Bende karaca bey ile görüştüm olmayı düşünüyorum ama bunu görünce korktum Bilgi verebilir misiniz lütfennnnnnNeden oyle dediniz acaba ?
Dr buldunuz mu vazmi gectinizKızlar yaşım 35 hangi doktora gitsem taşın genç yüz germe ameliyatı yapamam dedi. Ameliyat için 50 yaş olmalıymışım. Ben 50 yaşıma kadar sarkık yanak ve gözaltı torbasıyla mi gezicem. Benim yaşımda olup bu ameliyatı yaptıran var mı. Dr. Ismi verebilirmisiniz.
Saçlı deride yapılan kesip asma işleminden sonra oralarda bir daha asla saç çıkmıyor .Saçınızı topladığınızda görülebiliyor .Saçsız bölgeler doktorun beceriksizliğine göre genişleyebiliyorSakak germeden sonra kaslariniz nasil ? Memnun musunuz ?
Bir de sakak germede kesi yapilan yerde sac dokulmesi goruldugu soyleniyor siz oyle bi sorun yasadiniz mi ?
Endoskopik daha kalici diye duydum ama yaptiran cok hasta da bulamiyorum :/
Bir de size seyi sorcam. Sakak germeyle gozler hafif cekik olmuyor mu acaba?yoksa siz ayrica bir de sakak germe disinda badem goz mu oldunuz ?
Size ozelden de yazdim :)
Tekrar tesekkurler :)
MerhabaErdem Tezel ve Alper Tuncel isimleri ile karşılaştım. Tabii hastalarını görmedim. Ama ben şahsen bşka bir işlem için Alper beyi düşünüyorum ama yine de aklınızda bulunsun bu 2 isim. Erdem bey de Türkiye’de ilk yapan cerrah sanırım
Slm germe yaptirdiniz mi?ben de endoskopik yuz germe yaptirmistim ilk baslarda memnundum ama 2 yil sonra yüzüm eskisinden daha kotu hale geldi.yaglar eriyince yuzum sarkti resmen .hele gülünce yuzumde okadar fazla kırışıklık oluyor ki gülmekten korkuyorum.endodkopik yuz germe geçici bir islemmis bunu anladim kesinlikle ben de tavsiye etmiyorum.tek care sarkan derinin atilmasi yöntemi buda derin pllan yuz germe ile olabiliyorBen 2013de ercan karacaogluna yaptirdim. Faydasi. 1sene. Eger yuzunuzde sarkik warsa hic yarari yok. Ustelik vücudumdan yag alip yanaklarima doldurdu. Simdi o yaglar kaslarimdan ayrildi ve sarkiyor. Kaslarimda asymetrilik war. Gidin yüzünü zu gerdirin ameliyatka guzelce veya askilarla idare edin. Coook agrili bir iislem ustelik
Endoskopik germe gecici bir islem max iki yil sonra düşüyor ve oncekinden daha kötü hale geliyorsunuz bunu bilerek yaptirin yoksa benim gibi mağdur olursunuzMerhaba bende düşünüyorum foto atarmısın çok korkuyorum ama aynı zamanda çok istiyorum da
Aynen öyle arkadasimSlm germe yaptirdiniz mi?ben de endoskopik yuz germe yaptirmistim ilk baslarda memnundum ama 2 yil sonra yüzüm eskisinden daha kotu hale geldi.yaglar eriyince yuzum sarkti resmen .hele gülünce yuzumde okadar fazla kırışıklık oluyor ki gülmekten korkuyorum.endodkopik yuz germe geçici bir islemmis bunu anladim kesinlikle ben de tavsiye etmiyorum.tek care sarkan derinin atilmasi yöntemi buda derin pllan yuz germe ile olabiliyor
Bana da yazabilir misinizYazarım tabi.
Merhabalar kuzenininz liposuctşondan sonra vaser da yaptırmadı mı yeni yöntemler baya iyi ya seren serengil falan. Bir de siz ipi hangisini kullandırttınız biliyor musımuz çnkü çeşitleri var bu iplerin de. Doktorunuz kimdi okudum ve üzüldüm açıkçası biraz da korktum kendi adıma.. ama dr unuzu merak ediyorum son teknoloji iplerde bu olmuyordur inşallahEstetik dünyanın en iyi para kaynağı olan bir sektör... gencecik kızlarla yapılan reklamlar kadın ruhumuzu sömürmekten başka bir şey değil... reklamlarda gördüğümüz 18_20 yaşındaki incecik gergin parlak modeller gibi olacağımız algısı ile koşuyoruz hemen doktora.. orda seçilen modellerin çoğu dünya çapında fotomodel .. bu ameliyatları olmamışlar zaten güzeller... 18 yaşında genç kızların fotoğrafları yüz germe ameliyatı reklamlarında... olacak şey mi? Neden inanıyoruz hemen? O fotolara kanan kuzenim liposekşınla yağ aldırdı örneğin... aman allahım ben böyle zor eziyetli bir ameliyat görmedim... sonuç tabii büyük bir hayal kırıklığı .. vücudu girintili çıkıntılı oransız bir şey oldu... ben de 1 ay önce iple yüz germe operasyonu oldum... bana hiç acı ağrı duymayacağımı,aynı gün hayata karışabileceğimi, etkisini anında göreceğimi, günler geçtikçe daha da güzel olacağımı söylediler.. işlem yapılırken önce uyuşturu krem sürdüler sonra iğne girecek yerlere uyuşturucu iğne yaptılar.. işleme başladı doktor ama nasıl bir ağrı ve acı anlatamam.. gözümden yaşlar geldi.. 30 dk sürdü.. kalktım aynada baktım tuhaf birşey olmuş.. bir yanağım ağızdan kulağa doğru kanal gibi bir şişlik diğeri ise yüz felci gibi sarkan yeri çekip yüzün ortasında topladı..3 gün ağzımı açamadım kaşık girecek kadar bile açılmadı.. tatlı kaşığı ile beslendim.. uyuyamadım yatamadım, işe giderken nasıl saklayacağımı şaşırdım insanlar yüz felci geçirdim sandılar. ağzımın içinde sanki ceviz var gibi..geçecek şiş o dediler.. geçmedi.. tuhaf girintili çıkıntılı bir yüz oldu.. iki yanak farklı.. birisi yanlara doğru genişledi filan...5000 tl ile kendime yaptığım kötülük bu.. kendiyle mutlu olmayana evren sanırım ders veriyor..bir kere bu ameliyatların 50 yaşından önce yapılmaması lazım .. 35 yaşında bir insan hangi duyguyla yü gerdirir.. önündeki 35 yıl o insan Ne yapıp neyle mutlu olacak..ama malesef ruhumuza laf geçiremiyoruz .. tam bir çılgınlık.. yaptıkça yapasınız geliyor..
Siz derin plan yuz germe yaptirdiniz mi? Yada yaptiracakmisiniz?Aynen öyle arkadasim
Endoskopik orta yüz germe yaptırdınız mı peki? Kime yaptırdınız memnun musunuz ?3 sene evel yaptirdim
Memnun musunuz kime yaptirdiniz3 sene evel yaptirdim
Ben sirbistanda bir doktora yüzümü full gerfirdim. Ondan önce endoskopik gerdirmistim, bir ise yaramamistiMemnun musunuz kime yaptirdiniz
Endoskopik yüz germenizi burada kim yapmıştı birkaç öncesi sonrası örnek olması açısından bakabilir miyiz acabaBen sirbistanda bir doktora yüzümü full gerfirdim. Ondan önce endoskopik gerdirmistim, bir ise yaramamisti
Hyr ameliyat la genrl anesteziyle yapılıyor bende yaptirdim uc yil önce ama iki yil dayandi simdi germe yaptirdim 15 gün önce..Selam kızlar, bu endoskopik germe ameliyatsız bir işlem mi?
Ben de 15 gun once gerdirdim tek çözüm bu.bizim gibi yaslanmadan gerdirmek en iyisi.yaslilik ifadesi yerleşince yüzünü gerdirsen nolcakBen sirbistanda bir doktora yüzümü full gerfirdim. Ondan önce endoskopik gerdirmistim, bir ise yaramamisti