Endoskopik yüz germe - Facelift

Evet ya oyle olmasida kotu bi$ey Allah korusun kismi felc gibi bi$ey sanki peki ya sen Dr.'a anlattinmi bunu ama senin Dr. cok ilgisiz demi$tin dimi in$allah zamanla gecer...Bence nerdeyse butun bu riskler buyuk olasilikla birazda Dr. seciminden kaynaklaniyor senin Dr. bu operasyonu hastane ortaminda bile gercekle$tirmemi$ti dimi yanli$ hatirlamiyosam ayrica buda oldukca du$undurucu :S

Muayenehanesinde ameliyat oldum, ayrıca narkoz falanda yok, anlayacağın bütün ameliyatı duydum, tam olarak neler yapıldı bilgi verilmedi.
Benim bütün şanssızlığım doktor seç,imim oldu, ama bu doktor ünlü tanınmış ve iyi bir dr. olarak biliniyor, bende her gün ameliyat olmadıgım için güvendim, ayrıca bu siteyi ameliyat sonrası kesfettim oda ayrı bir şanssızlık.
Sizler daha dikkatli olun, herkesin ameliyatı başarılı geçmiyor doktor aynı olsa dahi.
Mesela Ayhak vardı, oda Erhan beye ameliyatını oldu ama iyileşmesi 7-8 ay sürdüğünü yazmıştı, ve birde bir yanağında çökmeden bahsetmişti.
Bu arada şu yağ enjeksiyonu kalıcımı, pahalımı ve nasıl yapılıyor bilen varsa banada bilgi versin.

şöyle söyleyeyim genclerde bu olmaya bilir ama ben 48 yasındayım tabiki hafifde olsa deride sarkma var, elmacık kemiklri yukarı taşınınca üst yanaklar dolu dolu oluyor ama deri fazlalığı alınmadıgı için alt yanaklarda bir bosluk oluyor oraya dolgu gerekiyor, ama dedigim gibi gençlerde bu sorun olmaya bilir ben bir dermotolog buldum, çok iyi bana hem dolgu hemde göz skarlarına lazer yapıyor daha bir seans oldu, 4 seans gerekir dedi inşallah izler kaybolur.

inşallah kaybolur. Ve inşallah da dolgun istediğin gibi olur.
Ben eğer göz şeklimin değişmeyeceği ve ilknurun dediği gibi iz kalmayacağını bilsem kesin yaptırıcam bu ameliyatı.

Bi de deri fazlalğı göz alltndan alınmıyor mu? O yüzden, o potluk yüzünden kesmiyorlar mı gözaltını zaten?

Muayenehanesinde ameliyat oldum, ayrıca narkoz falanda yok, anlayacağın bütün ameliyatı duydum, tam olarak neler yapıldı bilgi verilmedi.
Benim bütün şanssızlığım doktor seç,imim oldu, ama bu doktor ünlü tanınmış ve iyi bir dr. olarak biliniyor, bende her gün ameliyat olmadıgım için güvendim, ayrıca bu siteyi ameliyat sonrası kesfettim oda ayrı bir şanssızlık.
Sizler daha dikkatli olun, herkesin ameliyatı başarılı geçmiyor doktor aynı olsa dahi.
Mesela Ayhak vardı, oda Erhan beye ameliyatını oldu ama iyileşmesi 7-8 ay sürdüğünü yazmıştı, ve birde bir yanağında çökmeden bahsetmişti.
Bu arada şu yağ enjeksiyonu kalıcımı, pahalımı ve nasıl yapılıyor bilen varsa banada bilgi versin.

nasıl ya? narkozsuzken mi göz altını kestiler? nasıl olur bu?

Evet ayhak'in operasyondan sonra yanaginda bi cokukluk kaldigini okumu$tum bi yerde hatta kendi kendime ende$eleniyodum bi aralar operasyon sonrasi acaba bu gibi risklerdemi olabiliyor diye :S
Zaten bu operasyonun tamamen iyile$me sureci ortalama 6-12 ay gibiymi$ hickimse ilknur gibi cabuk iyile$miyor farzedelimki o bir istisna :KK1: Kafama takilan her$eyi ameliyat oncesi Dr.'la konu$ucam in$allah hepimiz icin hayirli memnun olabilecegimiz sonuclar olur...

Son düzenleme:
nasıl ya? narkozsuzken mi göz altını kestiler? nasıl olur bu?

Ya i$te bende anlayamadim narkozsuz ameliyat hemde hastane ortaminda bile deil :S bu yuzden diyorumya butun olmu$ yada olabilecek riskler buyuk olasilikla Dr. kaynakli olabilir diye Dr. secimi gercekten cok onemli :26:

Son düzenleme:
Ya i$te bende anlayamadim narkozsuz ameliyat hemde hastane ortaminda bile deil :S bu yuzden diyorumya butun olmu$ yada olabilecek riskler buyuk olasilikla Dr. kaynakli olabilir diye Dr. secimi gercekten cok onemli :26:

Evet dr. çok önemli, ama benim doktorumda isim yapmış ve tavsiye eilen bir doktordu, ayrıca bana bu endoskopik ameliyatının ders olarak verdiğini başka doktorları egittigini söyledi.
Hatta tv'de çıkmıştı derya baykalda.
Siz olsanız güvenmezmiydiniz, Sadece göz altı degil, üst gözkapagıda kesildi benim ben hertürlü kesiyi canlı yasadım, tabiki uyusturuldu ama bir çok seyi hissettim mesela agız içinden şakaklara cekilen ip hepsini kabus gibiydi.. Sonrasında ne bandaj nede herhangi bir sekilde kapatıldı, ne bir acıklama nede bilgilendirme 8 gün sonra dikisleri almaya cagrıldım meyer 4 gün sonra alınsa iz kalmayacaktı belkide. Neyse sizleri korkutmak istemiyorum sadece dikkatli ve bilinçli olun diy söylüyorum ben telefonlarıma bile cıkmayan bir dr. yüzünden bunalıma girdim.i
Yeni yeni kendime geldim,

Evet dr. çok önemli, ama benim doktorumda isim yapmış ve tavsiye eilen bir doktordu, ayrıca bana bu endoskopik ameliyatının ders olarak verdiğini başka doktorları egittigini söyledi.
Siz olsanız güvenmezmiydiniz, Sadece göz altı degil, üst gözkapagıda kesildi benim ben hertürlü kesiyi canlı yasadım, tabiki uyusturuldu ama bir çok seyi hissettim mesela agız içinden şakaklara cekilen ip hepsini kabus gibiydi.. Sonrasında ne bandaj nede herhangi bir sekilde kapatıldı, ne bir acıklama nede bilgilendirme 8 gün sonra dikisleri almaya cagrıldım meyer 4 gün sonra alınsa iz kalmayacaktı belkide. Neyse sizleri korkutmak istemiyorum sadece dikkatli ve bilinçli olun diy söylüyorum ben telefonlarıma bile cıkmayan bir dr. yüzünden bunalıma girdim.i

canım benim çok geçmiş olsun. çok kötü şeyler yaşamışsın ama çok şükür ki tüm bunlara rağmen sonuç gene de çok güzel. Bi tek gözlerinin altında iz kalmış o da makyajla kapatılıyor. Şimdi lazerden sonra inşallah o da geçicek.
Gözlerin küçülmüş ama sana çok yakışmış. Nerden baksan bi 10 yaş farketmiş.

Ama dediğin doğru en iyi dediğimiz doktorun bile başarısız sonuçları vardır. Ama senin ki, resmen kasapmış. Adını yazarak şikayet edebileceğin her yere yaz. Bu yapılacak şey değil. İş yapamasın o adam.

Dolgu konusunda galiba erhan bey iyi. Resimlerde (bana gösterdiği) dolgular çok güzeldi.
Muayne ücreti de almıyor.
Bi de Dr Roya Sharghi diye biri var. Zuhal Olcay'ın doktoru. Onun dolgusu da fena değil.
Ama bunlar sadece duyduklarım ve gördüklerim ben bizzat yaptırmadım

Son düzenleme:
Forum alanlarını kullanırken; 3.Şahısların kişilik ve gizlilik haklarını ihlal edici iletiler yazmak hukuka ve yasalara aykırıdır. T.C. yasalarına ve hukuka aykırı olan bu tür paylaşımlar site içerisinde tespit edildiği veya hak sahibi tarafından şikayete konu olduğu takdirde, kullanıcı siteden uzaklaştırılacağı gibi, sistem tarafından tutulan kayıtlar, talepleri halinde yasal mercilere verilebilecektir.

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletisim adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır.

Bu yasal aciklamaya ek olarak X doktora burada hakaretler edip siteden uyari alinca bu doktordan maddi cikar sagladigimizi ifade eden saygisiz ve terbiye sinirlarinda olmayan postalar almaktayiz.

X doktorun haberi dahi olmasa burada kendileri hakkinda yazilan kotu icerikler direk kendileri ile paylasilmakta ve yasal sureci baslatmalari icin bizzat sitemiz tarafindan yonlendirme yapilmaktadir. Bu tur karalama yapan sahte uyelikler ile gelip X doktoru karalayan ve Y doktora ovguler yagdiran uyelere duyurulur...

Cok gecmi$ olsun cnm ne kadar zor bir surecten gectigini tahmin edebiliyorum..
Nerden bileceksinki sanki biz cokmu iyi biliyoruz operasyon icin du$undugumuz Dr.'un iyi oldugunu ama i$te netteki ara$tirmalarimiz ve forum sayesinde operasyonu geciren arkada$lar az cok bizde bu konuda ilgi uyandirdi in$allah pi$man olacak $eyler ya$amayiz.. Ne yazikki senin rastladigin gibi boyle vicdan yoksunu bir kac unlunun programinda boy gostererek isim yapip Dr.'um diye gecinenlerde var Allah uzak etsin boylelerden...

Ay benim kafam gittik.e karışıyor onu biliyorum ben. İlknur nerde? O ne diyor diycem ama o galiba en şanslı ve en iyi örneklerden biri.
Yeşilklebek bi girse keşke bi de onu duysak. Gözlatı ne durumda, tekrar çöktü mü?
Çünkü en doğruyu bu ameliytı yaptıranlardan öğrenebiliriz diye düşüyorum.
Ama bazen boşluğa konuşuyormuşum gibi geliyor. Bu arada sağol Kimbilircim ya. Çoook teşekkür ederiz

Melodicim senin yerine çok heyecanlanıyorum. Az kadı di mi? Kaç gün sonra burdasın. İnan dün gece dua ettim. İnşallah çok güzel olacak.
Bu arada ilknurcum seni de özledik :)

Saol cnm benim Allah razi olsun sorma yaa gun yakla$tikca bende cok heyecanlaniyorum vede endi$eleniyorum bi taraftanda ne olcak nasil olcak diye in$allah 5 gun sonra ordayim yani onumuzdeki per$embe cok az kaldi :83:

sigara içmiyorsun değil mi?
Valla en beğenmeyenler bile (kimbilir, şirinim) çok güzel oldu.
Senin problemin birebir benimle aynı gibi gözüküyor. Yüz sarkması. Elmacık kemiklerde olan yanakların ağız kenarına inmesi.
Ve bu ameliyatn iddia ettiği şey bu.
Bence güzel olacak inşallah. Ama diyorum ya ocak gibi bende olacağım için, çok çok heyecanlanıyorum. Sizlerle bilrlikte sanki bende oluyormuş gib geriliyorum.

Hayir cnm sigara icmiyorum in$allah her$ey istedigimiz gibi olur bugun tekrar Dr. beyi aradim ama telefona kimse cikmadi belki cumartesi oldugu icindir bide gecenlerde assistan bayan 5'ten itibaren ara demi$ti ama hafta sonu belki erken aramam gerekiyodur bilemiyorum pazartesi ariycam tekrar gitmeden aramakta yarar var randevu yaptik per$embeye ama olurya belki Dr. unutur falan sonucta kac hastasi var Allah bilir = )))

Son düzenleme:
Bayram tatili ya, belki çalışmıyor da olabilirler.
Ama mutlaka teyit ettir. Hangi hastane de olacaksın? Kaç gün kalacaksın, fiyat ne olacak bunları da tekrar teyit ettir bence.
doktoru görünce de istediğin şeyi tek tek anlat tekrar. çünkü doktorlar kafasındakini yapmayı daha çok seviyorlar.
Ay çok heyecanlıyım. Bi de lütfen sonuçları bildir nolur.

Ha evet bayram tatili dolayisiylada olabilir ..
Ayni ilknurun oldugu hastaneye gidicem ama kac gun kalicam vede fiyati konu$madik Dr. fiyati falan gelince konu$uruz dedi ama ben mailde sormu$tum 1-2 ay once yapilan i$leme gore 6500-7500 arasi degi$iyor demi$ti..
istediklerimi soyliycem tabiki kafama takilanlarida sorucam ama ka$ kaldirma gibi bi$eyler gerekiyormu aslinda ka$larimda ciddi bi du$ukluk yok ama onuda Dr.'a sorucam bakalim ne diycek gerekiyormu...
Yalniz ben hastaneye gittigim gunden itibaren nete bi sure gelemeyebilirim ama firsat buldukca bi yerlerden girmeye cali$icam sizleri bilgilendirmek icin :KK66:

Ha evet bayram tatili dolayisiylada olabilir ..
Ayni ilknurun oldugu hastaneye gidicem ama kac gun kalicam vede fiyati konu$madik Dr. fiyati falan gelince konu$uruz dedi ama ben mailde sormu$tum 1-2 ay once yapilan i$leme gore 6500-7500 arasi degi$iyor demi$ti..
istediklerimi soyliycem tabiki kafama takilanlarida sorucam ama ka$ kaldirma gibi bi$eyler gerekiyormu aslinda ka$larimda ciddi bi du$ukluk yok ama onuda Dr.'a sorucam bakalim ne diycek gerekiyormu...
Yalniz ben hastaneye gittigim gunden itibaren nete bi sure gelemeyebilirim ama firsat buldukca bi yerlerden girmeye cali$icam sizleri bilgilendirmek icin :KK66:

en azından iyi olduğunun haberi ver de, merak etmeyelim. Kaş uçlarını kaldırıyorlar zaten. Ama dolgu filan istemiyorsan mutlaka belirt. Bi çok insan sonrsında dolgu konuldupnu öğreniyor.

Ben dolguyu burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler icin istiyorum her ne kadar yanaklardaki du$en dokular eski yerlerine kaldirilsada operasyon sonrasi burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler kaybolmuyomu$ :S
Onun di$inda ba$ka bi yere dolgu gerekiyomu bilmiyorum muayene sirasinda hepsini Dr.'la konu$mak lazim...

Son düzenleme:
Ben dolguyu burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler icin istiyorum her ne kadar yanaklardaki du$en dokular eski yerlerine kaldirilsada operasyon sonrasi burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler kaybolmuyomu$ :S
Onun di$inda ba$ka bi yere dolgu gerekiyomu bilmiyorum muayene sirasinda hepsini Dr.'la konu$mak lazim...

Canım benim bu ameliyatın yüze oturması nerden baksan bi 3 ayı buluyor. 3 ay boyunca yüzün zaten normaldan daha şiş oluyor. Sen bu dolguyu şimdi koyarsan, üç aya erimez mi?
Bi de ne kadarı ameliyatın başarısı ne kadarı dolgunun anlayacak mısın?

Kimbilir, gözaltımın çukurluğu eski haline geldi dedi 6 ay sonra? Ne billim bunları hep konuş olur mu?

Kızlar ben de üst göz kapağından ameliyat oldum ama facelift daha uygun bir işlemmiş. Kaz ayaklarım olduğu gibi duruyor. Kaş arasındaki çizgiyi hiç sormayın artık. İlknur'u gördüm de, çok erken iyileşmiş. Dikiş izi göremedim resminde.
M3LoDİİ senin için dua edeceğim. İnşallah sen de İlknur gibi çabuk iyileşirsin ve de güzelleşirsin.

X