Endoskopik yüz germe - Facelift

Bu resimdeki gibi halka $eklinde yaygin du$uk deildi benim elmacik kemiklerdeki du$ukluk bendeki du$ukluk daha cok cukur gibi deilde hacimsiz gorunuyodu ordaki dolgunluk orta yanak bolgeme du$mu$tu sanki resimdeki kadin ya$li oldugu icin onun goz alti ve elmacik kemiklerdeki du$ukluk cukurumsu gibi daha geni$ ve yaygin gorunuyor...

Daha oncedende yazdim ya cnm ben yuzumu kac yildir kafama taktigim icin dogru duzgun resim bile cekinmiyodum bundan 5-6 ay once nerden aklima estiyse resim cekiniyim diye makyaj yaptim kendi kendime ama yuzumdeki takinti yaptigim yerleri bildigim icin i$igin geli$ yonunede dikkat ettim mumkun oldugunca yuzdeki sorunlari belli etmemeye cali$arak bi suru resim cekinmi$tim guzel olmayanlari sildim biraz iyi olanlarida pc'ye kaydetmi$tim bide ak$am cekinmi$tim belki bu yuzdende sorunlar fazla belirgin cikmami$ta olabilir kac gundur foruma yuklemeye cali$iyorum ama yukleyemedim nedense yaa ama i$te dedigim gibi resimlerde yuzumdeki sorunlar pek belli deil ...

Resimleri yukluyorum yukluyorum yuklendi gibi gozukuyor sonrada bu uyari cikiyor hep yaa bi bilen varsa yardimci olabilirmi :44:

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.
canım hiç yükleme yapmadığım için bilemiyorum ama yüklediğin resimlerin uzantısı farklı olabilir belki yada boyutu büyük olabilir ondan izin vermiyor olabilir.
forumdaki yöneticilerden birisine özel mesaj atarsan seni net olarak bilgilendirecektir eminim.

Bu resimdeki gibi halka $eklinde yaygin du$uk deildi benim elmacik kemiklerdeki du$ukluk bendeki du$ukluk daha cok cukur gibi deilde hacimsiz gorunuyodu ordaki dolgunluk orta yanak bolgeme du$mu$tu sanki resimdeki kadin ya$li oldugu icin onun goz alti ve elmacik kemiklerdeki du$ukluk cukurumsu gibi daha geni$ ve yaygin gorunuyor...
hacimsiz ama yüz ovalin ilk resimdeki gibi değilde daha çok son resimdeki gibimi duruyor ?
yağ dokusu elmacık kemiklerinden sıyrılıp aşağı düştüğü zaman o ilk resimdekine yakın bir görüntü oluşması lazım.

Son düzenleme:
Melodicim,

mutsuz olmana gercekten üzüldüm. ama bir yandan düsünüyorum, hic mi degisiklik yok? az da olsa düzelme vardir gibime geliyor. simdi sen kendin yanakalrini yukari cekince o gördügün görüntüye sartlandigin icin belki görmüyorsun farki?

Ayrica doktorun konusmasini da cok sacma buldum. Evlen<<ne yani koca olunca o yanakalr yukari mi cekilecek...calismiyorsan calis<<<ne alaka, isyerinde unutur olabilirsin takintini, is saati bitince aynada ayni görüntü hakim olmayacakmi? ne biliyim bana sacma geldi.

Ben hem calisiyorum, hemde geri kalan zamanimda ilgilenmem gereken bir cocugum var, buna ragmen yinede bende mutsuzum yanaklarimdan dolayi...yani didigi seyler alakasiz bence.

verdigin paraya mi yanarsin, memnuniyetsiz kalmana mi yanarsin o ayri konu, seni o konuda cok iyi anliyorum. Canim, belki farkli bir doktorla görüsmen fayda saglar? yani sonucta cerrahlar da insan, hata yapabilirler, misal, dolgularini belki tam yerinde yapamamista olabilir. yani sonuc olarak, baska bir cerrahin fikrini almakta da yarar var bence. en azindan fikir edinmis olursun tekrar.

birde ben su kaniya vardim, sanirim yanak yapisi ve yüz sekli de cok rol oynuyor sanirim bu ameliyatta. bazilarinin elmacik kemigi cikik oluyor, yani bir bakimayag dokusu yukari cekildigi zaman, elmacik kemiginin de cikikligi sayesinde daha iyi bir toparlanma saglanabiliyordur, cünkü zemin zaten cikik. elmacik kemigi cok belirgin olmayan kisilerde yanak tombul oluyor dah aöncesinde zaten, fakat cöküklük meydana geldigi zaman,ameliyatla kaldirmasi daha zor olabilir, cünkü altindaki destekliyici kemik zaten cok cikik degildir. Vu tabi benim kendi mantigimla ortaya koydugum bir fikir. ama cogu internette gördügüm resimlerde yüz ve yanak sekline göre farkli sonuclar carpti gözüme.

Melodicim, yinede biraz daha bekle, ve yüzünün tam olarakoturmasini bekle derim, belkide erken teshis koyuyorsundur haline, ve sartlandirmadan dolayi , yüzündeki degisikligi farketmiyorsundur. Keske resimlerin olsaydi da biz de sana fikir sunabilseydik. Dua ediyorum, insallah seni mutlu edecek bir cözüm bulunur veya yüzünün sekli oturdukca olumlu bir degisim meydana gelir...

hacimsiz ama yüz ovalin ilk resimdeki gibi değilde daha çok son resimdeki gibimi duruyor ?
yağ dokusu elmacık kemiklerinden sıyrılıp aşağı düştüğü zaman o ilk resimdekine yakın bir görüntü oluşması lazım.

Benim sorunum aslinda birazda lamianinkine benziyodu goz altimda cukurluk yoktu pek ama yanaklarda goz alti ve elmacik kemiklerde du$ukluk hacimsizlik vardi bu yuzdende oyuklar cok belirgindi hatta lamianinkinden bile cok belirgindi gerci hala belirgin oyuklar gecmediki bana ciddi ciddi yanak kaldirma yapilmasi gerekiyodu yanaklardaki du$ukluk gecmedi guya oyuklarada yag enjeksiyonu yapildi ama adam oyuklara yapmami$ tam olarak biraz daha yanak kismina yapmi$ yaa uuufff nedir benim bu cilemmm ........

http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-e...ilirim-fikirlerinize-cok-ihtiyacim-var-2.html

Son düzenleme:
Melodicim,

mutsuz olmana gercekten üzüldüm. ama bir yandan düsünüyorum, hic mi degisiklik yok? az da olsa düzelme vardir gibime geliyor. simdi sen kendin yanakalrini yukari cekince o gördügün görüntüye sartlandigin icin belki görmüyorsun farki?

Ayrica doktorun konusmasini da cok sacma buldum. Evlen<<ne yani koca olunca o yanakalr yukari mi cekilecek...calismiyorsan calis<<<ne alaka, isyerinde unutur olabilirsin takintini, is saati bitince aynada ayni görüntü hakim olmayacakmi? ne biliyim bana sacma geldi.

Ben hem calisiyorum, hemde geri kalan zamanimda ilgilenmem gereken bir cocugum var, buna ragmen yinede bende mutsuzum yanaklarimdan dolayi...yani didigi seyler alakasiz bence.

verdigin paraya mi yanarsin, memnuniyetsiz kalmana mi yanarsin o ayri konu, seni o konuda cok iyi anliyorum. Canim, belki farkli bir doktorla görüsmen fayda saglar? yani sonucta cerrahlar da insan, hata yapabilirler, misal, dolgularini belki tam yerinde yapamamista olabilir. yani sonuc olarak, baska bir cerrahin fikrini almakta da yarar var bence. en azindan fikir edinmis olursun tekrar.

birde ben su kaniya vardim, sanirim yanak yapisi ve yüz sekli de cok rol oynuyor sanirim bu ameliyatta. bazilarinin elmacik kemigi cikik oluyor, yani bir bakimayag dokusu yukari cekildigi zaman, elmacik kemiginin de cikikligi sayesinde daha iyi bir toparlanma saglanabiliyordur, cünkü zemin zaten cikik. elmacik kemigi cok belirgin olmayan kisilerde yanak tombul oluyor dah aöncesinde zaten, fakat cöküklük meydana geldigi zaman,ameliyatla kaldirmasi daha zor olabilir, cünkü altindaki destekliyici kemik zaten cok cikik degildir. Vu tabi benim kendi mantigimla ortaya koydugum bir fikir. ama cogu internette gördügüm resimlerde yüz ve yanak sekline göre farkli sonuclar carpti gözüme.

Melodicim, yinede biraz daha bekle, ve yüzünün tam olarakoturmasini bekle derim, belkide erken teshis koyuyorsundur haline, ve sartlandirmadan dolayi , yüzündeki degisikligi farketmiyorsundur. Keske resimlerin olsaydi da biz de sana fikir sunabilseydik. Dua ediyorum, insallah seni mutlu edecek bir cözüm bulunur veya yüzünün sekli oturdukca olumlu bir degisim meydana gelir...

Tabii cnm dei$iklik biraz olsun var sadece goz altlari elmacik kemikleri biraz dolgunla$ti ama yanaklardaki du$ukluk burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklar gecmedi istedigim sonuc bu deildi ....

Ne biliyim cnm ya adam aklinca laf salatasi yaparak memnun kalmayacagimi bi $ekilde ima etmi$ bana ama memnun kalmamayla ilgili bi$eyde soylemedi kesin bi dille bu operasyon senin beklentilerini kar$ilamaz memnun kalmazsin deseydi durup bir du$unurdum verecegim paraya cekecegim aziyete degmeyecekse caresiz vaz gecerdim...

Aslinda pepitin dedigi gibi gercekten bu operasyonu hangi dr. a yaptiracagima karar vermeden once aklimda olan dr. larla gidip teker teker goru$mekte fikir sahibi olmakta buyuk fayda vardi boylece kesin bir dille bu operasyondan memnun kalip kalmayacagimida ogrenmi$ olurdum ornegin bu dr. kesin bi dille memnun kalmazsin demedi ama belki bir digeri derdi ne biliyim bu konudada hata ettim ama i$te ne yaparsin istanbulda ya$asaydim yada ne biliyim istedigim zaman istedigim gibi istanbula gitme $ansim olsaydi butun bunlari yapmam kolay olurdu ama hollandadan gidipte gunlerce istanbulda dr. dr. gezmek benim icin baya baya zor olcakti....

Yukardaki soylediginede sonuna kadar katiliyorum aynen benimde du$umcem buydu operasyon oncesindede $imdide mesela ilknurun elmacik kemikler zaten belirgindi elmacik kemigi belirgin oluncada yanak daha hacimli daha yukarda gorunuyor ister yuz zayif olsun ister biraz tombul olsun benimse kendimi bildim bileli elmacik kemigi diye bi$ey yok yani o kadar belirsiz sanki yanak bolgesindeki dolgunlugu hacmi ayakta tutan bi$ey yok gibi yer cekiminin etkisiylede dahada du$uk gorunuyor a$agi meyilli surekli yuz zayif olsada hacimsiz kilo alsanda hacimsiz ve burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklarda ayri bir dert suratinin ortasinda 2 oyuk yanak ve agiz $ekline kisacasi yuz $ekline yorgun bir ifade veriyor...

Son düzenleme:
Tmmm yaa yagmurluk $imdi oldu te$ekkurler ben bi$eyi eksik yapiyomu$um ....

Eski halimdeki resimleri ekledim isteyen bakabilir profilimden ama dedigim gibi kac zamandir takinti yapiyorum diye elimden geldikce sorunlarimin resme yansimamasina dikkat etmi$tim orda sorunlarim hic belli deil .......

Son düzenleme:
Tmmm yaa yagmurluk $imdi oldu te$ekkurler ben bi$eyi eksik yapiyomu$um ....

Eski halimdeki resimleri ekledim isteyen bakabilir profilimden ama dedigim gibi kac zamandir takinti yapiyorum diye elimden geldikce sorunlarimin resme yansimamasina dikkat etmi$tim orda sorunlarim hic belli deil .......

valla hayatım baktımi gene baktım, gene bakıyorum. güzel ve hiiiç bi sorunu olmayan bi kız görüyorum.
Yani bu kadarcık ışık senin bütün sorunlarınan kurtarıyorsa, se hiç canını sıkma olur mu?

Biz lamiayla doktor gezcez. senin önceki halin net yok ama şimdiki halinde iyileşsin onu da koy, diğer doktorlara soralım. bakalım ne önerecekler?

Pepit ve $a$kin daha onceki yazdiklarinizi okudumda o zamanlar hepsine cvp yazamadim k.s bakmayin demi$sinizya hani dr.la konu$urlarken orda olmadiginiz icin ne istedigimi tam olarak iyi anlatamadigimi falan du$unmu$sunuz bakin ilk gece hastaneye gittik ben yurtdi$indan geldigimi dr. erhan beyle bugun icin randevu yaptigimizi direk hastaneye gelmemi istedigini soyledim dediler siz bekleyin biz dr. beyi arayalim aradilar ve beni dr.la tel.den goru$turduler neyse nasilsin falan hal hatir sordu sana bi oda vercekler ben birazdan gelirim dedi dr. beni 6. katta bi odaya cikardilar bekleyin siz birazdan dr. bey gelir dediler annemle birlikteydik bekledik derken dr. geldi dediki girer girmez hasta kim ben hasta goremiyorum o zaman bende e$arp vardi e$arbida arkadan baglamami$tim sadece saclarim kapaliydi dr. dediki cikar turbani tam sorunlarin anla$ilmaz turbanla yani turban yuzu cekiyomu$ biraz neyse cikardim anlattim $imdi deilde bi 10 yil sonra yaptir dedi ilk once yanaklardaki du$uklukten bahsettim kac yildir kafama takiyorum psikolojim bozuldu dedim o zaman psikologa git dedi ornegin kalp rahatsizligin olsa beyin cerrahisinemi gidersin dedi ama ben yuzumu kafama taktigim icin psikolojim bozuldu dedim eskiden yuzum boyleydi diye elimle yanaklarimi yukari kaldirip gosterdim eee ya$laniyosun guzelim olcak tabi dedi sen bekarmisin dedi evet dedim evlen o zaman dedi cali$iyomusun dedi hayir $imdilik cali$miyorum dedim operasyonu yapsakta senin psikolojin dei$mez dedi sonucta donunce ailen yine ayni aile arkada$larin yine ayni falan gibisinden $eyler soyledi ben dedimki benim ailemlede bi sorunum yok arkada$larimlada cevremlede benim tek sorunum yuzumu kafama takiyor olmam ve dedim yani bu operasyondan sonra yuzumde bi dei$iklik olmayacakmi olacak dedi ama bu dei$ime yine ali$acaksin sonra aynanin kar$isina gecip gosterdim tekrar yanaklarimdaki du$uklugu boyle olmasini istiyorum dedim bana dediki oyle olmaz boyle olur diye kendisi gosterdi ama gosterdigi kadar bile kalkiklik hissetmiyorum ben $imdi yanaklarimda sonra risklerini falan sormu$tum var tabiki riskleri dedi nedir diye sordum felc olma riski dokularda curume riski falan anlatti yuzde kac ihtimal dedim %3 falan dedi azmi$ dedim ama sana denk gelirse %100 olur unutma dedi ornegin tabancada 3 kur$un olsa 100 ki$i arasinda olsan tabancayi kendine sikmaya cesaret edebilirmisin dedi ya ne biliyim sanki her lafi beni vazgecirmeye yonelikti en sonda dediki aslinda bana gelen hickimseye hasta diyemeyiz mu$teri diyebiliriz ben i$imi seviyorum herkese yaptigim gibi bu operasyonu sanada yaparim benim cikarim neki $imdi deilde bi 10 yil sonra yaptir diyeyimki dedi istersen bu gece burda kalabilirsin yarin biletini alir gidersin dedi ama ben kararliydim cunki emindim bunu yaptirmasam mutsuz olmaya devam edecektim ve yaptirdim ama malesef istedigim gibi olmadi yine mutsuz oldum yani aradaki konu$ma ayni bu $ekilde gecti sizce ben sorunlarimi isteklerimi tam olarak anlatamami$miyim ???

Canim cok üzüldüm, bunlar ne ukalaca sorular ameliyat öncesi senin moralini sıfıra indirmis, üstelik hakaret bile var.

Doktorun konuşmaları bence de hiç hoş değil.insan kendinde birtakım kusurlar görebilir ve bu kusurlar başkaları için önemli değildir.Ama kişi için çok önemli ve mutsuzluk nedeni olabilir.Böyle kişileri ruhsal problemleri olan kişiler olarak görmek son derece tuhaf.

Doktorun konuşmaları bence de hiç hoş değil.insan kendinde birtakım kusurlar görebilir ve bu kusurlar başkaları için önemli değildir.Ama kişi için çok önemli ve mutsuzluk nedeni olabilir.Böyle kişileri ruhsal problemleri olan kişiler olarak görmek son derece tuhaf.Saygı sınırını çok aşmış.

Arkadaslar bence burda birazda dr. basarısızlığı var, ama tabiki bunu hiç bir dr. kabullenmez. Ameliyat sonrasi zaten olmazdi diyene kadar öncesinde bu beklentiye kavusamazsin demek doktorun yapmasi gerekendi. Ayrica yapmis olduğu konusma hakaret boyutunda, bende bu gibi cümleler duydum ama ameliyat esnasinda, yani kalkıp gitme sansimin olmadigi bir anda. Bir insanin baska bir insana söylememesi gereken incitici sözleri dr. hastasina söylemesi ne kadar dogru olabilir.
Bu arada benim yanaklarim yukari kalkti ama ciltte gevseme oldugu icin tamamen sarkiklik yok olmadi, gözaltlarim ameliyat öncesine döndü tek bir farkla önceden dikis izlerim yoktu simdi birde onlar var ve onlari nasil yok ederim arayisina girdim. Fraksiyonel yaptiriyorum 3 seans oldu tık yok.
Birde bende yeni resim yükleyecektim ama olmuyor basaramadim.
Melodi canim takma kafana diyecegim ama biliyorumki olmuyor cünki bende takiyorum.

Arkadaslar bence burda birazda dr. basarısızlığı var, ama tabiki bunu hiç bir dr. kabullenmez. Ameliyat sonrasi zaten olmazdi diyene kadar öncesinde bu beklentiye kavusamazsin demek doktorun yapmasi gerekendi. Ayrica yapmis olduğu konusma hakaret boyutunda, bende bu gibi cümleler duydum ama ameliyat esnasinda, yani kalkıp gitme sansimin olmadigi bir anda. Bir insanin baska bir insana söylememesi gereken incitici sözleri dr. hastasina söylemesi ne kadar dogru olabilir.
Bu arada benim yanaklarim yukari kalkti ama ciltte gevseme oldugu icin tamamen sarkiklik yok olmadi, gözaltlarim ameliyat öncesine döndü tek bir farkla önceden dikis izlerim yoktu simdi birde onlar var ve onlari nasil yok ederim arayisina girdim. Fraksiyonel yaptiriyorum 3 seans oldu tık yok.
Melodi canim takma kafana diyecegim ama biliyorumki olmuyor cünki bende takiyorum.

Ne Biliyim cnm yaa oyle dolayli dolayli laflar etmektense operasyondan once ben sorunumu anlatirken aynanin kar$isina gecip yanaklarim boyle olmasini istiyorum dedigim zaman bana demesi gerekirdi bu operasyon senin beklentilerini kar$ilamaz memnun kalmazsin bende o zaman caresiz vazgecmek zorunda kalirdim...

Hastaneye son ugradigimizda buraya gelmezden 2 gun once yag enjeksiyonu yaptirmak icin tekrar soyledim yanaklarimi istedigim gibi kaldirmami$siniz diye bana operasyon oncesi soylemesi gereken $eyi soyledi bu operasyonla yanaklarini o $ekilde kaldirmak mumkun deil onun icin normal yuz germe yapilmasi lazim o operasyonu bende yaparim ama senin ya$indaki biri icin uygun deil hangi dr. a gidersen git sana o operasyonu yapmaz o operasyon 50 ya$indakiler icin... Oyuklarda gecmedi oyuklar biraz olsun gecmi$ olsaydi o bari beni teselli ederdi guya yag enjeksiyonu yapti ama onuda tam oyuklarin icine deilde sanki biraz yanak kismina dogru yapmi$...

Son düzenleme:

sanırım bu ameliyat fiyasko. Ben bundan bunu anlıyorum.
Ya da ciltte sarkma olmayanlar, gözaltı boşluğu olanlar için uygun?
Adı yanak kaldırma olmamalı o zaman
senin gözaltlarını görmüştüm ve evet gene boşalmıştı. İlknurunkin de de dolgu var. o olmadığını düşünüyor ama yanaklarına ve dudaklarına konmuştu bence gözaltına da konmuştur diye düşünüyorum. tabi yanılma şansım da var.

yeşilkelebek mutlu bi tek. o yüzden bi de oytun beyle görüşiim diyorum? ne diyorsun?
lazerin geçirmediğine de çok üzüldüm. kaç seans kaldı?

Ne Biliyim cnm yaa oyle dolayli dolayli laflar etmektense operasyondan once ben sorunumu anlatirken aynanin kar$isina gecip yanaklarim boyle olmasini istiyorum dedigim zaman bana demesi gerekirdi bu operasyon senin beklentilerini kar$ilamaz memnun kalmazsin bende o zaman caresiz vazgecmek zorunda kalirdim...

Hastaneye son ugradigimizda buraya gelmezden 2 gun once yag enjeksiyonu yaptirmak icin tekrar soyledim yanaklarimi istedigim gibi kaldirmami$siniz diye bana operasyon oncesi soylemesi gereken $eyi soyledi bu operasyonla yanaklarini o $ekilde kaldirmak mumkun deil onun icin normal yuz germe yapilmasi lazim o operasyonu bende yaparim ama senin ya$indaki biri icin uygun deil hangi dr. a gidersen git sana o operasyonu yapmaz o operasyon 50 ya$indakiler icin... Oyuklarda gecmedi oyuklar biraz olsun gecmi$ olsaydi o bari beni teselli ederdi guya yag enjeksiyonu yapti ama onuda tam oyuklarin icine deilde sanki biraz yanak kismina dogru yapmi$...

ben baştan beri aynı şeyi diyorum melodicim. burda madur olan sensin. doktor sana "ben sana bu ameliyatı yapmam" diyecek ve yapmayacaktı.
yaptıktan sonra "zaten senin ihtiyacını karşılamazdı" deme hakkı olmamalı. Ölüm riski bile olan bi ameliyatı, hele işe yaramayacağını düşünüyorsan yapmamalısın.

ama bize de ders olsun. eğer birisi böyle konuşuyorsa, demek ki o iş olmayacak diye düşünücez.
sen şimdi germe merme bi şey yaptırma. bırak araştıralım olur mu?
bi yağ dokusu erisin?
üzülme bi yolunu bulcaz.

valla hayatım baktımi gene baktım, gene bakıyorum. güzel ve hiiiç bi sorunu olmayan bi kız görüyorum.
Yani bu kadarcık ışık senin bütün sorunlarınan kurtarıyorsa, se hiç canını sıkma olur mu?

Biz lamiayla doktor gezcez. senin önceki halin net yok ama şimdiki halinde iyileşsin onu da koy, diğer doktorlara soralım. bakalım ne önerecekler?

Cnm ama ben bu resimleri gece cekinmi$tim i$igin yuzume geli$ yonunede dikkat etmi$tim i$ik yuzume tam yukardan yada sadece sagdan veya sadece soldan gelince yanaklardaki du$ukluk hacimsizlik oyuklar cok kotu gorunuyor ama i$ik direk onden kar$idan gelince butun bu sorunlar belli olmuyo bide makyaj yapmi$tim onunda etkisi var tabii... Sende farkina varirsin aslinda dikkat edersen i$ik yanarken tam altinda dur bi yada i$ik yuzune sadece sagdan soldan gelsin nasilda yanaklardaki du$ukluk oyuklar belli oluyo ama i$ik yuzune tam kar$idan yada onden gelsin yuzundeki sorunlar belli olmuyo..

Cnm ama ben bu resimleri gece cekinmi$tim i$igin yuzume geli$ yonunede dikkat etmi$tim i$ik yuzume tam yukardan yada sadece sagdan veya sadece soldan gelince yanaklardaki du$ukluk hacimsizlik oyuklar cok kotu gorunuyor ama i$ik direk onden kar$idan gelince butun bu sorunlar belli olmuyo bide makyaj yapmi$tim onunda etkisi var tabii... Sende farkina varirsin aslinda dikkat edersen i$ik yanarken tam altinda dur bi yada i$ik yuzune sadece sagdan soldan gelsin nasilda yanaklardaki du$ukluk oyuklar belli oluyo ama i$ik yuzune tam kar$idan yada onden gelsin yuzundeki sorunlar belli olmuyo..

kıyamam ben sana. tabi doğru söylüyorsundur. benim durumumda bile ışık mucize yaratıyor. biliyorum.
özelliikle yandan kötü gözüküyor zaten. farkındayım.

ama dediğim şu, gene de güzelsin canım benim. çok güzel bi burnun var. güzel ağzın var. güzel gözlerin var. sadece yanaklarına bakma (diyene bak)
tabi bu kadar para verip, onca yolu gelip, bi de suçluymuşsun gibi azarlandıktan sonra canın sıkkın olması normal. ama ne olur kompleks haline getirme. çok üzülüyorum.

ben baştan beri aynı şeyi diyorum melodicim. burda madur olan sensin. doktor sana "ben sana bu ameliyatı yapmam" diyecek ve yapmayacaktı.
yaptıktan sonra "zaten senin ihtiyacını karşılamazdı" deme hakkı olmamalı. Ölüm riski bile olan bi ameliyatı, hele işe yaramayacağını düşünüyorsan yapmamalısın.

ama bize de ders olsun. eğer birisi böyle konuşuyorsa, demek ki o iş olmayacak diye düşünücez.
sen şimdi germe merme bi şey yaptırma. bırak araştıralım olur mu?
bi yağ dokusu erisin?
üzülme bi yolunu bulcaz.

Ke$ke bende bu kadar acele etmeseydim cnm sazan gibi atladim sanki bu operasyonun sorunlarimi kar$ilayacagindan cok eminmi$im gibi sen diyodunya birlikte ara$tiralim dr.a birlikte gidelim diye nasilda hakliymi$sin ama i$te benim istedigim zaman kalkip gelip gunlerce dr. dr. gezip bu konuda ara$tirma yapmak benim icin cok zor hatta imkansiz gibi bi$eydi...

Zaten bende $imdilerde yeniden bir arayi$lara girip bi $eyler yaptiracak ne para kaldi nede ruh hali..

kıyamam ben sana. tabi doğru söylüyorsundur. benim durumumda bile ışık mucize yaratıyor. biliyorum.
özelliikle yandan kötü gözüküyor zaten. farkındayım.

ama dediğim şu, gene de güzelsin canım benim. çok güzel bi burnun var. güzel ağzın var. güzel gözlerin var. sadece yanaklarına bakma (diyene bak)
tabi bu kadar para verip, onca yolu gelip, bi de suçluymuşsun gibi azarlandıktan sonra canın sıkkın olması normal. ama ne olur kompleks haline getirme. çok üzülüyorum.

Te$ekkurler cnm benim iltifatlarin icin :KK71:
Aslinda benim burnumda oyle guzel deil biraz buyuk gibi ama ben onu falan takmiyorum yaratili$tan oyle ama yuzum boyle deildi sonradan oldu aptal kafam ben hayatim boyunca hic bi derdim yokken bile hep dert edecek bi$eyler bulmu$umdur cok karamsar bi yapim var ne yazikki ona uzul buna uzul derken yuzumuzu gozumuzu sarkittik daha bu ya$ta ele aleme kar$i utaniyorumda valla daha bu ya$ta kiri$ik yok bi$ey yok sarkikliklara takiyoruz ben 10 sene sonrami hayal bile edemiyorum inan....

Ke$ke bende bu kadar acele etmeseydim cnm sazan gibi atladim sanki bu operasyonun sorunlarimi kar$ilayacagindan cok eminmi$im gibi sen diyodunya birlikte ara$tiralim dr.a birlikte gidelim diye nasilda hakliymi$sin ama i$te benim istedigim zaman kalkip gelip gunlerce dr. dr. gezip bu konuda ara$tirma yapmak benim icin cok zor hatta imkansiz gibi bi$eydi...

Zaten bende $imdilerde yeniden bir arayi$lara girip bi $eyler yaptiracak ne para kaldi nede ruh hali..

canım benim bi hayrı vardır. belki başka bi doktora olacaktın ama başka bi şey olacaktı? daha kötü olacaktı ne biilim. vardır bunda da bi hayır dye düşünüyorum. sende buna inan.
para da moral de bulunur. bize yanak sarkmasına neden olan şeylerden biri de stres biliyorsun. o yüzden moralini iyi tut. gözaltın güzel, güzel elmacıkların oldu. bunlar hiç umurunda değildi ama olsun, ilerde bunlarda sorun olacaktı. iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.

X