Bence sen kafandakini duymak istiyorsun biraz :)
Ayrıca 6-7 ay zaten ameliyatın şişlikleri devam ediyor. Gerçek sonuç için galba bi 6 ay sonrası beyanatları gerekiyor. Belki kişiye göre değişiyor olabilir? ya da kullanılan yönteme. o bölgenin yağı tutup tutmamasına. ama sonuçta yeşil kelebeğin dediğini yazdım üste, çıkartılan deri tekrar göz altına konmuş. yani bi şekilde doldurulmuş orasını oytun bey. ööle sadece yanak kaldırmakla göz altı dolmuyor.
ilknurun dudağına dolgu yapılmasının nedeni de, muhtemelen gözaltına konulan yağ dokusunun artmasıydı. artanı da dudağına koydu erhan bey.
Ben yağ koydurulmasına karşı değilim. Sonuçta ilknurun ki de güzel olmuştu. Kimbilir'in de ameliyat sonrası gözaltı çok güzeldi.
Benim sorunum şu, ne yapılıyorsa o kadarı anlatılsın. çünkü ben 7 milyar para vericem. Ve bi yığın eziyet çekicem 15 gün izin alıcam. Benim için önemli olan, gerçekler. NeyNi ne kadar yapılacağını bilmem gerek ve riskleri varsa neler.
Çünkü ameliyat olana kadar çizilen potre süper. ama ameliyat sonrası doktor "bence güzel oldu" deyip seni bırakıyor. Ve tüm doktorlar, bize en güzel en başarılı ameliyatlarını gösteriyorlar.
Sanırım bu konuda hasta yani bizler bilinçli olucaz. Ne istediğimizi çok net anlatıcaz. Beğenmezsek nasıl telafi edeceğini konuşucaz filan falan. Ama şaşkıncın sen çok fazla güveniyorsun gibi geliyor bana?
Çok fazla güvenmekden değil canım yukarıda şikayetlerimi yazdım.
Sen tek sıkıntın için yaptırırsın ben bir çok sıkıntı için düşünüyorum.
4 yıl önce yaptırdığım basit bir yanak askısı bile beni çok değiştirmişti.
Bu ameliyatın vaadetiği tüm çözümlerin tamamını çözmesi çok zor bende farkındayım ama tamamı olmasa bile sadece yanağın toparlaması ve kaşların ve göz kenarlarının eski konumuna gelmesi bile benim için fazlasıyla yeterde artar.
O göz çevresinin toparlayıp toparlamaması inan zerre kadar umurumda değil ama eğer orasıda istediğim gibi olursa piyango vurmuş gibi olur
Eğer doktorların tarif ettikleri yada tüm
estetik sitelerinde geçen bilgiler hayaliyse bende bunları kafamda kurmuş olabilirim tabiki.
Göz altındaki çukurlaşmanın nedeni zaten düşen yağ dokusundan kaynaklanıyor eriyip gitmesinden değil.
Oytun bey'in sitesinde şöyle yazıyor.
"Midface-lift, yani endoskopik yüz germe, sadece yüzün üst yarısına etki eder. Gözaltlarındaki
morluklara,
çöküklüklere, yanak yağ dokusundaki sarkmaya, burun-yanak arasındaki çukurlaşmaya çaredir"
"Yanak yağ dokusu yukarı alındığında alt gözkapaklarında da bir yığılma olmaktadır; bu sebeple bu hastalarda genellikle yüz germeyi takiben alt gözkapağı estetiği de yapılır."
Oytun bey'de bana eğer gözaltlarında çok yığılma olursa onu çıkartırım çöküklük tamamen gider demişti.
Bu konuşmayıda rüyamda yapmadım tabiki ve beklentilerimi çok net anlatmakdan dahada öteye bir çok eski ve yeni resmimide götürüp beklentilerimi görsel olarak anlattım ve ona göre yorumda bulundular.
Sizede tavsiye ederim muayene konusu yalan dolandır.
Sadece sözle derdinizi tam anlatamayabilirsiniz sonuçda doktor senin karşına oturup yüzünü incelemiyor 2 metre ötede oturduğu masadan gelişi güzel yüzüne bakıp bir yorum yapıyor.
Bu sorunu 5 senedir yaşıyorum dün başıma gelen bir olay değil ve o kadar süredirde çözümlerini araştırıyorum.
Tekrar söylüyorum kimbilirin başına gelen o gözaltındaki dolgunluğun gitmesi herkesde yaşanıyor olabilir yeşilkelebek yada ayhakın şuanki durumunu bilmeden kesin yargı yapamayız ama operasyon sırasında gözaltlarına dolgu yapılır diye birşeyi bunca zaman ne duydum nede işittim.
Yapılan tek dolgu gerekli görülürse burundan inen çizgilere yapılıyor tüm siteleri araştırın hepsindede bu yazar.
Doku kalktığı zaman çöküklük tamamen kaybolmazsa doktorda oraya gözaltından kestiği deriden doku kokteyli hazırlayıp yerleştirebilir belki orasını bilemem.
Gözaltındaki çöküklükler için doku kokteyli sık kulanılan bir yöntem.
Kimbilirin gözaltlarının eski konumuna gelmesi ve melodinin operasyonunun başarısız geçmesi seni biraz hayal kırıklığına uğrattı farkındayım ama bu iş birazda şans işi bence.
Ben dediğim gibi bir kaç problem yaşadığım için yarısı bile hallolsa çok memnun olurum bu kadar ümitli olma nedenim birazda o zaten.
Sizin beklentilerinizi tam bilemediğim için ne desem boş canikom ama ben ilknurun operasyondan önceki yanaklarının görünümüne kavuşsam bile memnun olmama yeterlidir.
Ben 31 yaşındayım ve 40 gibi gösteriyorum bunu yaptırayımda 20 gibi göstereyim demiyorum yaşımı göstereyim yeterlidir buda zaten bir estetik operasyonun sonucu için fazlasıyla yeterli bir beklenti daha üstü hayal kırıklığı yaratabilir.