resim ekledim kızlar ama burnumu hiç beğenmedim kıkırdak eklemişler düzelmiş ama büyümüş sanki ben değilim moralim çolk bozuldu doktor iner şiş dio ama çok cnm sıkıldı ya hiç bişey olumlu gitmiyo((( şuan keşke hiç birini olmasaydım diom inşallah düzelir herşey
resimleri kaldırdınmı tatlım hiçbirşey göremiyorum ?resim ekledim kızlar ama burnumu hiç beğenmedim kıkırdak eklemişler düzelmiş ama büyümüş sanki ben değilim moralim çolk bozuldu doktor iner şiş dio ama çok cnm sıkıldı ya hiç bişey olumlu gitmiyo((( şuan keşke hiç birini olmasaydım diom inşallah düzelir herşey
güselim tekrar gecmisolsun resimler cok ufak evet net belli olmuo sargida oldugundan dolayi ama sisiklere gelince pepitcim dogru sölüyor bir burun ameliyati bu özellkle burun ameliyatinda yüz acaip sisio seninn az bile 2. günde sisikler biras sabir iki hafta sislerin inmesi icin normal bak ben seni teselli ediom beni baskalariay ne olcak halimis simdi cok yeni bende kendimde her kusuru ariom detayli dikkatli bakip herseye daha önce bende olan farketmedigim kusurlari bile bulurum suan cünkü kendmisi cokkkk dikkatli inceliyoruz ameliyat oldugumus icin aliscak göz benimde bir yanagim daha sis digerine göre incekmi inmeyecekmi endisesndeym ama gecicek hersey biz kendimizi tedirgin ediyoruz bence
Denizkızı tekrar geçmiş olsun, sen benim halimi unuttun herhalde ben 2 hafta sonra bile senin şu an ki halinden bin beterdim hele ameliyat sonrasi resimlerimi koyamadım bile korku film kahramanlari bile beni o zaman görse korkup kaçarlardı. ben 1 ay eve hapis oldum kapiyi bile acmiyordum, sen cok iyisin masallah.
Hepsi geride kalacak takma kafana, sonunda cok güzel olacak ve bu günleri unutacaksin.[/QUO
inşallah öle olur bu kadar borca gir üstüne eski halini arar ol kaldıramamama en kötüsü senin doktorundan destek alamaman ben bişey olsa hemen arıyorum ya da kendisi arıo yoksa çok kötü olur benim psikoljim ((
kimbilir ve ilknur ikiniz de süper olmuşsunuz. İyi ki yaptırmışsınız. Çok özendim. Ne güzel oldunuz, kurtuldunuz. Darısı başıma.
denizkızı şişlerin bana az bile geldi. Sadece burun ameliyatında bile tüm şişlerin inmesi için 6-12 ay gerekir diyorlar. O yüzden maşallah iyi gidiyorsun
resimleri kaldırdınmı tatlım hiçbirşey göremiyorum ?
çok ciddi bir ameliyat geçirdin ne kadar minifacelift olsada facelift faceliftdir cildi çok zorluyor birde üzerine burun ameliyatı eklendi şişlerin inmesi için biraz daha bekleyeceksin.
öncedende dediğim gibi bu zor dönemde yüzünle çok haşır neşir olma böyle yapıp moralini bozuyorsun.
Tam istediğin gibi olurmu olmazmı birşey diyemeyiz tabiki ama şişler indikden sonra tüm dokular yerine oturunca eskisinden kötü olmayacak bunu sende biliyorsun onun için üzme bu kadar kendini.
Bu arada ilknur cnm senin dudagina yag enjeksiyonu yapilmi$ galiba anlattgina gore yagi gobek bolgesindenmi aldi doktor daha oncede sormu$tum ama cvp alamadim:uhm:
saolun kızlar desteğiniz için burnum çok garip geldi bana şişliktendir inşallah düzelir(( ama doktoruma çok güveniyoru kötü bişey yapmayacağını biliyorum benim revizyon olduğu için riskleri var çoğu doktor yapmak bile istemez bu tür amliyatları kolay değil. beklemeliyim biliyorum 10 güne kadar kesn sonuç çıkar sanırım benim bandajlar çıktıktan sonra 4. günkü halim korku filmi gibiydi çektim hemen sildim fotoyu cepten çektim o yüzden küçük çekim yapmış (( 4 gün çok fenaydı şuan iyi hallerim tabi ne getircek sonucu bilmediğimden çok endişeliyim inşallah her şey iyiye gider. saolun herkese tşk ediyyorum. ilknurcum senin fotoların gayet ii ama fotoda tam kusurlar çıkmıyo anlıyorum seni benimde yüzüm de yamukluklar var ve mosmor :))) tam fotoda algılanmıyo. hergün dua ediyorum artık bitsin bu işkence diye sonuç güzel olcak tam bilsem içim rahatlıcak. sonucu kestirememek de kötü.ilknur cum benim göbekten yağ alındı ya biraz karnımda top top bişeyler hissediyom ellediğimde sende de varmı sinir oldum ((
ewet cnm benim fotolarda tam olarak cikmio aynadan kendine bakmak daha farkli neyse ama atlattn sende bende allaha sükür sisiklerin inmesi icin daha bi hafta cok kisa zaman yüsün herseyin oturmasi aylar gerekio seninde sisikler inince yüsün oturunca anliycaksin birde gözün alismasi lasim bakarsan eger son bi resim koydum Suan cok sisik yüsüm incek daha fakat eski halime güzel gerek yok diodukya yeni hali yanina koyunca ah dedim gercekten gerek varmis ve cok iyi yapmisim sisik olmasina ragmen eski halinden iyi duruo...öle iste cnm zamanla hersey dahada iyi olucak
hmm göbegimde benimde var aynen ama son iki gündür oda haifledi elimle masaj yapiom dagilsn diye dudaklarm ayni ama inmedi(((((((
Denizkizi cnm bende baktim resimlerine ama arkada$karinda soyledigi gibi kucuk olunca resimler net goremeyince ayrintili bi$eyde soyleyemiyoruz ama gun gun iyiye gittigi belli bunun icin yapman gereken tek $ey zamana birakmak daha $imdiden karamsarliga kapilma lutfen henuz yorum yapmak icin cok erken in$allah cnm en kisa zamanda istedigin yuze kavu$ursun in$allah burnunda cok guzel olur a.s.
Canım merhaba:) Bir şey soracağm.Göz altında germe yapıldı mı ? Merak ettim.Göz altında dikiş izi hiç görünmüyor harika :) Bu nedenle sordum.Çünkü bu ameliyatta yüz yukarı alındığı için ister istemez göz altıda geriliyor.Sen de nasıl yapıldı, yazarsan sevinirim.evet canim cok hizli iyilesme var..bende inanamiyorum buna hatta dayimin kizi doktor oda ugradi beni gördü inanilmas dedi bu ameliyatta bukadar hizli iyilesmek.. tabi yinede zaman lasim...
Canım geçmiş olsun.Aylar süren yazışmalar sonucu nihayet sen de ameliyatını oldun.İnşallah çok güzel olacak sen de mutlu olacaksın.Resimlerine ben de baktım ama küçük olduğu için çok fazla bir şey anlıyamadım.Sanırım sen burun yanı çizgilerinden çok şikayetçiydin.Canım sana yağ enjeksiyunu da yapıldı sanıyorum.Peki bu yüzünü zayıf bulduğun için mi yoksa burun yanı çizgileri için mi yapıldı.Ayrıca operasyonu sadece bu çizgiler için mi oldun.Yazarsan sevinirim birtanem.Bu arada yağ enjeksiyonu kalıcı olacak mı , merak ettim.Ne çok soru sordum değil mi .Eeee yaş 50 olunca böyle detaycı oluyorsun işte :)) 30 lu yaşlardaki gibi estetiğe balıklama dalamıyorsun .Sevgilerimle...az yapmış ama doğal olmuş cnm zaten 1 ayda tam oturur.. yüzün oturunca güzel olcak cnm 5 sene daha bekleyip iyice boşalmasındansa şimdi yaptın kolay kolay azalma oacağını zannetmiyorum nie 5 seneni takıntılı geçirecektin ki ... daha da güzel oldu yüzün yorgunluk ifadesi yok inşallah ben de morluklar falan da geçsin güzel şeyler yzaıcam en az 10 gnüm var benim:))))
Arkadaşlar Jayjayın 2.üyeliği varmış? Görünce şaşırdım. Acaba diğer nicki ne? Bilen var mı?