra almıştı doktor yaratık gibi dolanmıştım 15 gün.
Gerçi onu ben istedim çünkü ne kadar çok bekletirsen o kadar kalıcı oluyormuş 3 sene kalmıştı bende.
Gözkenarlarından gizli dikiş atılarak yapılmıştı 15 gün gözçevrem baya mordu.
Bence hiç bulaşma benim bir yanağımı çok az kaldırabilmişti asimetri oluşturmuştu ama diğer yanağım endoskopi olmuş gibi durmuştu.
Bence hiç bulaşma zaten artık endolift ,aptos filan kullanıyorlar benimki daha basit bir teknikdi ama baya kalıcıydı gerçekden.
Endoskopi konusunda ihtiyaca göre 2. tabiki yaptırılabiliyorsun onuda sormuştum ama 3'ünceye genelde gerek kalmazmış zaten o zaman yaş 55-60 bulacağı için o zaman total yüz gerdirme yapılır sanırım :=

gözaltı kesisi ve badem göz olma ihtimali zaten beni korkutuyor.
onun dışında en fenası eskisi gibi kalır daha kötü olamaz. ama diyrum ya gözlerim zaten küçük ve çekik daha çekilmeisni istemiyorum. bakalım kısmet.

arkadaşlar merhaba benim yaşım 27 ben çok kötü bir olay yaşamıştım ve üzüntüden kahroldum ertesi sabaha sol yanağım sarkmıştı hatta çökmüşte.hiç düzelmedi tekrar.ne yapabilrim düzelmesi için,,estetik yaptırmaya korkuyorum daha beter olur diye.yardım edermisiniz lütfen yapan varmı

arkadaşlar merhaba benim yaşım 27 ben çok kötü bir olay yaşamıştım ve üzüntüden kahroldum ertesi sabaha sol yanağım sarkmıştı hatta çökmüşte.hiç düzelmedi tekrar.ne yapabilrim düzelmesi için,,estetik yaptırmaya korkuyorum daha beter olur diye.yardım edermisiniz lütfen yapan varmı
bir estetik doktorun görmesi lazım canım biz ne desek boş.
yada yan profilden birde önden resim eklersen bizde deneyimlerimiz çerçevesinde bir yorumda bulunabiliriz.
belki dolgu senin problemin için yeterli gelir belki askı tekniğide işini görür ama bunlarda geçici uygulamalar estetik ameliyat kadar uzun süreli ve tatmin edici sonuç sunmazlar.

Son düzenleme:

canım benim burdaki herkes sarkmadan şikayetçi. yaptıran pek çok kişinin yorumu var. o yüzden bu konuyu birinci sayfadan itibaren oku bence.

Melodicim bür süre nete gelmedim ve okuduguma göre ameliyatini olmussun, öncelikle gecmis olsun diyorum.

istedigin sonucu alamamana üzüldüm dogrusu, cok endiseliydin zaten bu ameliyat konusunda. ne de olsa onc apara ödüyor insan, o paray biriktirebilmekte cabasi. Elbette insan , bari degseydi diye eciriyordur icinden. Canim ben senin önceki halini görmedim, sonrasini da bilmiyorum. ama isnan kendisini objektif olarak degerlendiremiyor. Belkide sana öyle geliyordur? insan birseye taktigi zaman bir türlü gözü o noktadan cekilmiyor.

bende bu ameliyati düsünüyorum ne zamandir ve sizlerin tecrübesinden faydalanmaya calisiyorum. Tabiki herkezde ayni sonuc elde edilemiyordur o ayri konu. Simdi acikcasi biraz ürktüm, cünkü ayni senin sorunlar bendede mevcut. Yanliz doktorun tutumu banada sacma geldi. gerek yok , ihtiyac yok ne demekki? ben ihtiyac duymusumki sana geliyorum doktor olarak ve bu sorunu cözmeni bekliyorum dimi? olmicaksa bastan söylesinler, hayal kirikliginin da önüne gecmis olurlar. bu sonucta dis dolgusu degil, bayagi bir ameliyat yani. En cok öfkelendigim sey de, ameliyattan sonra bunu acikca söylemeleri, hani nasilsa oldu bitti, bu kadar oluyor demeye getirir gibi bir tutum icine girmeleri. Eger iyi bir doktorsa, aldigi paranin hakkini verebilmeli, ve istedigin sonuc olana kadar ugrasmali. olmicaksa da bastan demesi lazim zaten. Ilknur da mesela yanak dolgusu yapildigini ameliyattan sonra ögrenmis. Ben öyle sürprizler yasamaktan korkuyorum iste ameliyattan sonra.

Acikcasi hangi doktora gidecegimi sasirmis durumdayim su an...tam birine karar verdim derken, ürktüm tekrar.

Bu arada pepitcim sen ne zaman ameliyat oluyorsun? ayni doktora mi gideceksin sende? Simdiden dilerimki, ameliyatin iyi gecer ve sonuclar seni memnun eder...

Melodicim bür süre nete gelmedim ve okuduguma göre ameliyatini olmussun, öncelikle gecmis olsun diyorum.

istedigin sonucu alamamana üzüldüm dogrusu, cok endiseliydin zaten bu ameliyat konusunda. ne de olsa onc apara ödüyor insan, o paray biriktirebilmekte cabasi. Elbette insan , bari degseydi diye eciriyordur icinden. Canim ben senin önceki halini görmedim, sonrasini da bilmiyorum. ama isnan kendisini objektif olarak degerlendiremiyor. Belkide sana öyle geliyordur? insan birseye taktigi zaman bir türlü gözü o noktadan cekilmiyor.

bende bu ameliyati düsünüyorum ne zamandir ve sizlerin tecrübesinden faydalanmaya calisiyorum. Tabiki herkezde ayni sonuc elde edilemiyordur o ayri konu. Simdi acikcasi biraz ürktüm, cünkü ayni senin sorunlar bendede mevcut. Yanliz doktorun tutumu banada sacma geldi. gerek yok , ihtiyac yok ne demekki? ben ihtiyac duymusumki sana geliyorum doktor olarak ve bu sorunu cözmeni bekliyorum dimi? olmicaksa bastan söylesinler, hayal kirikliginin da önüne gecmis olurlar. bu sonucta dis dolgusu degil, bayagi bir ameliyat yani. En cok öfkelendigim sey de, ameliyattan sonra bunu acikca söylemeleri, hani nasilsa oldu bitti, bu kadar oluyor demeye getirir gibi bir tutum icine girmeleri. Eger iyi bir doktorsa, aldigi paranin hakkini verebilmeli, ve istedigin sonuc olana kadar ugrasmali. olmicaksa da bastan demesi lazim zaten. Ilknur da mesela yanak dolgusu yapildigini ameliyattan sonra ögrenmis. Ben öyle sürprizler yasamaktan korkuyorum iste ameliyattan sonra.

Acikcasi hangi doktora gidecegimi sasirmis durumdayim su an...tam birine karar verdim derken, ürktüm tekrar.

Bu arada pepitcim sen ne zaman ameliyat oluyorsun? ayni doktora mi gideceksin sende? Simdiden dilerimki, ameliyatin iyi gecer ve sonuclar seni memnun eder...

ben hala karar veremedim Erhan beye mi olmuştu melodi?

ben öyle hatirliyorum pepitcim. ilknurla ayni doktorda olacaklarini yazmislardi sanirim. Dr. Erhan bey diye hatirliyorum ben.

bende karar veremiyorum. Acikcasi aklim karisti yine. bende gözümle kasimla oynamasini istemiyorum, yanaklarim eski yerine gelsin istiyorum. Kafasina göre yapacaksa doktor, o zaman ameliyat olmanin bir manasi da kalmiyor benim icin.

ben öyle hatirliyorum pepitcim. ilknurla ayni doktorda olacaklarini yazmislardi sanirim. Dr. Erhan bey diye hatirliyorum ben.

bende karar veremiyorum. Acikcasi aklim karisti yine. bende gözümle kasimla oynamasini istemiyorum, yanaklarim eski yerine gelsin istiyorum. Kafasina göre yapacaksa doktor, o zaman ameliyat olmanin bir manasi da kalmiyor benim icin.

canım ben oytun beyle de görüşücem bi. bakalım o ne diycek

pepitcim görüstügünde mutlaka yaz ve bildir canim. fikir edinmek iyidir, sonucta ameliyat bu, iyice arastirmak gerekiyor.

Dr. Yakup Avsara ben dah aönce rinoplasti ameliyati icin yazmistim, endoskopik yüz germe de yapiyormu bilmiyorum ama.

Mrb kızlar ben gozlerımın baden goz yapılmasından memnunum kaşlarda hafıf kalktı gozlerımde zaten sorun yoktu ama boyle daha guzel daha canlı bı gorunum kazandı sag kasım sol kasıma oranla bırazcık kalkık gorunuyomusmus onceden doktor ıkısınıde aynı hızada ayarladı benım tek menunıyetsızlıgım yanaklarımın ıstedıgım kadar kalkık olmaması dr. yanakları az kaldırmıs eskısıyle sımdı arasında cok az bı fark var bellı belırsız yanı duŞukluk vede hacımsızlık gecmedı zaten dr.a kac ay onceden endoskopık yuz germe hakkında bılgı almak ıcın maıl yazdıgımda bana genc grup hasta resımlerı gondermıstı yanakların fazla kalkmadıgını o zamanlardan fark etmıstım bu operasyonun yanaklardan cok goz altları goz cevresıne hıtap ettıgını anlamıstım ama dr. a muayene ıcın gıttıgımde dr. un yanakları kaldırmaktan kastının bu kadar cuz-i olacagını dusunmemıstım yoksa tabıkıde basta defalarca soylerdım yanakları ne kadar kaldırmak mumkunse o kadar cok kaldırın derdım ben sadece yanaklardakı dusuklukten bahsettım hatta elımle aynanın karsısına gecıp gosterdım bu sekılde kalkık olsun demıstım dr. da oyle olmaz boyle olur dıye gostermıstı ama gosterdıgı sekıl kadar kaldırsa bıle razıydım o kadar bıle kaldırmamıs...

Bu arada operasyonu dr. erhan eryılmaz yaptı aynı ılknur gıbı ....

Son düzenleme:
Pepit lutfen gelınce oku sana hem burdan ozel msj yazdım hemde maıl yazdım lutfen bana ulas cok onemlı !!!

benim kadınlar kulübü pro kartım var. Ücretsiz muayne şansım var Naci Çelik'e. En iyisi bende gidip muayne oliim.

Ama Erhan Beyle aynen öyle olacak demişti? Resimlerde olmuş görünüyor. Bilemiyorum açıkcası
Bi doktor daha vardı senin muayne olacağın. serdar eren? Ona gidebildin mi? O ne dedi?

canım,
naci bey ücret almıyor zaten, bence sende git...
olabildiğince çok drun görüşünü almak lazım...
walla benim yüzüm bence hala güzel, bu yüzden şak diye birine ameliyat olup
biyeri düzeltirken öbür tarafı bozmak işime gelmiyor, ona sebep araştırıyorum...
onur erolda karşı çıkmıştı benim isteğime. ben senin yüzünü kesipte ''cinayet işleyemem'' diye manalı bi laf etmişti...
kafam feci karışıyor.

serdar bey ile görüşücektim doğru, ama şuarlar ne vaktim var, ne ona ayıracak bütçem...
peptit sendeee gelll benimleee :KK43:

canım,
naci bey ücret almıyor zaten, bence sende git...
olabildiğince çok drun görüşünü almak lazım...
walla benim yüzüm bence hala güzel, bu yüzden şak diye birine ameliyat olup
biyeri düzeltirken öbür tarafı bozmak işime gelmiyor, ona sebep araştırıyorum...
onur erolda karşı çıkmıştı benim isteğime. ben senin yüzünü kesipte ''cinayet işleyemem'' diye manalı bi laf etmişti...
kafam feci karışıyor.

serdar bey ile görüşücektim doğru, ama şuarlar ne vaktim var, ne ona ayıracak bütçem...
peptit sendeee gelll benimleee :KK43:

işte böyle dürüst doktorları seviyorum ben. Ameliyat yapıp, sonra "bence güzel oldu" demekten iyidir.
Geliyim gelmesine de çok para be! bi de tut ki, adama aklım yattı. param yetmez ona.
:85:

işte böyle dürüst doktorları seviyorum ben. Ameliyat yapıp, sonra "bence güzel oldu" demekten iyidir.
Geliyim gelmesine de çok para be! bi de tut ki, adama aklım yattı. param yetmez ona.
:85:
naci çelik benimde aklımı çeliyor aslında ama endoskopide nasıl acaba hiç yaptıranada rastlamadık ki.
sizde başkasına yaptırın örnek olsun.
Hangi adama paran yetmez canım naci bey'mi yoksa serdar dediğiniz doktormu ?
Dürüst doktoru kim sevmez ki ama dünyanın en dürüst doktorunada gitsen iş bittikden sonra sen bu operasyondan beklediğin memnuniyeti alamazsan hiçbirisi dert etme şişlikler insin yeniden yapar düzeltirim demezki hepsinin cevap aynı olur.
bence böyle iyi oldu :KK47:

Son düzenleme:
X