- 27 Ocak 2007
- 189
- 3
- 45
canım hiç yükleme yapmadığım için bilemiyorum ama yüklediğin resimlerin uzantısı farklı olabilir belki yada boyutu büyük olabilir ondan izin vermiyor olabilir.Bu resimdeki gibi halka $eklinde yaygin du$uk deildi benim elmacik kemiklerdeki du$ukluk bendeki du$ukluk daha cok cukur gibi deilde hacimsiz gorunuyodu ordaki dolgunluk orta yanak bolgeme du$mu$tu sanki resimdeki kadin ya$li oldugu icin onun goz alti ve elmacik kemiklerdeki du$ukluk cukurumsu gibi daha geni$ ve yaygin gorunuyor...
Daha oncedende yazdim ya cnm ben yuzumu kac yildir kafama taktigim icin dogru duzgun resim bile cekinmiyodum bundan 5-6 ay once nerden aklima estiyse resim cekiniyim diye makyaj yaptim kendi kendime ama yuzumdeki takinti yaptigim yerleri bildigim icin i$igin geli$ yonunede dikkat ettim mumkun oldugunca yuzdeki sorunlari belli etmemeye cali$arak bi suru resim cekinmi$tim guzel olmayanlari sildim biraz iyi olanlarida pc'ye kaydetmi$tim bide ak$am cekinmi$tim belki bu yuzdende sorunlar fazla belirgin cikmami$ta olabilir kac gundur foruma yuklemeye cali$iyorum ama yukleyemedim nedense yaa ama i$te dedigim gibi resimlerde yuzumdeki sorunlar pek belli deil ...
Resimleri yukluyorum yukluyorum yuklendi gibi gozukuyor sonrada bu uyari cikiyor hep yaa bi bilen varsa yardimci olabilirmi :44:
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.
forumdaki yöneticilerden birisine özel mesaj atarsan seni net olarak bilgilendirecektir eminim.