Endoskopik yüz germe - Facelift

Ne kadar maloldu acaba? İşlemin adı neydi

Yaptırdınız mi?

Hyr ameliyat la genrl anesteziyle yapılıyor bende yaptirdim uc yil önce ama iki yil dayandi simdi germe yaptirdim 15 gün önce..
Geçici bir uygulama ise bence bence normal yüz germe daha mantıklı onun fiyatı ne kadardır?

Yanaklarimda hala cökük war, her iki senede bir ip yaptiriyorum. Endoskopie yapilan yaglar hepsi cikarilamadi. Yüzkaslarimdan ayriklar onun icin iple gerdiriyorum

Yanaklarimda hala cökük war, her iki senede bir ip yaptiriyorum. Endoskopie yapilan yaglar hepsi cikarilamadi. Yüzkaslarimdan ayriklar onun icin iple gerdiriyorum
Derin plan yuz germe yaptirdiniz sanmistim.ben derin plan yaptırdım drum dolgulari temizledigini söyledi ve gerdi fazlalik deriyi aldi.iki yilda bir iple yuz germeyle ugrasilmaz bence...

merhaba. şu anda memnun musunuz? doktorunuzun ismi?

merhaba. arkadaşlar benim kaş kısımlarımda ve yanaklarımda sarkma var. tam yüz germe düşüüyorum. uzun süredir araştırıyorum fakat hiçbir doktora güvenemedim. bu ameliyatı yaptırıp memnun kalan varsa bir de fiyat çok uçuk olmasın lütfen yardımcı olabilirse çok sevinirim. yüz bu bir kere yapılacak o yüzden çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…