Evet ya oyle olmasida kotu bi$ey Allah korusun kismi felc gibi bi$ey sanki peki ya sen Dr.'a anlattinmi bunu ama senin Dr. cok ilgisiz demi$tin dimi in$allah zamanla gecer...Bence nerdeyse butun bu riskler buyuk olasilikla birazda Dr. seciminden kaynaklaniyor senin Dr. bu operasyonu hastane ortaminda bile gercekle$tirmemi$ti dimi yanli$ hatirlamiyosam ayrica buda oldukca du$undurucu :S
Muayenehanesinde ameliyat oldum, ayrıca narkoz falanda yok, anlayacağın bütün ameliyatı duydum, tam olarak neler yapıldı bilgi verilmedi.
Benim bütün şanssızlığım doktor seç,imim oldu, ama bu doktor ünlü tanınmış ve iyi bir dr. olarak biliniyor, bende her gün ameliyat olmadıgım için güvendim, ayrıca bu siteyi ameliyat sonrası kesfettim oda ayrı bir şanssızlık.
Sizler daha dikkatli olun, herkesin ameliyatı başarılı geçmiyor doktor aynı olsa dahi.
Mesela Ayhak vardı, oda Erhan beye ameliyatını oldu ama iyileşmesi 7-8 ay sürdüğünü yazmıştı, ve birde bir yanağında çökmeden bahsetmişti.
Bu arada şu yağ enjeksiyonu kalıcımı, pahalımı ve nasıl yapılıyor bilen varsa banada bilgi versin.